reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Widze Ipamena, ze wiele sie u Was dzialo przez te pierwsze 5 mies. zycia malego! Mateuszek ma cudowna mamusie! :-) Trzymam kciuki za zabieg - na pewno wszystko przebiegnie pomyslnie!

Zapraszamy na inne watki!

Pozdrawiamy z Sarusia i sciskamy nowa cioteczke i nowego kawalera w naszym gronie :-D

reklama
Wiecie co mam pewna watpliwosc a mianowicie moja corka miala ostatnie szczepienie teraz 09.01 ostatnia dawka blonnica tezec krztusiec (infanrixem ja szczepilam) i pielegniarka mi kazala przyjsc na nastepne szczepienie dopiero 17.04 to ponad 3 miesiace a z tego co wiem to ma byc 6 tygodni po ostatnim i zglupialam jak nic :baffled: No ale nie ma sie co dziwic jak byla nowa (chociaz stara wiekowo) i nawet nie wiedziala gdzie wpisac szczepienia no i sie dziwila ze sa az 2 ksiazeczki przy tym niezmiernie :confused: I teraz nie wiem co robic :confused:

Falbala, ja Sare ta sama szczepionka szczepilam chyba kolo 7.01 i mamy przyjsc do kolejnego szczepienia na poczatku marca (nie pamietam dokladnie kiedy, bo nie mam przy sobie jej ksiazeczki). Takze nie wiem czemu Wy macie az taka duza przerwe...

Najlepiej poprostu przejdz sie do przychidni lub zadzwon i zapytaj i wtedy wszystko ci sie wyjasni ...u nas dodstepy byly rowno co miesiac ...tylko , ze mielismy inne szczepionki

No właśnie, a propos "dwóch książeczek" - chodzi o książeczkę zdrowia i książeczkę szczepień?
U nas w przychodni nie chcą mi wpisać szczepień do książeczki szczepień, którą dostaliśmy w szpitalu. Igła powiedziała, że to książeczka tylko dla matki :wściekła/y:

Nam tez wpisuja w przychodni szczepienia tylko do ksiazeczki zdrowia, a w ksiazeczce szczepien mam wpisy jeszcze z kliniki.

No właśnie, a propos "dwóch książeczek" - chodzi o książeczkę zdrowia i książeczkę szczepień?
U nas w przychodni nie chcą mi wpisać szczepień do książeczki szczepień, którą dostaliśmy w szpitalu. Igła powiedziała, że to książeczka tylko dla matki :wściekła/y:
mi też szczepienia wpisują tylko do książeczki zdrowia ale jakoś nie uboewam nad tym ,mniej papierów:tak:

nie to, że ja się tym jakoś specjalnie przejmuję, ale po co w takim razie wydają dwa dokumenty? Sponsorzy się nie dogadali pewnie ;-)

A ja dzis bylam z Piotrusiem u lekarza. Dostal bidulek wysypki na calym ciele. :-( Pierwszy raz widzialam cos takiego. To reakcja na CECLOR (uwazajcie na ten antybiotyk, bo podobno czesto uczula). Po infekcji nie ma juz sladu. Teraz pozbedziemy sie sladow po antybiotyku i wszystko bedzie dobrze.

reklama
nie to, że ja się tym jakoś specjalnie przejmuję, ale po co w takim razie wydają dwa dokumenty? Sponsorzy się nie dogadali pewnie ;-)
W sumie to nie wiem po co sa az 2 papiery ale skoro od poczatku mi wpisuja do ksiazeczki zdrowia i szczepien to juz niech wpisuja dokonca ale najgorsze jest to ze w kolko pisza to samo seria szczepionki firma kiedy ile podpis data itd i milion razy to samo :eek:

Do góry