reklama
ollesia
mama Krecików
Wama, Piotrus spal z nami, bo sam nie mogl zasnac. Mial wyzej pod glowka, ale srednio to pomoglo.
Ewa, pani doktor przepisala nam dwa syropki (jeden na dzien a drugi na noc), wiec mamy zapas. ;-)
Karoo, wlasnie Cebionu nie mamy... :-(
Dziekujemy wszystkim Ciociom za zyczenia zdrowia. Teraz to juz Piotrusiowi na pewno pzejdzie!
Ewa, pani doktor przepisala nam dwa syropki (jeden na dzien a drugi na noc), wiec mamy zapas. ;-)
Karoo, wlasnie Cebionu nie mamy... :-(
Dziekujemy wszystkim Ciociom za zyczenia zdrowia. Teraz to juz Piotrusiowi na pewno pzejdzie!
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ollesia, i jak Piotrus? Oby szybko mu przeszedl katarek, bo wiem po Sarze jakie to meczace :-( Duzo zdroweczka dla Niego!
nasza julka w dalszym ciągu prowadzi strajk głodowy nie dość,że ona i tak chudziutka (bo waży trochę ponad 8 kg) to jeszcze jeść nie chce... wiecie, nie zdawałam sobie sprawy z tego, co to znaczy mieć niejadka w domu... ile to nerwów kosztuje:--( mam nadzieję,ze faktycznie powodem są zęby.... niech cholercia szybko wyłażą, bo osiwieje
Ewcia wiem co przechodzisz u nas to samo Ja narazie trochę odpuściłam, bo już nie mam siły Może jak się porządnie wygłodzi to się namyśli... i zacznie jeść.nasza julka w dalszym ciągu prowadzi strajk głodowy nie dość,że ona i tak chudziutka (bo waży trochę ponad 8 kg) to jeszcze jeść nie chce... wiecie, nie zdawałam sobie sprawy z tego, co to znaczy mieć niejadka w domu... ile to nerwów kosztuje:--(
Ollesia dużo zdrówka dla Piotrusia!
reklama
Podziel się: