reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

chcialam napisac witam w poniedzialek,ale przeciez dzisiaj wtorek :-D
starszaki wczoraj mialy wolne i tak jakos mie sie poplatalo :rofl2:

list przyszedl i oficjalnie moje pierworodne od wrzesnia 2013 jest uczniem college !! tego,do ktorego chciala isc !! cieszy sie bardzo a ja razem z nia :happy2: teraz tylko zeby ciala nie dala i dobrze sie uczyla ...;-)

mama a o ktorej wisienka ma cc ?
patik nam wszystkim slonka trzeba ,bo jak go brak to dolinki sa,tule mocno i przeganiam czarne chmury --a kysz--;-)a bunt..pojawi sie i zniknie..--na chwile--dla pocieszenia powiem tyle..jak dziec starszy,nic lepiej nie jest..:-D
majqa sliczny !! Adas chyba urodzil sie tego dnia co moje pierworodne :tak:

mielismy dlugi weekend i bardzo udany,pogoda dopisala to mozna bylo cos porobic..byl grill u znajomych,przyspieszony Dzien Dziecka,a wczoraj mimo deszczu,gradu ba nawet burza byla,bylismy w parku..ze znajomymi..starsze dzieci mialy piniate to pod drzewkiem ja rozwalali,wiec zajecie bylo,a maluchy w wozkach spaly...,jak przestalo padac i wyszlo slonko to sie wysuszylismy..;-)stwierdzam,ze normalni to my nie jestesmy :-D,ale bynajmniej jest wesolo :tak:

milego !!

reklama
mama - dzięki; tacie ręce goją się świetnie (dostał rewelacyjną maść) aczkolwiek nie obeszło się bez ściągania skóry ... Ale najprawdopodobniej będzie miał mało blizn.

Wisieńka pewno po... Mama daj znać jak będziesz coś wiedzieć.

Serdeczne gratulacje dla Wisienki i gorace buziaczki dla Antosia! :tak:
A ja probuje dojsc do siebie po dlugim weekendzie, cale szczescie ze dzis troszke pozniej do biura jade, ale dzieciakom wspolczulam ze musza zapierdniczac tak z ranca do szkoly :baffled: jedyne pocieszenie ze zostalo im tylko 4 dni porannego wstawania i zaczynaja sie wakacje ;-)

wieści od Wisieńki

pękła mi macica-nie wycieli tylko zszyli.
boli jak nic przedtem-nie daję rady!
walą we mnie leki i na chwilę pomaga wtedy dają Antosia..

wieczorkiem wlecę to poczytam i odniosę sie do Waszych postów..

Wisieńka - strasznie współczuję:((( oczywiście gratuluję Antosia! dużo zdrówka dla Ciebie,
mama - fajnie że nas informujesz na bieżąco

dzięki dziewczyny za słowa otuchy, może rzeczywiście jak słońce wyjdzie na dobre to i człowiek inaczej spojrzy na życie;-)
coś mi się Jasiek zbuntował na spanie:baffled:

cześć kobietki;) z kawą sie witam .

Madlen
gratuluję dostania sie córki do tej szkoły do której chciała..a jak tam chciała to i uczyc sie bedzie :-D trzeba wierzyc ,że tak bedzie :-D:-D

Majqa
współczuje tacie:-(
niech sie wszystko dobrze goi i mało blizn zostawi ,żeby nie przypominały o tym zdarzeniu..

Sempe
wyjechaliscie czy jeszcze pakujesz torby?

Pawimi
:cool2:impreza powiadasz :-p
podaję duużą kawę :-D

Weroniczka
czy Hania nadal daje w kość rodzicom??

Joaś ??????

Hana
gdzieś Ty znów wybyła..z kawom czekam bo zaraz do pracy jadę ;-)

pozdrawiam słonecznie :)

Wisienka gratulacje dla Ciebie i caluski dla Antosia!!! Oby wszystko sie szybko zagoilo!!!
Mamo dzieki za info!!! Zalatana, zalatana jestem...a po za tym komp sdzwankuje i musze go przeinstalowac ale na to czasu tez brak
Patik poprawy humoru! Oj brakuje slonecZka w tym roku, brakuje
Katrina to spryciarz z Twojego Kubusia. Moja niby chodzi kolo mebli, raczkuje po schodach ale puscic sie boi. A przeciez starsza od Kuby. Ciekawe jak Marta u Azile?
Majqa sliczny Adas...ale te dzieci rosna :szok:

Zycze udanego weekendu dluuugiego jak ktos swietuje i pojawie sie pewno dopiero w poniedzialek :-):-)

reklama
hej dziewczynki

majeczka - cudny synek i jak poważnie już wygląda:tak:
wisienka - gratuluje bardzo syneczka - choć druga częśc info mnie poraziła - mam nadzieje ze masz sie dobrze:tak:
bedi - trzymam kciuki za Ciebie
mamusia - podaj tom kawke bom się zasmuciła - i dzieki za pamięc
zuzia
- Twoja Księzniczka roczek kończyła niedawno - zdrówka przede wszystkim!
nie wiem czy widziałyście - pewnie tak - krupka nie żyje:-( - matko nie moge uwierzyć - niby sie nie znało - ale tyle lat na forum wiec nie był mi to nik nieznany tym bardziej ze mój mati kwiecień a jej synek maj 2007:-( nie wyobrażam sobie co muszą czuć Ci co zostali.............
[*]

Do góry