reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

no dokladnie monia:-(
jak dla mnie tez to jest skaza, skaza ktora pojawila sie w 8 miesiacu fuck!:wściekła/y:

skaza czyli bebilon 2 ktory mu podaje jest uczulajacy dla niego?? czy jak to jest? podawalam tez jogurcik ten dla dzieci to tez uczula jak dziecko ma skaze? albo mleko w zupce w sloiczku? ale kapa...

pojde do lekarza ale wiem jak to jest- i tak sie za wiele pewnie nie dowiem, jestem okropnie sceptycznie nastawiona do lekarzy:no:

reklama
k_aralajna Redan ma identyczne!!!!Jeszcze mu na czole wyskoczyly....Tak jak pisalam na glownym, tutejszy lekarz powiedzial, ze to grzybicze plamki....no nie wiem, ale ten clotrimazol z hydrocortizonem bardzo pomaga, co nam kazala stosowac. Do tego zaczelam kapac co drugi dzien, bo zauwazylam, ze po kapieli plamki sie robia intensywnie czerwone. A do kapieli juz od 3 tyg nic nie dodaje....Nic nowego nie wprowadzalam typu proszek, oliwka, itp. Po prostu plamki sie pojawily z 2 miesiace temu, najpierw jedna, potem kilka i tak sie zaognilo okolo 3 tyg temu. Na czole to nawet Mlody zaczal drapac i strupy sie porobily okropne....
No ale teraz sa delikatnie suche tylko, takie bladutko rozowe, juz nie czerwone.

heronek ale przyczyn nie znasz? nie boisz sie ze to skaza?
ja jutro wybiore sie do lekarza i zobaczymy co mi powie...

tez kapiemy co 2 dzien od jakiegos miesiaca, uzywalam emolium ale od ostatnio wykapalam w krochmalu i dzis chyba tez, chociaz poprawy nie widze...

k_aralajna nie wiem od czego to sie przyplatalo, tak nagle wyskoczyly....poczekam jeszcze z badaniami, skoro ten krem pomaga, jesli nie zejda w ogole to rzeczywiscie wtedy bede raczej pewna, ze to skaza...

reklama
Do góry