reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Filipek rośnie jak na drożdżach :tak: gratulacje:-)

co do ciemiączka ja czytałam ze może sie zarastać nawet do 2 roku życia i pediatra to potwierdziła

a wymiary klatki, moja ma takie same jak główki cały czas, też byłam zaniepokojona ale dr mnie uspokoiła, chyba wyszukujemy sobie problemy;-)

Ami waga dobiła do 9kg , czyli podwoiła swoja urodzeniową , co co znacznie odczuwa mój zajechany kręgosłup:eek: wzrost zależy która pielęgniarka mierzy waha się od 75- 81 cóż za dokładne pomiary:cool2:

ale lekarz mowi,ze wszystko oki i kaze dalej przychodzic, i to jest juz twoja 3 wizyta:confused:

mysmy mieli zalecone 2 razy: w ciagu 6 tyg. od urodzenia i po 3 miesiach od urodzenia(w tym czasie bylo profilaktyczne pieluchowanie) i to wszystko,powiedzial,ze ok i nie kazal juz przychodzic..
Redaktorka....moze to zalezy od tego jaki lekarz, kazdy ma swoje jakies teorie

Filipek to naprawde niezle chlopisko:tak:

Ami waga dobiła do 9kg , czyli podwoiła swoja urodzeniową , co co znacznie odczuwa mój zajechany kręgosłup:eek: wzrost zależy która pielęgniarka mierzy waha się od 75- 81 cóż za dokładne pomiary:cool2:

Brawo! Piotrus mial ostatnio 66 cm... :baffled: Moze troszke urosl, ale pewnie nie za duzo, bo ciuszki na 68 sa jeszcze dobre...

Ollesia - to super,że Twój mały mężczyzna tak ładnie Ci przybiera na wadze... ja tez jestem ciekawa ile moja żaba juz waży...dowiem się dopiero 14.03- a co do ubranek...z 68 juz wyrosła jakiś czas temu

Piotruś ma tylko 70 cm wzrostu a w rozmiarze 80 już dawno chodzi i powoli zaczyna mu się robić taki w sam raz i znów trzeba będzie pomyśleć o wymianie garderoby :no: i coś tak czuję, że ominę 86 i będę kupować 92. najwyżej ciuchy będą troszkę luźniejsze, ale przynajmniej starczą na dłużej.

reklama
Nie wiem jaka dlugosc ma Jagoda, bede wiedziala... hmm, jutro, bo jutro mam szczepienie, no prosze, dobrze, ze sobie przypomnialam, jutro zoltaczka :-) to i sie ja zwazy i zmierzy... Zobaczymy. Ale i my z 68 wyroslysmy, teraz to juz 74-80 kroluje.

Do góry