reklama
Filipek rośnie jak na drożdżach
gratulacje:-)
co do ciemiączka ja czytałam ze może sie zarastać nawet do 2 roku życia i pediatra to potwierdziła
a wymiary klatki, moja ma takie same jak główki cały czas, też byłam zaniepokojona ale dr mnie uspokoiła, chyba wyszukujemy sobie problemy;-)
Ami waga dobiła do 9kg , czyli podwoiła swoja urodzeniową , co co znacznie odczuwa mój zajechany kręgosłup
wzrost zależy która pielęgniarka mierzy waha się od 75- 81 cóż za dokładne pomiary

co do ciemiączka ja czytałam ze może sie zarastać nawet do 2 roku życia i pediatra to potwierdziła
a wymiary klatki, moja ma takie same jak główki cały czas, też byłam zaniepokojona ale dr mnie uspokoiła, chyba wyszukujemy sobie problemy;-)
Ami waga dobiła do 9kg , czyli podwoiła swoja urodzeniową , co co znacznie odczuwa mój zajechany kręgosłup

asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Redaktorka....moze to zalezy od tego jaki lekarz, kazdy ma swoje jakies teorieale lekarz mowi,ze wszystko oki i kaze dalej przychodzic, i to jest juz twoja 3 wizyta![]()
mysmy mieli zalecone 2 razy: w ciagu 6 tyg. od urodzenia i po 3 miesiach od urodzenia(w tym czasie bylo profilaktyczne pieluchowanie) i to wszystko,powiedzial,ze ok i nie kazal juz przychodzic..
Filipek to naprawde niezle chlopisko

ollesia
mama Krecików
Ami waga dobiła do 9kg , czyli podwoiła swoja urodzeniową , co co znacznie odczuwa mój zajechany kręgosłupwzrost zależy która pielęgniarka mierzy waha się od 75- 81 cóż za dokładne pomiary
![]()
Brawo! Piotrus mial ostatnio 66 cm...

no to pięknie przybiera PiterekAha! A wage urodzeniowa juz potroil...![]()

Piotruś ma tylko 70 cm wzrostu a w rozmiarze 80 już dawno chodzi i powoli zaczyna mu się robić taki w sam raz i znów trzeba będzie pomyśleć o wymianie garderoby
i coś tak czuję, że ominę 86 i będę kupować 92. najwyżej ciuchy będą troszkę luźniejsze, ale przynajmniej starczą na dłużej.

reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie wiem jaka dlugosc ma Jagoda, bede wiedziala... hmm, jutro, bo jutro mam szczepienie, no prosze, dobrze, ze sobie przypomnialam, jutro zoltaczka :-) to i sie ja zwazy i zmierzy... Zobaczymy. Ale i my z 68 wyroslysmy, teraz to juz 74-80 kroluje.
Podziel się: