kasia0305
Fanka BB :)
Ja właśnie się się zastanawiam nad szczepieniami. Czy wybrać 5w1 czy te 6w1. Jakie Wy robicie? Nam pediatra mówiła że jak mała nie ma kontaktu z małymi dziećmi czy nie idzie do żłobka to pneumokoki można zrobić dopiero po 6 miesiącu. A jeśli chodzi o rotawirusy to też nie namawia . Już sama nie wiem co mam robić :-( Jakie szczepienia wybrać:-(
A ja mam wizytę u ortopedy dopiero pod koniec kwietnia . Kinga będzie miała 7 tyg. Juz podpowiadały mi dziewczyny z forum że to nie za późno. Na razie pielu****ę i staram się układać na brzuchu. Wiem że im wcześniej wizyta tym lepiej. Ale wcześniejszych terminów nie było.
Prywatnie zapisałam się na 10 dni wcześniej ale tak sobie pomyślałam że pewnie po pierwszej wizycie jak będzie coś nie tak to i tak zleci lekarz leżenie na brzuchu, właściwe trzymanie i dodatkową pieluchę. Już sama nie wiem czy iść prywatnie za 170zł czy poczekać 10 dni i iść państowo do ponoć dobrego ortopedy.
Madzie84- będzie dobrze nie martw się. Moja mała też nie zawsze reaguje na dzwięki.
Mój mąż chciałby żeby już skupiała na nim wzrok i wogóle już kontaktowała bardziej ale to trochę wcześnie raczej.
Ja się martię trochę o oczki. U nas w rodzinie jest wielu krótkowidzów. Mam nadzieję że wzrok będzie miała po tacie;-)
A ja mam wizytę u ortopedy dopiero pod koniec kwietnia . Kinga będzie miała 7 tyg. Juz podpowiadały mi dziewczyny z forum że to nie za późno. Na razie pielu****ę i staram się układać na brzuchu. Wiem że im wcześniej wizyta tym lepiej. Ale wcześniejszych terminów nie było.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Madzie84- będzie dobrze nie martw się. Moja mała też nie zawsze reaguje na dzwięki.
Mój mąż chciałby żeby już skupiała na nim wzrok i wogóle już kontaktowała bardziej ale to trochę wcześnie raczej.
Ja się martię trochę o oczki. U nas w rodzinie jest wielu krótkowidzów. Mam nadzieję że wzrok będzie miała po tacie;-)