reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamusia - na tamtym wątku zaczęłam sie udzielać coś ok. 6 września 2011 (jak jeszcze byłam staraczką), od tamtej pory wiele dziewczyn z tamtego wątku ma już wystarane pociechy, ale trzymamy się "kupą" i zaglądam tam też.

reklama
Liza - w takim razie układaj sobie życie na nowo i trzymam &&& by wszystko szło po Twojej myśli
mama - gratuluję ruchu w interesie i trzymam &&& za kolejny egzamin męża
katrina - gratki postępów synka

Cała reszta - dzień dobry :-)

U mnie remoncik prawie ukończony.
Poruszam się jak wieloryb niestety ale już niedługo ...

A za oknem pięknie ... sypie śnieg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katrina mam nadzieje ze to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta w sadzie :p swoja droga troje dzieci i na pierwszej sprawie rozwód to az w szoku jestem... :confused: no ale tak moze i lepiej...
Majqa snieg? :o masakra u nas za oknem bialo wiecej nie potrzeba juz... co to za swieta! :dry:
Mama fajnie ze klientki dopisały no ale na swieta to pewnie i wiecej ludzi chce wygladac dobrze :tak:

Niewiem czy bede zagladac jeszcze wiec...
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie... :)

Liza no własnie az mnie dziw bierze ze własnie 3dzieci i po pierwszej rozprawie rozwód:szok: zadnych mediatorów... ale ciesz się szczęsciem i powodzenia w życiu:-)

u nas tez sypie śnieg ze az mi się chce żygać:crazy:

idę piec sernik choc nie wiem jeszcze jaki.. zawsze robiłam ten z brzoskwiniami ale ten długo się przygotowuje a ja mam ograniczony czas

WESOŁYCH I CIEPŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI

witajcie

Liza - jak nie było orzekania o winie i rozpad nastąpił juz jakiś czas temu (nie mieszkacie razem itd.) to chyba z racji cięcia kosztów sąd robi jedną sprawe i finito. Kolega też tak miał w czerwcu ubiegłego roku.
Ja pamiętam, że córka była juz duż, miała jakieś 13 lat i była kuratorka, no ale czasy sie widac zmieniły.
Dużo szczęscia Ci życzę i samych dobrych dni.

Mamusia - zapomniałam, pociesz męża - egzaminatorzy lubią się czepiać i odrzucać, bo to dodatkowa kasa za następny egzamin. I trzymam kciuki, żeby już drugi raz był szczęśliwy.

I nadal sypie ...

Ja piekę sernik poskładany z trzech przepisów z brzoskwiniami właśnie ;-) i jutro makowce zawijane. I robię sałatkę jarzynową i wsio bo w tym roku my w gości idziemy :-)

witam już przedswiątecznie---tylko jakie to święta mamy???:baffled: u nas pięknie sypie śniegiem:baffled:

ja ostatnio zaginęłam ---migrenowo oczywiście---w śr z płaczem wracalam do domu---myslalam ze nie dojade--- dzis juz lepiej...

liza- gratuluje - dzielna kobietka jesteś - teraz będzie się wszystko dobrze układać!
mamusia - sit--- przykro mi ze toma oblali...-- niestety potrafią się przyczepić do wszystkiego-----super ze biznesik się kręci przed swiętami:-)
majeczka - my tez się gościmy ---chociaż tesciu na sniadanie przyjdzie-a zesatw do jedzenia w domku - podobny:-D
katrinka - zaraz będzies zbiegać za kubusiem ---gratuluje postępów!
sempe - ewuniaf - Wam zycze siły i zdrowia!!!!!!
joasia:-):happy2: - miło widzieć
dziewczynki
zdrowych świąt = to najważniejsze---oby skład był ten sam ---co najwyżej niech przybywa:-D

hanuś - z jednej strony nie moge się już tego doczekać, a z drugiej strony juz się boję.... żeby nadążyć za tym smykiem,

reklama
Do góry