reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

420163_10152829214295694_695035217_n.jpg wszystkiego dobrego mamusie!!!

Załączniki

• 420163_10152829214295694_695035217_n.jpg
    420163_10152829214295694_695035217_n.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 25
reklama
cześć babeczki:)

miło u nas od rana bo..słonko w okno zapukało ..
dzieci zawiozłam,pranie wstawiłam i z kawą do Was na chwilę ;)

pisałam wczoraj smska do Bedii bo już tak dawno nie dawała znaku.
oto co sie u Niej działo:

"u nas dużo sie działo,miałam gości z Pl,6 osób przyjechało z rodziny,komunia Vanessy udana bardzo..robiłam w domu.
teściowa jutro wraca i bede znowu sama bo reszta pojechala w piatek.
Malutka dużo kopie ,ale nie chce wychodzić.czuję się jak nastolatka,na prawdę;)
nie mam netu póki co .
całuje"

także u Niej wszystko si na szczęście :)
teraz czekam na info jaka decyzja u Wisieńki.

smacznej kawki kochane..oj smacznej :-p

Majqa - śliczny i taki juz fajny, oj jak ten czas zasuwa - juz ma ponad miesiąc... szok.

wisienka - powodzenia!!!!

Dobry wieczór!

Ostatnio jakieś doliny mnie łapią w temacie macierzyństwa, stąd i weny do pisania mniej:sorry: Nie radzę sobie z moimi Gwiazdami...teraz emek ma tydzień urlopu to we dwójkę raźniej będzie walczyć z buntem dwu - i czterolatki:-p Jasiek rośnie, towarzyski i ciekawy świata, od prawie 2 tyg nie stosujemy kropelek i póki co problemów z brzuszkiem nie mamy, z czego się ogromnie cieszę.
Marzą mi się wakacje, zmiana otoczenia, ale kaski brak:-( za to mamy płytki na schodach wejściowych, żaden szał ale przynajmniej schludniej wygląda;-)

Wisieńka - powodzenia &&&& jutro wielki dzień bo syneczka będziesz tulić!
mama - jak ręka? widzę że zaangażowany z Ciebie zawodnik siatkówki:)
majqa - synek słodziutki, a jaki duży hihi
Liza - zdrówka dla dzieciaków
Weroniczka - i jak tam piknik? pogoda łaskawa była?
madlen - doczekalaś się listu? u nas też się ochłodziło, ostatniej nocy było tylko 3 stopnie na plusie, musiałam w nocy dres ubrać bo zmarzłam:crazy:

No i wszystkim mamusiom ślę spóźnione życzenia wszelkiej pomyślności z okazji wczorajszego święta:-) pozdrawiam

Patik - moje dzisiaj tez przechodziły same siebie. Kuba wczoraj się spionizował i teraz wstaje przy wszystkim przy czym się da - dobre ćwiczenie na refleks rodziców. Staje, a potem się puszcza rączkami i odwraca, tracąc przy tym równowagę...
Najlepiej jest w kojcu-łóżeczku, bo tam sobie krzywdy nie zrobi, ale w łóżeczku drewnianym.... takie upadki są bolesne.

W tym tygodniu dziecko zrobiło niesamowity skok - zaczął siadać, raczkuje i wstaje - juz się boję co to będzie, jak zacznie chodzić, bo wszystko go interesuje. WSZYSTKO!

reklama
cześć kochane :)

Patik
niech się wiosna rozkula to wypuścisz towarzystwo na ogród czy plac zabaw-wyszaleją się ,energii pozbędą to i w domostwie bedzie spokój:tak:
przytulam bo pewnie lekko Ci nie jest ..
a ręka-dziękuje ,już lepiej..fioletu już nie ma ..jest żółć hahhaaaa na siatkówkę to mąż tak namietnie chodzi wiec i mnie znajomi wyciągnęli:-D to pozbierałam wszystkie śiniaki które na podłodze leżały ;))

Katrina
no to refleksu życzę :-D:-D

Majqa
śliczny On :)))
jak Taty ręce???

napisałam Wisieńce ,że my tu na potrójnych wszystkie dziś jesteśmy z Nią ..

lecę do pracy ..zostawiam pozdrowienia i termos z kawką jak któraś wleci:))

p.s.
Zuzinka
kochana a co Ty taka zalatana?? co tam u Ciebie??

Do góry