reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

haha fajny duży ale co z moim kręgosłupem:baffled: ale apetyt to on ma :-D jak tak dalej pojdzie to za niedlugo go nikt nie uniesie:eek:

reklama
Wczoraj zwazylam Sare u kolezanki i wyszlo, ze ma 7400g, a dl. 73 cm, ale pewnie na szczepieniu we wtorek wyjdzie mniej :-D

Slicznie rosna te nasze Sierpniowe Bobasy, a niektore to juz prawdziwe giganciki ;-)

Moja nosi rozm. 74-80.

moj Filipek też nosi rozmiar 80 :-)
a co do lekarza to własnie wzięłam z ośrodka papiery i zamierzam je złożyć w innym ośrodku... ja z tego wrażenia zapomniałam Wam napisać o tym jak nas potraktowano....:wściekła/y:
przyszliśmy do ośrodka o godzinie 9.15 ...w poczekalni nikoguśko do naszej lekarki, więc myśle sobie fajnie bedzie szybciutko dziś (bo zawsze minimum godzina....) no i tak przyszła pielęgniarka pomierzyła zważyła no i do nas proszę zaczekać na panią doktor zaraz będzie... czekaliśmy poł godziny i słysze idzie... :baffled: wyobrażacie sobie że ona przeszła obok tego pokoiku (bo jest osobny taki pokoik do szczepień) niosąc kawe, spojrzała i poszła se kawe pić!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: przylazła łaskawie za kolejne 30 minut i zbadała Filipka (zajeło jej to kurde 3 minuty!!!!!) pinda jedna takie lekceważenie pacjentów!!!! zaraz poszłam do tego drugiego ośrodka po wnioski do wypełnienia i bez wahania sie przeniosłam!!!

no filipek kawał chłopa. no i wreszcie jest ktos cięzszy od mojej ewki;-) bo ona waży 9500 .mogła teraz troszke spaśc na wadze bo przez to choróbsko to 2 dni prawie nic nie jadła tylko piła. co do ubranek to nosimy 92 i niektóre 104 tez sa dobre.

Aguska, wspolczuje, czasami rece opadaja jak cos takiego sie dzieje.

My po mierzeniu i wazeniu: wzrost 67,5 (wydaje mi sie, ze wiecej, ale nie bede sie klocic), waga 9200 :-)

Aguska, bardzo dobrze, ze sie przenioslas! Jak lekarze zobacza, ze traca pacjentow, to sie beda bardziej starac!

Aguska, bardzo dobrze, ze sie przenioslas! Jak lekarze zobacza, ze traca pacjentow, to sie beda bardziej starac!

niestety to chyba tak nie działa:no: oni leją z góry na dół bo i tak każdy z nich prywatnie przyjmuje a w ośrodkach odwalają fuszerkę:wściekła/y:

no pieknie dzieciaki przybieraja:-)GRATULACJE:-)

aguśka bardzo dobrze zrobiłaś!!! co jak co, ale pediatry trzeba miec pełne zaufanie...a jak tu ufac takiej wrednej babie, która za przeproszeniem w dupie ma wszystko

Aguska, to co piszesz tylko potwierdza moją opinię o państwowej służbie zdrowia... :( dobrze, że się przeniosłaś, mam nadzieję, że tam będzie Ci lepiej...

reklama
przeniosłam sie do pediatry do którego ja sama chodziłam i teraz też chodze (bo ma juz specjalizacje medycyny ogólnej)....bardzo go lubie to facet ale przesympatyczny i ma podejscie do dzieci:-) można powiedzieć że mój sąsiad bo mieszka ulice dalej od mojej z okna widze jego dom:laugh2: młody facet wyobrażacie sobie że on nawet ubiera kolorowe krawaty (ostatnio były owieczki)specjalnie dla dzieci:-D już nawet byliśmy u niego na chwilke spojrzał na Filipka :tak: i powiedział że duży chłop:-D ogólnie jestem narazie zadowolona z tego co zrobiłam!!!

Do góry