reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzydniówka

reklama
U nas kazda choroba to byl totalny brak apetytu i tylko KP - dopiero przy lepszym samopoczuciu wracalo wszystko do normy. Ja sie tez staralam dawac “lagodniejsze” jedzenie (w sensie jakies zupki, warzywa na parze, jogurty zeby w buzi nie podrazniac).
Zrobiłam jej wczoraj rosołek na kurczaku to zjadła 5 łyżek gdzie to ulubiona zupa i zjada pełny talerz :( będę musiała to przeczekać

Prawie 14 miesięcy, nie nie o zmuszaniu nie ma mowy, po prostu proponuje często. Dam kawałek jabłka, awokado, kanapkę, ziemniaka, mięso czasem zje odrobinę makaronu ale zaraz jest „Nie nie”
Spokojnie, naprawdę.
Rozumiem twoje zmartwienie bo ja też nie raz przeżywałam takie dni 😉
Teraz synek ma 3latka i nadal jest to czysta kratka.
Sa dni gdy zje konia z kopytami, a wystarczy lekkie przeziębienie i pije tylko mleko, cudem odrobinę jakiejś zupy.
Wystarczy naprawdę niewielkie pogorszenie w stanie zdrowia ( lekki katar, ząbkowanie ) i mamy zastój z jedzeniem.

Do góry