reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć babeczki
miło u nas od rana bo..słonko w okno zapukało ..
dzieci zawiozłam,pranie wstawiłam i z kawą do Was na chwilę
pisałam wczoraj smska do Bedii bo już tak dawno nie dawała znaku.
oto co sie u Niej działo:
"u nas dużo sie działo,miałam gości z Pl,6 osób przyjechało z rodziny,komunia Vanessy udana bardzo..robiłam w domu.
teściowa jutro wraca i bede znowu sama bo reszta pojechala w piatek.
Malutka dużo kopie ,ale nie chce wychodzić.czuję się jak nastolatka,na prawdę
nie mam netu póki co .
całuje"
także u Niej wszystko si na szczęście
teraz czekam na info jaka decyzja u Wisieńki.
smacznej kawki kochane..oj smacznej
miło u nas od rana bo..słonko w okno zapukało ..
dzieci zawiozłam,pranie wstawiłam i z kawą do Was na chwilę
pisałam wczoraj smska do Bedii bo już tak dawno nie dawała znaku.
oto co sie u Niej działo:
"u nas dużo sie działo,miałam gości z Pl,6 osób przyjechało z rodziny,komunia Vanessy udana bardzo..robiłam w domu.
teściowa jutro wraca i bede znowu sama bo reszta pojechala w piatek.
Malutka dużo kopie ,ale nie chce wychodzić.czuję się jak nastolatka,na prawdę
nie mam netu póki co .
całuje"
także u Niej wszystko si na szczęście
teraz czekam na info jaka decyzja u Wisieńki.
smacznej kawki kochane..oj smacznej
mama05
Wisieńka ma jutro CC
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mamo dzieki za info o Wisience i Bedi!!!
Wisienko szybkiego i pomyslnego rozwiazania &&&
Pozdrawiam i znikam
Wisienko szybkiego i pomyslnego rozwiazania &&&
Pozdrawiam i znikam
majqa1
mama 2+2 :-)
katrina115
Potrójna Mama
Majqa - śliczny i taki juz fajny, oj jak ten czas zasuwa - juz ma ponad miesiąc... szok.
wisienka - powodzenia!!!!
wisienka - powodzenia!!!!
patik80
Fanka BB :)
Dobry wieczór!
Ostatnio jakieś doliny mnie łapią w temacie macierzyństwa, stąd i weny do pisania mniej Nie radzę sobie z moimi Gwiazdami...teraz emek ma tydzień urlopu to we dwójkę raźniej będzie walczyć z buntem dwu - i czterolatki Jasiek rośnie, towarzyski i ciekawy świata, od prawie 2 tyg nie stosujemy kropelek i póki co problemów z brzuszkiem nie mamy, z czego się ogromnie cieszę.
Marzą mi się wakacje, zmiana otoczenia, ale kaski brak:-( za to mamy płytki na schodach wejściowych, żaden szał ale przynajmniej schludniej wygląda;-)
Wisieńka - powodzenia &&&& jutro wielki dzień bo syneczka będziesz tulić!
mama - jak ręka? widzę że zaangażowany z Ciebie zawodnik siatkówki
majqa - synek słodziutki, a jaki duży hihi
Liza - zdrówka dla dzieciaków
Weroniczka - i jak tam piknik? pogoda łaskawa była?
madlen - doczekalaś się listu? u nas też się ochłodziło, ostatniej nocy było tylko 3 stopnie na plusie, musiałam w nocy dres ubrać bo zmarzłam
No i wszystkim mamusiom ślę spóźnione życzenia wszelkiej pomyślności z okazji wczorajszego święta:-) pozdrawiam
Ostatnio jakieś doliny mnie łapią w temacie macierzyństwa, stąd i weny do pisania mniej Nie radzę sobie z moimi Gwiazdami...teraz emek ma tydzień urlopu to we dwójkę raźniej będzie walczyć z buntem dwu - i czterolatki Jasiek rośnie, towarzyski i ciekawy świata, od prawie 2 tyg nie stosujemy kropelek i póki co problemów z brzuszkiem nie mamy, z czego się ogromnie cieszę.
Marzą mi się wakacje, zmiana otoczenia, ale kaski brak:-( za to mamy płytki na schodach wejściowych, żaden szał ale przynajmniej schludniej wygląda;-)
Wisieńka - powodzenia &&&& jutro wielki dzień bo syneczka będziesz tulić!
mama - jak ręka? widzę że zaangażowany z Ciebie zawodnik siatkówki
majqa - synek słodziutki, a jaki duży hihi
Liza - zdrówka dla dzieciaków
Weroniczka - i jak tam piknik? pogoda łaskawa była?
madlen - doczekalaś się listu? u nas też się ochłodziło, ostatniej nocy było tylko 3 stopnie na plusie, musiałam w nocy dres ubrać bo zmarzłam
No i wszystkim mamusiom ślę spóźnione życzenia wszelkiej pomyślności z okazji wczorajszego święta:-) pozdrawiam
katrina115
Potrójna Mama
Patik - moje dzisiaj tez przechodziły same siebie. Kuba wczoraj się spionizował i teraz wstaje przy wszystkim przy czym się da - dobre ćwiczenie na refleks rodziców. Staje, a potem się puszcza rączkami i odwraca, tracąc przy tym równowagę...
Najlepiej jest w kojcu-łóżeczku, bo tam sobie krzywdy nie zrobi, ale w łóżeczku drewnianym.... takie upadki są bolesne.
W tym tygodniu dziecko zrobiło niesamowity skok - zaczął siadać, raczkuje i wstaje - juz się boję co to będzie, jak zacznie chodzić, bo wszystko go interesuje. WSZYSTKO!
Najlepiej jest w kojcu-łóżeczku, bo tam sobie krzywdy nie zrobi, ale w łóżeczku drewnianym.... takie upadki są bolesne.
W tym tygodniu dziecko zrobiło niesamowity skok - zaczął siadać, raczkuje i wstaje - juz się boję co to będzie, jak zacznie chodzić, bo wszystko go interesuje. WSZYSTKO!
reklama
mama05
cześć kochane
Patik
niech się wiosna rozkula to wypuścisz towarzystwo na ogród czy plac zabaw-wyszaleją się ,energii pozbędą to i w domostwie bedzie spokój
przytulam bo pewnie lekko Ci nie jest ..
a ręka-dziękuje ,już lepiej..fioletu już nie ma ..jest żółć hahhaaaa na siatkówkę to mąż tak namietnie chodzi wiec i mnie znajomi wyciągnęli to pozbierałam wszystkie śiniaki które na podłodze leżały )
Katrina
no to refleksu życzę
Majqa
śliczny On ))
jak Taty ręce???
napisałam Wisieńce ,że my tu na potrójnych wszystkie dziś jesteśmy z Nią ..
lecę do pracy ..zostawiam pozdrowienia i termos z kawką jak któraś wleci)
p.s.
Zuzinka
kochana a co Ty taka zalatana?? co tam u Ciebie??
Patik
niech się wiosna rozkula to wypuścisz towarzystwo na ogród czy plac zabaw-wyszaleją się ,energii pozbędą to i w domostwie bedzie spokój
przytulam bo pewnie lekko Ci nie jest ..
a ręka-dziękuje ,już lepiej..fioletu już nie ma ..jest żółć hahhaaaa na siatkówkę to mąż tak namietnie chodzi wiec i mnie znajomi wyciągnęli to pozbierałam wszystkie śiniaki które na podłodze leżały )
Katrina
no to refleksu życzę
Majqa
śliczny On ))
jak Taty ręce???
napisałam Wisieńce ,że my tu na potrójnych wszystkie dziś jesteśmy z Nią ..
lecę do pracy ..zostawiam pozdrowienia i termos z kawką jak któraś wleci)
p.s.
Zuzinka
kochana a co Ty taka zalatana?? co tam u Ciebie??