reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzydziestolatki

Mam równióteńką 30,a włściwie rocznikowo to już nawet 31,jeżeli chodzi o seks ,to ochotę mam nie powiem ,ale też nigdy nie zdażył mi się spadek libido ,różnica jest tylko taka,że sama wiem czego chcę ,mąz tez wie i potrafimy w 5 minut osiągnąć szczęśliwy finał,jeszcze kilka lat temu potrzebowałam więcej czasu zeby się rozkręcić i nie zawsze miałam orgazm.Jeżeli chodzi o zostanie babcią to cóż, moja córcia ma 9,5,mam czas ,ale myślę że z dumą wezmę "na klatę"co mi los(córka)do domu przyniesie!!:-)

reklama
Święta prawda podpisuje się pod tym nogami i rękoma :-D
tyle ze mi rocznikowo leci już 31 :-p

Witam Trzydziestolatki! Ja mam 32, jestem w 12 tygodniu ciazy i mimo, ze w ogole jestem raczej temperamentna osoba to teraz mam ochote NON STOP!!! A zauwazylyscie, ze generalnie wrazliwosc "sprzetu" w ciazy jest duuuzo wieksza? U mnie sa fajerwerki nie z tej ziemi za kazdym razem... Poki co ciaza bardzo mi sie podoba ;-))

Do góry