Marciaa Ty narzekasz że Nikoś mało je a zobacz jaką ma piękną wagę mój Marcel je w normie ani mało ani dużo i waży 7800 a jest o miesiąc i tydzień starszy od Twojego. To co to by było jakby Nikodem jadł dużo więcej;-);-)
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ajentka Ty bys musiała widzieć te cyrki z jedzeniem
no w 6tyg przybrał 950 gr pow ze to ok i mnie uspokoiła
Niki idzie w długość, powiedziała, ze nie mam przekarmiać bo będzie problem ale jego nie da sie przekarmic
tylko jak czytam ile wasze jedzą to mam wrazenie ze moj to malutko
czy wasze dzieci tez tak krzyzuja stopy??? zapomnialam sie o to zapytac pediatry czy to ok
z jego stop kapie az...
no w 6tyg przybrał 950 gr pow ze to ok i mnie uspokoiła
Niki idzie w długość, powiedziała, ze nie mam przekarmiać bo będzie problem ale jego nie da sie przekarmic
tylko jak czytam ile wasze jedzą to mam wrazenie ze moj to malutko
czy wasze dzieci tez tak krzyzuja stopy??? zapomnialam sie o to zapytac pediatry czy to ok
z jego stop kapie az...
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
mojemu się stop pociły w upały, teraz raczej nie, choć nie daję d3, muszę się wybrać w tym tyg po receptę bo się nam skończyła, a co do krzyżowania to masz na myśli, że kładzie nóżkę na nóżkę jakby do poziomych nożyc?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartusiowi tez czasem sie pocili nóżki w upałach,a teraz czasem ale daje wit D3 codziennie.Bartek lubi sie bawic pytami krzyzuje i czasem przeciera prawy duzy paluszek o lewy
ionka
Fanka BB :)
ja sie nie znam, ale słyszałam, że to niedobrze, jak nóżki skrzyżowane. nawet w złobku jedna dziewczynka ciągle krzyżowała i rodzice kazali prostować. no ale ona ogólnie jest chora- ma zanik mięśni czy coś, ciągle jest rehabilitowana i teraz skończyła już 2 latka, a dopiero zaczęła raczkować.
myślę, że jak skrzyżowane czasem, to nic takiego, gorzej, jak cały czas: ty prostujesz, a one zaraz wracają.
myślę, że jak skrzyżowane czasem, to nic takiego, gorzej, jak cały czas: ty prostujesz, a one zaraz wracają.
Byliśmy dzisiaj na kolejnym szczepieniu i mamy spokój aż niuniek skończy rok. Waży 8770 i mierzy 71 cm. Jak narazie dobrze się czuje, czyli pewnie przejdzie bezobjawowo to szczepienie tak samo jak wcześniejsze. U nas nadal witaminkę D podajemy, ale my jesteśmy na piersi wiec trzeba.
magmadzia
A my w środę byliśmy na szczepieniu. Obyło się bez żadnych skutków ubocznych:-) waga 7190:-)
patinkakrk
mcgosia.. ale ci wyliczyla ten wzrost hehee jeszcze troche i bedzie metr mial hehe
reklama
M
myszowata
Gość
my już po wizycie..... Mały waży 9020g! przybrał 610g w 10tyg, pani doktor stwierdziła, że nie jest to super przyrost, ale jej zdaniem Franek na początku dużo przybierał (ponad normę), więc teraz wyrównuję i mniej przybiera, mimo to mamy zleconą morfologię i badanie moczu. Poza tym Mały dobrze się rozwija, fajnie siedział na wadze i śmiał się jak miał mierzonę główkę i brzuszek, a i pani doktor wymacała nam trzeci ząb (górną jedynę) - ja nic nie czuję choć w gabinecie przy ostrym świetle zaświeciła mi się na moment biała kreseczkaDostaliśmy zalecenia zaszczepienia na mieningo i grypę....mam to przemyśleć - ot tyle
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: