Kamisia nie ma sie co dolowac. Inni i tak beda pytac a my i tak bedziemy sie tym przejmowac. Ja tez od rana jestem na tak zwanej kontrolce jak nie smsy to maile.. i tak w kolko dzien po dniu. Czasem sobie na kims uzyje i od razu mi lepiej ;-) Choc jak mi to jeden przyjaciel powiedzial ze po prostu wszyscy sie o nas martwia i powinnismy sie cieszyc ze tylu osobom na nas zalezy. Cos w tym jest - tak wiec staram sie podchodzic do tego z humorem i Tobie tez tak radze - te pare dni jeszcze wytrzymamy. Tak jak mowi mala monis musimy dac rade i tak tez sie stanie! Nie ma sensu sie dolowac.. wiadomo ze nikt bardziej nie pragnie utulic tych malenstw niz my! Wkrotce tak tez sie stanie i to my pierwsze to zrobimy
mala monis jak tam wizyta u ogolnego? Przepisal Ci cos? Mam nadzieje ze to drobne przeziebienie i szybko postawi Cie na nogi! Tak wiec zdrowiej nam!!!
marta hehe niczym Golota w pierwszej rundzie ;-) Mam nadzieje ze szybciej staniesz od niego na nogi i druga podejscie bedzie zwycieskie :-) Ale oczywiscie towarzystwem niepogardze, a co!
Dzisiaj postanowilam sobie dogodzic i bylam na pizzy Cos sie wkoncu od zycia nalezy ;-) Wybralam pizze o dzwiecznej nazwie - Berlusconi - i teraz sie smieje ze skoro Berlusconi juz byl to pora na bunga-bunga ;-)
Milego wieczorku dwupaczki i usmiech widze :-)
gina Gratulacje :-)
mala monis jak tam wizyta u ogolnego? Przepisal Ci cos? Mam nadzieje ze to drobne przeziebienie i szybko postawi Cie na nogi! Tak wiec zdrowiej nam!!!
marta hehe niczym Golota w pierwszej rundzie ;-) Mam nadzieje ze szybciej staniesz od niego na nogi i druga podejscie bedzie zwycieskie :-) Ale oczywiscie towarzystwem niepogardze, a co!
Dzisiaj postanowilam sobie dogodzic i bylam na pizzy Cos sie wkoncu od zycia nalezy ;-) Wybralam pizze o dzwiecznej nazwie - Berlusconi - i teraz sie smieje ze skoro Berlusconi juz byl to pora na bunga-bunga ;-)
Milego wieczorku dwupaczki i usmiech widze :-)
gina Gratulacje :-)
Ostatnia edycja: