reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Dziekujemy wszystkim ciociom za zyczenia zdrowka, chyba podzialaly, bo dzisiaj jest zdecydowanie lepiej, i nocka ladnie przespana w miare, tylko wieczorem kaszel najgorszy, ale juz nie swiszczala i sie nie dusila, az dziw, ze te leki wziewne tak szybko dzialaja, ale to dobrze, ciesze sie, przynajmniej dzieciak mi sie tak nie meczy... Nawet duza czesc nocy przespala sama w swoim lozeczku, a nie tak jak przedtem, ciagle z mamusia... No i przy okazji musze ja zaczac odzwyczajac od spania z nami, bo skubaniec juz wie co robi ;-) Z pracy tez juz zrezygnowalam, nie mam jeszcze od nich odpowiedzi, ale cos czuje, ze jej nie dostane...

Ewa, dobrze, ze mala dobrze zniosla szczepienie, Ty powiedz, co za masc, bo moja tez ma place suche!!

duzo zdrowna dla Jagodki

bylam z mala u lekarza, wazy 7940 i mierzy 71,5. ostatnio tez mam problem z odparzeniem pupy, pierwszy raz. tak samo jak u Sandry. smaruje jej sudocremem. na poczatku jak sie urodzila to tylko uzywalam linomagu, pozniej sie skoncyl i nie bylo wiec kupilam cos innego i teraz mam efekty. kupilam teraz linomag samruje nim, ale musze wyleczyc jej pupke

Karoo dobrze ze z Jagodka juz lepiej i mysle , ze dycyzja o odejsciu jest bardzo dobra ...wydaje mi sie ze twoja mala ciagle by cos miala w spadku po agatce

Asmodis- ladnie rosnie nineczka ...i mam nadziej, ze z pupcia sie szybciutko wygoi

u nas narazie odpukac wszystko jest ok

Asmodis, Ninka to duza pannica!!
A nam sie udalo zwalczyc pieluszkowe zapalenie skory i faktycznie, tak jak dziewczyny mowily: tylko jeden srodek na pupe (sudokrem) wietrzenie pupki i cieniutka warstwa przy kazdym zmienianiu pieluchy plus suszenie po wytraciu i jak reka odjal!! Juz zostaly moze ze dwie krosteczki :-D
A z ta moja praca to sie zdziwilam: ta babka mi odpisala, ze rozumie, ze jest jej przykro ze tak wyszlo ze wzgledu na mala, no i problem bo musi znowu mamie swojej podrzucac Agate, ale zrozumiala i :szok: :szok: :szok: chce ze mna kontakty utrzymywac ja ze znajoma :eek: :confused: :confused: :szok: Zdziwilam sie jak cholera, wyglada na to, ze bardzo mnie polubila (dlaczego ja mam takie szczescie ze jak ktos mi czyms zajdzie za skore i niezbyt ta osobe lubie to okazuje se, ze ta osoba wlasnie zaczyna mnie traktowac niemalze jak najblizsza przyjaciolke??). No nic, zobaczymy...

reklama
Karoo, zeby tylko Ci nie zaczela Malej podrzucac, jak przyjaciolce... :-p A tak serio, to moze faktycznie przemyslala sprawe?

Do góry