reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Mada, dobrze, ze Ami pupcia juz prawie wygojona!! Nasza jagodziankowa pupa juz calkiem zdrowiutka, w tej chwili tylko dobrze oczyszczam, ale nie smaruje niczym poki co - niech troszke skora odpocznie. No, na noc sudocremem cieniutko.

Co do zapalenia oskrzeli to dalej mamy chyba. Jutro idziemy na kontrole, ciekawe co mi lekarka nasza "fantastyczna" powie. Jesli nie ja to pojdzie tesciowa bo jutro przeyjezdza monter telekomunikacji. Wczoraj biedna wieczorem dwa razy zwymiotowala od kaszlu, w tym pierwszy raz antybiotykiem, bo z godzine wczesniej brala. Ale z tego co czytalam to leki w syropkach musza byc w zoladku godzine zeby juz przeszly do organizmu substancje czynne, wiec sie nie martwie. Inna sprawa, ze dzis nam sie antybiotyk konczy, a poprawa niewielka... W dodatku mala chyba ma dzisiaj goraczke :-( Nie wiem juz sama co robic, na razie wstrzymam sie do jutra, zobacze co mi babsko powie i najwyzej wtedy cos pomysle...

reklama
Karoo, i jak Jagodzianka? Mam nadzieje, ze jednak zapalenie oskrzeli przeszlo i dalsza kuracja antybiotykowa nie bedzie juz potrzebna :-( Biedna mala :-( Zdroweczka! Dobrze, ze chociaz pupka sie jej wygoila!

Mada, i jak pupka Ami? Wygojona juz zupelnie? Ja bym chyba jej juz tylko natluszczala, bez wysuszania.

z oskrzelami u małej lepiej ale jeszcze mamy jechac na antybiotyku do poniedziałku i w poniedziałek ponowna kontrola
na cipuszce znowu sie cholerstwo pojawiło, mamy maść przeciwgrzybiczna z antybiotkiem póki nie pójdziemy do dermatologa, o dziwo w centrum dziecka mamy termin na poniedziałek:szok::tak:
pupke juz mamy natłuszczac by sie wygoiła

Jagodzianko duzo zdróweczka:tak::tak::tak:

Oby Ami jak najszybciej wrocila do zdrowka! Dobrze, ze z oskrzelami juz lepiej, tylko szkoda malej, ze musi dalej ciagnac antybiotyk :-(
A moze to cholerstwo na cipuszce to to samo co Jagodzianka miala??

*****, Jagoda dalej ma oskrzela zawalone :-( :wściekła/y::angry: Mam dosc i szukam wlasnie jakiejs przychodni zeby sie przepisac, moze gdzies nas przyjma...

reklama
Do góry