reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzydziestolatki

No cóż, co do gry wstepnej to u mnie jest dokładnie odwrotnie niż u Was, miłe Panie!
Ja wręcz marze o kilku takich chwilach  (może dlatego, że mój mój mąż woli konkrety a nie czułości....)

pozdrawiam

reklama
No dobra, a jakie zabezpieczenia? Przy karmieniu? Bo ja już dziękuję za dzidziusie następne ;D.
Tylko te małe pigułki, czy może wynaleźli coś lepszego? Podejrzewam, że wątek na ten temat gdzieś już jest...

Z tego co juz rozmawialam z lekarzem to jak sie karmi to mnie zalecil zastrzyk jeden na pol roku zapomnialam jak sie nazywa .

ja juz skonczyłam 30 wiosenek ale na razie nic mi sie nie chce :mad:
przed porodem było lepiej ale nie zauważyłam jakiegoś szokującego zwrotu :p
chyba ze nadejdzie później ???

Ja czekam z utęsknieniem na zwiększone potrzeby seksualne... a mój mąż jeszcze bardziej oczekuje tego momentu... ;D

reklama
ja zobacze jak to bedzie kiedy przejdzie mi moja obecna apatia sexualna ;D
moze na prawde nastapi jakis boom ::)

Do góry