reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzydziestolatki

no cóż, ja skończyłam 32 i chyba hormonki u mnie ześwirowały w związku z ciązą i karmieniem....
zwiekszonego libido nie obserwuję(poza tym okresem po połogu kiedy na nowo zaczęliśmi :)
ale za to odczucia! to dopiero róznica! jest SUPERRRRR!

ja największą ochotę na sex miałam w wieku ok 25 lat....

ale może to jeszcze przede mną....

i przed Wami Drogi Koleżanki - na pewno!

pozdrawiam

reklama
Ja skończyłam 34 lata i widzę różnicę. Jak tylko minęło 6 tygodni od porodu, zaraz po wizycie u lekarza zaczęliśmy od nowa się kochać. I jest o wiele przyjemniej niż kiedyś. Pierwsze dziecko urodziłam 8 lat temu i powrót do seksu był dłuższy, a ochoty miałam znacznie mniej. Może to kwestia hormonów, a może po prostu lepiej znamy nasze ciała i po trzydziestce umiemy się nimi bardzej cieszyć

EWCIK100 pisze:
... a może po prostu lepiej znamy nasze ciała i po trzydziestce umiemy się nimi bardzej cieszyć
Wydaje mi się, że to będzie powodem zwiększonego libido... ;D
Więc czekam spokojnie do trzydziestki... 8)

Dużo Ci zostało Agnexx? Moja siostra (36) mówi, że dopiero po 30 zaczęła zauważać jak szybko ten czas gna, a lata lecą...

hej trzydziestki...ja to już chyba staruszka.....32 wiosenki...ale podobno nie wygladam (przynajmniej nie zachowuję sie wystarczająco poważnie:)----jak dobrze pójdzie to będę dłużej młoda dzięki przyszłemu obywatelowi/telce....:)no i wydorosleję-----Tak sobie tłumaczę

pozdrawiam wszystkie 30-stki i po:)

Ja też już jestem po trzydziestce i trochę mnie rozsadza, ale to chyba dlatego że po porodzie jakoś rzadziej...mam ogromną ochotę, ale "gra wstępna" mnie odrzuca (dawniej obyło się bez niej...hi...hi...), teraz jakoś sucho, ciasno i tak w dół zeszyte, miejmy nadzieję, że się rozciągnie, zawsze lepsze węższe niż "wiadro".

No właśnie mnie gra wstepna też nie bawi i zastanawiam się, czy jestem prawdziwą kobietą, bo podobno wszystkie to lubią... ::)

reklama
Mam 31wiosen i mnie rozsadza od 3-4 lat. Właśnie kończy mi się czas połogu i mówiąc szczerze od 2 tygodni już o niczym innym nie mysle ;D. Ja też nie jestem milośniczką jakiegoś szczególnego certolenia przed wole być przytulona i usłyszeć coś miłego po. Monika

Do góry