reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Princi ja mam to samo. Spadłam już do 48, choć małej praktycznie nie karmię już piersią (tylko jak się czasem w nocy przebudzi i pierwsze poranne karmienie), a tak to butla i inne jedzonko. Myślałam że jak przestanę karmić to nie będę już tak chudła, a tu lipa. Trochę śmiesznie wyglądam :eek:

reklama
dziołszki ale za to jakie cudne maluchy mamy :-) no ja w kwietniu na basen z małą zacznę chodzic , wiosna przyjdzie to i spacerki spooko damy radę z tymi "zwisami"

Enka ja spaceruję z małym codziennie ok. 4 godzin , pcham wózek po tym śniegu- praca jak na siłowni a efektów żadnych

Mili no można kupić:-)

a u mnie przed pierwszą ciążą 52 w dniu porodu 69 po kilku miesiącach 41:szok:
przed drugą ciążą 48 w dniu porodu 67 a jakieś 3 tyg. temu 49
a teraz już się nie ważę bo się boję:-)

szczerze powiem, że zazdroszczę:( tez bym chciała zgubić ten zbędny bagaż, ale jakoś nie wychodzi, chyba geny już takie (w rodzinie wiekszość grubasków) bo ruch jest,(zwłaszcza palców na klawiaturze:-p) odżywać staram sie racjonalnie.......zobaczymy, narazie ubywa, nie zatrzymało sie tez wiec to sukces.

a jak by tak zebrac te nasze "zbędne" i dac "potrzebujacym"???:-)
OGŁOSZENIE:-D"oddam za darmo 10kg tłuszczyku, świeży, młody;) mogę podzielić na kilka cześci, kto chętny???":laugh2:

Ostatnia edycja:
Zazdroszcze Wam takich wag!Ja tez dalabym ogloszenie na oddanie paru kilogramow.Nigdy nie bylam modelka,ale dobrze mi bylo z moimi 62kg.Teraz jeszcze 7 z przodu!I tak ciezko to zgubic...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry