reklama
henrietta5
Fanka BB :)
dziołszki ale za to jakie cudne maluchy mamy :-) no ja w kwietniu na basen z małą zacznę chodzic , wiosna przyjdzie to i spacerki spooko damy radę z tymi "zwisami"
Enka ja spaceruję z małym codziennie ok. 4 godzin , pcham wózek po tym śniegu- praca jak na siłowni a efektów żadnych
Mili no można kupić:-)
szczerze powiem, że zazdroszczę tez bym chciała zgubić ten zbędny bagaż, ale jakoś nie wychodzi, chyba geny już takie (w rodzinie wiekszość grubasków) bo ruch jest,(zwłaszcza palców na klawiaturze) odżywać staram sie racjonalnie.......zobaczymy, narazie ubywa, nie zatrzymało sie tez wiec to sukces.
a jak by tak zebrac te nasze "zbędne" i dac "potrzebujacym"???:-)
OGŁOSZENIE"oddam za darmo 10kg tłuszczyku, świeży, młody mogę podzielić na kilka cześci, kto chętny???"
a jak by tak zebrac te nasze "zbędne" i dac "potrzebujacym"???:-)
OGŁOSZENIE"oddam za darmo 10kg tłuszczyku, świeży, młody mogę podzielić na kilka cześci, kto chętny???"
Ostatnia edycja:
kari_26
wrześniowa mama 2009
))u mnie przed porodem 52-53 w dniu porodu 68 teraz 56 i niech tak już zostanie...mieszczę się w stare ubrania także jest oki)
ewa72
Mama Maciusia
Zazdroszcze Wam takich wag!Ja tez dalabym ogloszenie na oddanie paru kilogramow.Nigdy nie bylam modelka,ale dobrze mi bylo z moimi 62kg.Teraz jeszcze 7 z przodu!I tak ciezko to zgubic...
Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1OGŁOSZENIE"oddam za darmo 10kg tłuszczyku, świeży, młody mogę podzielić na kilka cześci, kto chętny???"
Kamila1
Fanka BB :)
princi nie bądź taka podzielmy się po połowieJaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
reklama
chyba raczej na trzyprinci nie bądź taka podzielmy się po połowie