reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej :)

mama - bedi coś na fb pisała, że w szpitalu z synem ale to ze 2 tyg temu było ...
katrina - ciesz się ciesz póki jeszcze córa u Ciebie
pawimi - laska z Ciebie i na pewno nie wyglądasz na tyle belek :-)

Ja jeszcze w 2-paku. Powoli próbuję ogarnąć syf po remoncie. Meble dla Izy kupione tylko czekają aż mąż znajdzie czas by je złożyć...

reklama
heloł

Zuz inka
to wywiało babki ,ale ,ale ...zaczynają się schodzić :)))

Hana
a wiesz,że ja też nie przybrałam :-p jak 57 kg było tak jest:tak:
dobrze,że chciejstwo odpuszcza..ja też już inaczej jem ..najadam się a nie przejadam.

Majqa
dzięki za info o Bedii..ja FB nie posiadam nadal...to nic nie wiem .Pawimi i reszta ekipy--> nie bijcie
:-D
no i ogarniaj po remoncie a potem ..na porodówkę :)
masz do którejś z nas nr.tel.zeby napisac smska jak już urodzisz??

Patik,Madlen i reszta gangu Olsena
meldować co u Was :))

Katrina
spięcia zawsze jakieś będą ..naciesz się córą .
a Ona pewnie się nacieszyc bratemnie może co ??:)

ja w pracy z kawom :-D
miłego kobietki ;) miłego..

witam się przedpołudniowo
Troche trudno cieszyć się "dzieckiem", które pół dnia przesypia, a potem pół nocy buszuje.
Bratem owszem interesuje się, ale bez przesady. Podoba się jej, jak ją zaczepia, to mu odpowie na zaczepki, jak potrzebuję to się Kubą zajmie, ale nic poza tym. Zresztą przy Alince też tak było. Dopiero jak już była starsza i bardziej komunikatywna, to zaczął się lepszy kontakt między dziewczynami. Tym razem jak tylko przyleciała, to mała ją wzięła w obroty. Gry, zabawy itd. i Magda jej nie odmawiała, tylko razem się bawiły.

mama - tel mam tylko do Wisieńki; smacznej kawki i dużo klientów życzę :-)
katrina - nie dziw się córce chce się dziewczyna bawić a kiedy jak nie teraz ;-)

No na porodówkę już niedługo trafię. Ale jestem tak zmęczona, że chyba nie urodzę ;-)

majqa - ja wszystko rozumiem, gdyby wychodziła gdzieś to OK, ale siedzi przez pół nocy przed kompem (na przykład na FB), a potem śpi, dzis wstała..... uwaga o 16-tej!!!!!!
To chyba lekka przesada - nie odzywam się, bo to nie ma sensu. Zastanawiam się tylko jak ona zdąża do pracy.

gdzie wy som:eek::ninja2:

majeczka - łał - Ty już na finiszu - szybko lecą nie swoje ciąże:-) trzymaj się kochana - poczekaj na ciepełko - już bliziutko a pozniej ---push push:szok:

katrinka - no widzisz - tak to jest z młodzieżą:sorry:
witam nową mamę - misiarka - powiedz coś więcej o swojej rodzince:tak:
mamusia - pokaż tu swą wyszczerzoną mordkę--gdzie się podziała????--- ja rozumiem kokosy zbijać ale tu siem teskni!!!!!!!!

coś mnie rozbiera....i nie jest to monż:eek:
ale sprzedał mi to:-D

gdzie wiosna???????????????????

Ostatnia edycja:
pokazuje sie :)
drugi tydzien mam dzieci w domu,do szkoly ida dopiero w pon. no i od 3dni u nas wiosna !!! cudownie jest ,slonko swieci,ciepelko...korzystamy i calymi dniami jestesmy na dworzu bo nie wiadomo jak dlugo taka pogoda sie utrzyma :-D
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)
a przy okazji zycze milego weekendu :tak:;-)

Dziewczyny pomódlcie się proszę za moją bratanicę Hanię, która urodziła się dziś w nocy dużo zawcześnie z wagą 1200 g. Asia dostała zatrucia ciążowego i wylądowała na stole operacyjnym z ciśnieniem 220 Ach...

reklama
Do góry