reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

no to następna Alicja też chora, i to ropna angina, na szczęście łagodnie przechodzi bo już od miesiąca jesteśmy na esberitoxie, ma tylko gorączkę i słabiej je, wczoraj w ciągu dnia też miała gorączkę ale na nurofenie objechała całą imprezkę:-(

reklama
o rany :szok::no:

dziewczyny trzymajcie się cieplutko i nie dawajcie choróbskom. Tym, które zachorowały i naszym Dzieciaczkom kochanym życzę dużo zdrówka :-)

Zdroweczka dla wszystkich!

Ja juz od kilku dni mecze sie w nocy, bo mam taki kaszel, ze szkoda gadac. To jest nie do wytrzymania, bo mam uczucie jakby mnie ktos gilgotal piorkiem w gardle :wściekła/y:W ciagu dnia jest ok, ale wieczorem mnie bierze :baffled:

wszystkim dzieciaczkom dożo zdrówka!!! i tobie sandro też:tak::tak:

siuśków jeszcze nie udało mi się pobrać:-( to nie takie proste jak myślałam, dlatego dzisiaj dokupiłam jeszcze 3 sztuki...

ja mam patent na siki :-) bo wielokrotnie próbowałam złapać poranny mocz bezskutecznie ..radzę zaopatrzyć się w kilka worków :tak: ja robie tak...budzę małą zanim zrobi pierwsze siki ok 6 rano zakładam worek karmię i sadzam z woreczkien anocniki daję jakąs ciekawą zabawkę i czekam do 15 minut :sorry2: no i są siki :cool2: polecam bo działa

reklama
rany, ale się ludu pochorowało:-( zdrówka dla wszystkich!!
moja Alka przez ten esberitox dobrze przechodzi anginę, zero kaszlu i kataru, dzisiaj też już gorączki nie miała, chociaż w nocy jeszcze tak, jadła też normalnie, tylko zmiksowałam jej rosołek, bo jak były grudki to w buzi trzymała zamiast jeść, do kontroli i tak pójdziemy, ale dopiero pod koniec tygodnia:tak:

Do góry