reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też jak zaczęłam dziś czytać zaległości, to najpierw myślałam, że wątki mi się pomyliły :laugh:, bo znowu o dzieciach piszą ;D.
Dori - jak tam zębowa sprawa, czy już rozwiązana ???

reklama
Zuziu dziękuję za pamięć. Oj tak, sprawa rozwiązana ale jak narazie to znieczulenie puściło i boli 10 razy bardziej niż wczoraj. Poszłam wkońcu do innego dentysty i nie powiem też musiałąm się nieźle nakrzywić, żeby się zlitowali i łaskawie usunęli ten nadbagaż. Mam nadzieję, że jak wstanę (hihi ciekawe czy wogóle usnę) to będzie bolało już tylko troszkę.

Trzymaj sie DORI!!! Pamietaj, ze ten ząb już nigdy Cię nie zaboli:):):)

A ja dzisiaj znowu będę sama spała, bo Michu śpi w dużym pokoju. Przez ta chorobę. Każdy się poci, każdy ma swoja kołdrę i swoje łózko, hi,hi...

No to zyję i mam się nieźle. Trochę jeszcze boli ale da się wytrzymać. Ja to chyba znieczulenia tak źle znoszę, bo pamiętam kiedyś jak miałam leczony ząb to raz sobie zażyczyłąm zniecvzulenie i bolalao o wiele bardziej niż bez znieczulenia. Dlatego zawsze leczę już "na żywca." Ale wyrywania zęba mądrości na żywca to bym chyba nie zniosła.

Lidijka, kurujcie się.

Dori, fajnie, że juz lepiej :) Ja idę do dentysty 22go na dwa zęby na raz i tez zawsze na żywc, robię. A na dodatek ostatnio złapałam się na tym że u dentysty odpoczywam :o no mówię Wam tak się wyluzowałam ostatnio, że prawie zasnełam, nie ma to jak się z domu wyrwać, każdy pretekst dobry ;D ;D ;D

margarett - ty to masochistka jestes - odpoczywac na fotelu dentystycznym ??? dobre 8)

Ja idę jutro z dziurą jak Rów Mariański. Zdrowy ząb mi się ukruszył! I mi powie co jescze jest do zrobienia. Aż się boję, bo całą ciążę nie byłam... :-[

reklama
Ja w ciąży chodziłam, bo bałam się o dzidzie, ale dentystka, tak mnie któregoś razu wymęczyła, 2 godzinymnie trzymała, i aż mi łzy poleciały tak sie szrapała, bo nie mogła czegoś tamz tyłu, u góry zrobić, że powiedziała, że reszta ząbków, ma tak małe dziurki, że juz mnie nie będzie męczyć, bo ją sumienie boli :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry