reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

dziewczyny wklejam zdjecia plecow pawelka, juz nie wiem co jest grane, najpierw byly kropki, teraz sa placki:-(
nie wystepuje to nigdzie indziej tylko na plecach, no moze jeden placek na brzuszku
dostaje fenistil, smarujemy, woda termalna, krochmal, wysypka nie schodzi:-(

czy tak wyglada skaza?
nie wiem w pon ide znow do lekarza, ale ciekawa jestem waszej opinii

tak to wyglada:

Załączniki

• IMG_0203.jpg
    IMG_0203.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
czy są to suche plamki ? takie wysuszone? u nas też kiedyś najpierw były kropki, mój M podejrzewał potówki bo było to lato, a potem zamieniły się w plamy wysuszenia, okazało się uczulenie na płyn do kąpieli nivea.

pomyśl co zmieniłaś , proszek dla małego? płyn do kąpieli? jakiś inny kosmetyk?

może jedzenie? jakaś nowość?

sa wysuszone wlasnie
nie wiem na co to mogloby byc, raz wypralam w vizir sensitive i potem myslalam ze to to, ale teraz znow piore w loveli a to nie schodzi, plyn do kapieli zmienilam znow na emolium, co do jedzenia to nie wiem, moze to to, daje rozne zupki moglo byc cos nowego, tylko dziwne ze tak dlugo sie utrzymuje,
jak to zwalczyliscie i ile to trwalo??

odstawiłam odrazu nivea, kupiłam z ziajki taki płyn natłuszczający bez żadnych dodatków do kąpieli, i zaczęłam oliwkować rano i wieczorem, leżał w samej pieluszce aby ta oliwka ładnie się wchłonęła, bo te plamy strasznie wysuszone były, masakrycznie na pleckach najwięcej, coś na brzuszku a tak nigdzie. zniknęły maksymalnie po kilku dniach, a po oliwkowaniu z dnia na dzień widać było poprawę. i mniejsze natężenie i wysuszenie.

mam oliwke z hipp ale jej nie uzywalam bo znowu myslalam ze oliwka szkodliwa jest , ale jutro sprobujemy:tak:, do kapieli stosuje emolium to tez takie lekko natluszczajace jest, dzieki za rady yra:tak::tak::tak:

wiesz może faktycznie ta oliwka mu nie pasuje? stosowałaś jej ostatnio? albo kiedyś? u nas odrazu wyszła zmiana płynu bo zmieniliśmy i wiedziałam odrazu o co chodzi. może warto kupić inną. widzisz u nas uczulenie było na płyn do kąpieli nivea, a na oliwkę z nivea nic. no ale to inny skład.

K_aralajna moim zdaniem to cos od srodka, tzn. z organizmu. Pokaż to lekarzowi. Ale podraznienie od proszku nie byłoby aż takie. To moje zdanie.

nie ja jej wlasnie nie uzywalam w ogole, nic takiego juz nie uzywam co mogloby uczulic, wlasnie myslalam zeby ja uzyc tak jak pisalas, zeby natluscic
czy zle zrozumialam? ze oliwkowalas?

ekord bylismy u lekarza ale to wyglada coraz gorzej, ide znow w poniedzialek

myslałam może że wcześniej używałaś, tak ja oliwkowałam aby bardziej jeszcze te plamy się nie wysuszały i były natłuszczone bo mogą porobić się strupy, strasznie wysuszone były.

reklama
ha... jak dla mnie to skaza... albo uczulenie na cos do jedzenia..
tylko jezeli to juz dlugo nie schodzi, a wyeliminowalas wszystkie produkty nowe, to.. moze byc to skaza...

Do góry