reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

420163_10152829214295694_695035217_n.jpg wszystkiego dobrego mamusie!!!

Załączniki

• 420163_10152829214295694_695035217_n.jpg
    420163_10152829214295694_695035217_n.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
cześć babeczki:)

miło u nas od rana bo..słonko w okno zapukało ..
dzieci zawiozłam,pranie wstawiłam i z kawą do Was na chwilę ;)

pisałam wczoraj smska do Bedii bo już tak dawno nie dawała znaku.
oto co sie u Niej działo:

"u nas dużo sie działo,miałam gości z Pl,6 osób przyjechało z rodziny,komunia Vanessy udana bardzo..robiłam w domu.
teściowa jutro wraca i bede znowu sama bo reszta pojechala w piatek.
Malutka dużo kopie ,ale nie chce wychodzić.czuję się jak nastolatka,na prawdę;)
nie mam netu póki co .
całuje"

także u Niej wszystko si na szczęście :)
teraz czekam na info jaka decyzja u Wisieńki.

smacznej kawki kochane..oj smacznej :-p

Majqa - śliczny i taki juz fajny, oj jak ten czas zasuwa - juz ma ponad miesiąc... szok.

wisienka - powodzenia!!!!

Dobry wieczór!

Ostatnio jakieś doliny mnie łapią w temacie macierzyństwa, stąd i weny do pisania mniej:sorry: Nie radzę sobie z moimi Gwiazdami...teraz emek ma tydzień urlopu to we dwójkę raźniej będzie walczyć z buntem dwu - i czterolatki:-p Jasiek rośnie, towarzyski i ciekawy świata, od prawie 2 tyg nie stosujemy kropelek i póki co problemów z brzuszkiem nie mamy, z czego się ogromnie cieszę.
Marzą mi się wakacje, zmiana otoczenia, ale kaski brak:-( za to mamy płytki na schodach wejściowych, żaden szał ale przynajmniej schludniej wygląda;-)

Wisieńka - powodzenia &&&& jutro wielki dzień bo syneczka będziesz tulić!
mama - jak ręka? widzę że zaangażowany z Ciebie zawodnik siatkówki:)
majqa - synek słodziutki, a jaki duży hihi
Liza - zdrówka dla dzieciaków
Weroniczka - i jak tam piknik? pogoda łaskawa była?
madlen - doczekalaś się listu? u nas też się ochłodziło, ostatniej nocy było tylko 3 stopnie na plusie, musiałam w nocy dres ubrać bo zmarzłam:crazy:

No i wszystkim mamusiom ślę spóźnione życzenia wszelkiej pomyślności z okazji wczorajszego święta:-) pozdrawiam

Patik - moje dzisiaj tez przechodziły same siebie. Kuba wczoraj się spionizował i teraz wstaje przy wszystkim przy czym się da - dobre ćwiczenie na refleks rodziców. Staje, a potem się puszcza rączkami i odwraca, tracąc przy tym równowagę...
Najlepiej jest w kojcu-łóżeczku, bo tam sobie krzywdy nie zrobi, ale w łóżeczku drewnianym.... takie upadki są bolesne.

W tym tygodniu dziecko zrobiło niesamowity skok - zaczął siadać, raczkuje i wstaje - juz się boję co to będzie, jak zacznie chodzić, bo wszystko go interesuje. WSZYSTKO!

reklama
cześć kochane :)

Patik
niech się wiosna rozkula to wypuścisz towarzystwo na ogród czy plac zabaw-wyszaleją się ,energii pozbędą to i w domostwie bedzie spokój:tak:
przytulam bo pewnie lekko Ci nie jest ..
a ręka-dziękuje ,już lepiej..fioletu już nie ma ..jest żółć hahhaaaa na siatkówkę to mąż tak namietnie chodzi wiec i mnie znajomi wyciągnęli:-D to pozbierałam wszystkie śiniaki które na podłodze leżały ;))

Katrina
no to refleksu życzę :-D:-D

Majqa
śliczny On :)))
jak Taty ręce???

napisałam Wisieńce ,że my tu na potrójnych wszystkie dziś jesteśmy z Nią ..

lecę do pracy ..zostawiam pozdrowienia i termos z kawką jak któraś wleci:))

p.s.
Zuzinka
kochana a co Ty taka zalatana?? co tam u Ciebie??

Do góry