reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

My szczepimy się we środę, a dzień wcześniej usg bioderek. Ja szczepie na razie szczepionką skojarzoną chyba 6w1, rotawirusy sobie daruję, mimo że mała po 6 mies. idzie do żłobka. Jak skończy 6 mies. to zaszczepię ja na pneumokoki.
Aha my też mamy katar, ale myślę, że już jej przejdzie.

reklama
My już po szczepieniu skojarzoną 5w1 nawet bardzo nie płakał rota i pneumokoki odpuszczam.Bioderka też porządku kontrola za 2 miesiące.

poszlam dzis na kontrole bioderek. bylam umowiona na konkretna godzine. przychodze do szpitala, a tam co? 10 osob w kolejce na zdjecie gipsu, ten sam pokoj co ja mam isc. najpierw mowia ze przepuszcza, a za 2 min ze skoro dziecko spokojne i nie placze to ja moge poczekac! pieprzona panstwowa sluzba zdrowia! czy tak ciezko umawiac ludzi na konkretne godziny wszystkich i w miare tego pilnowac?!
oczywiscie musialam zrezygnowac, bo czekania bylo na 2 godziny spokojnie, a maly juz sie budzil.. na szczescie zadzwonilam do babka medica i juz na srode mam wizyte. 120 zl z usg bioderek. i oczywiscie zero czekania.

ehh musialam wyrzucic z siebie ta zlosc ;)

reklama
Do góry