reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Majka, i jak pupka Olliwki? Zmiana pampersow pomogla?
Oj Dominique, niefajna sprawa z ta grzybica skory u Pszczolki :-( Oby jak njaszybciej pozbyla sie tego cholerstwa! A poza tym czekac 2 tygodnie na wyniki - paranoja! Kiedy w tej Polsce w koncu zrobi sie porzadek
A Sare wczoraj obsypalo Plecy, brzuch, rece i troche buzie. Wykapalam ja wieczoremw samej wodzie, bez dodatkow mydla, plynow itd. Posmarowalam Alantanem i dzisiaj z twarzy juz zeszlo, a plecy, rece i brzuch sa lekko szorstkie, ale nie ma plackow. Nie wiem od czego to znowu moglo byc. Przypuszczam, ze od Lubisia, ktorego zjadla przedwczoraj.
Oj Dominique, niefajna sprawa z ta grzybica skory u Pszczolki :-( Oby jak njaszybciej pozbyla sie tego cholerstwa! A poza tym czekac 2 tygodnie na wyniki - paranoja! Kiedy w tej Polsce w koncu zrobi sie porzadek
A Sare wczoraj obsypalo Plecy, brzuch, rece i troche buzie. Wykapalam ja wieczoremw samej wodzie, bez dodatkow mydla, plynow itd. Posmarowalam Alantanem i dzisiaj z twarzy juz zeszlo, a plecy, rece i brzuch sa lekko szorstkie, ale nie ma plackow. Nie wiem od czego to znowu moglo byc. Przypuszczam, ze od Lubisia, ktorego zjadla przedwczoraj.
tutaj akurat wezmę laboratoria w obronę. oni sobie zebrany materiał muszą trochę pohodować na specjalnych próbkach. i tu akurat im dłużej tym lepiej, bo niektóre paskudy potrzebują troszkę czasu by sobie wyrosnąć: jednym zajmuje to trzy dni, innym tydzień a jeszcze inne trzyma się nawet 10-14 dni. chodzi o jak najlepsze określenie co nas zaatakowało i na jakie leki będzie wrażliwe. lepiej poczekać trochę, ale mieć pewność, że lek, który lekarz przepisze zadziała
sandra1982
Ups, to ja juz nic nie mowie ;-):-)tutaj akurat wezmę laboratoria w obronę. oni sobie zebrany materiał muszą trochę pohodować na specjalnych próbkach. i tu akurat im dłużej tym lepiej, bo niektóre paskudy potrzebują troszkę czasu by sobie wyrosnąć: jednym zajmuje to trzy dni, innym tydzień a jeszcze inne trzyma się nawet 10-14 dni. chodzi o jak najlepsze określenie co nas zaatakowało i na jakie leki będzie wrażliwe. lepiej poczekać trochę, ale mieć pewność, że lek, który lekarz przepisze zadziała
M
Majka01
Gość
Majka, i jak pupka Olliwki? Zmiana pampersow pomogla?
Zmiana pampersów zdziałał cuda, po dwóch dniach od odstawienia pampersów małej pupka jest zupełnie zaleczona i żadnych śladów niema a naprawdę było paskudnie.
Dominique życzę zdrówka dla pszczółki aby szybko się te cholerstwo od niej odczepiło.
Zmiana pampersów zdziałał cuda, po dwóch dniach od odstawienia pampersów małej pupka jest zupełnie zaleczona i żadnych śladów niema a naprawdę było paskudnie.
super!!!
oliwka jest kolejnym dzieciaczkiem z uczuleniem po pampkach...kurcze co jest w tych zielonych wkładkach
dominique- mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporacie ...bo brzmi bardzo nieciekawie. Duzo zdroweczka dla Pszczoly i dla Gandzi tez.
Sandra- i co jak tam wysypka...zeszla????
Majka- moja mala tez nie moze uzywac pampkow...my mamy takie tutejsze pieluchy cos ala rosmnowskie lub tesco..i chusteczek pampers tez niet tylko woda bo zaraz pupa podrazniona...fajnie , ze juz sie to wam zleczylo
Dzis na 16 do gina...zobaczmy co powie
Sandra- i co jak tam wysypka...zeszla????
Majka- moja mala tez nie moze uzywac pampkow...my mamy takie tutejsze pieluchy cos ala rosmnowskie lub tesco..i chusteczek pampers tez niet tylko woda bo zaraz pupa podrazniona...fajnie , ze juz sie to wam zleczylo
Dzis na 16 do gina...zobaczmy co powie
reklama
sandra1982
Sara nosi te pampki z wkladka i odpukac pupcia gladziutenka. Uzywamy ich na zmiane z Huggiesami Super Flex.
Silunia, pytalas o wysypke - szlag, nie zeszla i jest duzo mocniejsza niz przedwczoraj Wizyte u alergolog mam dopiero w przyszly czwartek, wiec chyba przejde sie z mala jutro do naszej pediatry.
No i znowu robie jej tygodniowa dietke bezjajeczna i bezmleczna. Zobaczymy.
Silunia, dawaj po wizycie zaraz znac jak tam Pan Kropek :-) Na pewno wszystko jest w porzadku! Sciskam!
Silunia, pytalas o wysypke - szlag, nie zeszla i jest duzo mocniejsza niz przedwczoraj Wizyte u alergolog mam dopiero w przyszly czwartek, wiec chyba przejde sie z mala jutro do naszej pediatry.
No i znowu robie jej tygodniowa dietke bezjajeczna i bezmleczna. Zobaczymy.
Silunia, dawaj po wizycie zaraz znac jak tam Pan Kropek :-) Na pewno wszystko jest w porzadku! Sciskam!
Podziel się: