no to następna Alicja też chora, i to ropna angina, na szczęście łagodnie przechodzi bo już od miesiąca jesteśmy na esberitoxie, ma tylko gorączkę i słabiej je, wczoraj w ciągu dnia też miała gorączkę ale na nurofenie objechała całą imprezkę:-(
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewka też, ja też i Andzia też:sick:No i Alcia się rozchorowała wczoraj katar, dzisiaj gorączka
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Zdroweczka dla wszystkich!
Ja juz od kilku dni mecze sie w nocy, bo mam taki kaszel, ze szkoda gadac. To jest nie do wytrzymania, bo mam uczucie jakby mnie ktos gilgotal piorkiem w gardle W ciagu dnia jest ok, ale wieczorem mnie bierze
ja mam patent na siki :-) bo wielokrotnie próbowałam złapać poranny mocz bezskutecznie ..radzę zaopatrzyć się w kilka worków ja robie tak...budzę małą zanim zrobi pierwsze siki ok 6 rano zakładam worek karmię i sadzam z woreczkien anocniki daję jakąs ciekawą zabawkę i czekam do 15 minut no i są siki polecam bo działa
reklama
rany, ale się ludu pochorowało:-( zdrówka dla wszystkich!!
moja Alka przez ten esberitox dobrze przechodzi anginę, zero kaszlu i kataru, dzisiaj też już gorączki nie miała, chociaż w nocy jeszcze tak, jadła też normalnie, tylko zmiksowałam jej rosołek, bo jak były grudki to w buzi trzymała zamiast jeść, do kontroli i tak pójdziemy, ale dopiero pod koniec tygodnia
moja Alka przez ten esberitox dobrze przechodzi anginę, zero kaszlu i kataru, dzisiaj też już gorączki nie miała, chociaż w nocy jeszcze tak, jadła też normalnie, tylko zmiksowałam jej rosołek, bo jak były grudki to w buzi trzymała zamiast jeść, do kontroli i tak pójdziemy, ale dopiero pod koniec tygodnia
Podziel się: