reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wczoraj zwazylam Sare u kolezanki i wyszlo, ze ma 7400g, a dl. 73 cm, ale pewnie na szczepieniu we wtorek wyjdzie mniej
Slicznie rosna te nasze Sierpniowe Bobasy, a niektore to juz prawdziwe giganciki ;-)
Moja nosi rozm. 74-80.

Slicznie rosna te nasze Sierpniowe Bobasy, a niektore to juz prawdziwe giganciki ;-)
Moja nosi rozm. 74-80.
moj Filipek też nosi rozmiar 80 :-)
a co do lekarza to własnie wzięłam z ośrodka papiery i zamierzam je złożyć w innym ośrodku... ja z tego wrażenia zapomniałam Wam napisać o tym jak nas potraktowano....
przyszliśmy do ośrodka o godzinie 9.15 ...w poczekalni nikoguśko do naszej lekarki, więc myśle sobie fajnie bedzie szybciutko dziś (bo zawsze minimum godzina....) no i tak przyszła pielęgniarka pomierzyła zważyła no i do nas proszę zaczekać na panią doktor zaraz będzie... czekaliśmy poł godziny i słysze idzie...
wyobrażacie sobie że ona przeszła obok tego pokoiku (bo jest osobny taki pokoik do szczepień) niosąc kawe, spojrzała i poszła se kawe pić!!!!!!!!!!!!!
przylazła łaskawie za kolejne 30 minut i zbadała Filipka (zajeło jej to kurde 3 minuty!!!!!) pinda jedna takie lekceważenie pacjentów!!!! zaraz poszłam do tego drugiego ośrodka po wnioski do wypełnienia i bez wahania sie przeniosłam!!!
a co do lekarza to własnie wzięłam z ośrodka papiery i zamierzam je złożyć w innym ośrodku... ja z tego wrażenia zapomniałam Wam napisać o tym jak nas potraktowano....

przyszliśmy do ośrodka o godzinie 9.15 ...w poczekalni nikoguśko do naszej lekarki, więc myśle sobie fajnie bedzie szybciutko dziś (bo zawsze minimum godzina....) no i tak przyszła pielęgniarka pomierzyła zważyła no i do nas proszę zaczekać na panią doktor zaraz będzie... czekaliśmy poł godziny i słysze idzie...

aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
no filipek kawał chłopa. no i wreszcie jest ktos cięzszy od mojej ewki;-) bo ona waży 9500 .mogła teraz troszke spaśc na wadze bo przez to choróbsko to 2 dni prawie nic nie jadła tylko piła. co do ubranek to nosimy 92 i niektóre 104 tez sa dobre.
Aguska, bardzo dobrze, ze sie przenioslas! Jak lekarze zobacza, ze traca pacjentow, to sie beda bardziej starac!
niestety to chyba tak nie działa

no pieknie dzieciaki przybieraja:-)GRATULACJE:-)
reklama
przeniosłam sie do pediatry do którego ja sama chodziłam i teraz też chodze (bo ma juz specjalizacje medycyny ogólnej)....bardzo go lubie to facet ale przesympatyczny i ma podejscie do dzieci:-) można powiedzieć że mój sąsiad bo mieszka ulice dalej od mojej z okna widze jego dom
młody facet wyobrażacie sobie że on nawet ubiera kolorowe krawaty (ostatnio były owieczki)specjalnie dla dzieci
już nawet byliśmy u niego na chwilke spojrzał na Filipka
i powiedział że duży chłop
ogólnie jestem narazie zadowolona z tego co zrobiłam!!!

Podziel się: