- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dori
Fanka BB :)
Zuziu dziękuję za pamięć. Oj tak, sprawa rozwiązana ale jak narazie to znieczulenie puściło i boli 10 razy bardziej niż wczoraj. Poszłam wkońcu do innego dentysty i nie powiem też musiałąm się nieźle nakrzywić, żeby się zlitowali i łaskawie usunęli ten nadbagaż. Mam nadzieję, że jak wstanę (hihi ciekawe czy wogóle usnę) to będzie bolało już tylko troszkę.
Trzymaj sie DORI!!! Pamietaj, ze ten ząb już nigdy Cię nie zaboli
A ja dzisiaj znowu będę sama spała, bo Michu śpi w dużym pokoju. Przez ta chorobę. Każdy się poci, każdy ma swoja kołdrę i swoje łózko, hi,hi...
A ja dzisiaj znowu będę sama spała, bo Michu śpi w dużym pokoju. Przez ta chorobę. Każdy się poci, każdy ma swoja kołdrę i swoje łózko, hi,hi...
Rybcia_21
Dori mam nadzieje że przestanie boleć te miejsce po zębie.Ja miałam dwa tygodnie temu usunięty za i na szczęście nic mnie nie bolało po tym.
dori
No to zyję i mam się nieźle. Trochę jeszcze boli ale da się wytrzymać. Ja to chyba znieczulenia tak źle znoszę, bo pamiętam kiedyś jak miałam leczony ząb to raz sobie zażyczyłąm zniecvzulenie i bolalao o wiele bardziej niż bez znieczulenia. Dlatego zawsze leczę już "na żywca." Ale wyrywania zęba mądrości na żywca to bym chyba nie zniosła.
Lidijka, kurujcie się.
Lidijka, kurujcie się.
Dori, fajnie, że juz lepiej Ja idę do dentysty 22go na dwa zęby na raz i tez zawsze na żywc, robię. A na dodatek ostatnio złapałam się na tym że u dentysty odpoczywam no mówię Wam tak się wyluzowałam ostatnio, że prawie zasnełam, nie ma to jak się z domu wyrwać, każdy pretekst dobry ;D ;D ;D
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Ja idę jutro z dziurą jak Rów Mariański. Zdrowy ząb mi się ukruszył! I mi powie co jescze jest do zrobienia. Aż się boję, bo całą ciążę nie byłam... :-[
reklama
Ja w ciąży chodziłam, bo bałam się o dzidzie, ale dentystka, tak mnie któregoś razu wymęczyła, 2 godzinymnie trzymała, i aż mi łzy poleciały tak sie szrapała, bo nie mogła czegoś tamz tyłu, u góry zrobić, że powiedziała, że reszta ząbków, ma tak małe dziurki, że juz mnie nie będzie męczyć, bo ją sumienie boli
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: