reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamusia - ten wrzos to całą zimę kwitnie. Azalie mają juz piękne paczki, trochę słabo widać, ale wklejam, żeby oko nacieszyć.

Ostatnia edycja:
reklama
to ja witam się z kawkom

mamusia - ja ostatnie dni wymiękam z głową mojom:-( od pn mnie boli i dziś tez nie jest najlepiej ---az się boje dnia... zdrówka dla Toma - mam nadzieje ze już lepiej się ma----a tak w ogóle to faceci są mocni w chorowaniu---moj zakaszle i twierdzi ze ma zapalenie oskrzeli:-D

katrinka - pięknie masz---ja bym chciałą cebulki powysadzac ale u nas mroźno - 15 w nocy i snieg

pawimi - dzieki za info od natki--------- wy to tam w tej hameryce macie efekty specjalne---niczym kino 5D:-D

natka - gratulacje i zaglądnij tutaj!!!!!! pochwal się skarbem:tak:
majka- początki były trudne---tylko dla kogo---dla was słuchających?:-D
zuzia - to Ci śmiga m za granice--jak się z tym masz - oswojona?

mamy nowego Papieża--- jaki Wam się wydaje???--oj chciałąbym zeby któryś wbił się w moje serce jak nasz JPII

miłego dnia babeczki

Witajcie
mama jesli to przeze mnie tylko ten hybrydowy to dziś będziesz miała urwanie d... bo nie śpię od 5. Tym razem Mila spałą pięknie całą noc ale ja nie mogłam bo młdy najpierw miał czkawkę a potem odreagował to na moim żołądku:-D
zuzinka mój w spaniu jak kamień jest mistrzem, potem mówi, ze mogłam go zbudzić a ja pytam Jak? Mam mu stopy przypalać czy co?
pawimi dzięki za info od natki.
Natka Gratulacje i pochwal się brzdącem
katrina tak u ciebie już wiosnę widać pięknie!
majqa to zdolnego masz tatę , ja uważam, ze jakiś dryg jest konieczny bo ja to ni chuchu a próbowałam nie raz
U nas - 10 i piekne słoneczko więc da się przezyć. ja już po śniadanku i podjadaniu ptasiego mleczka. Ide chatkę ogarnąc bo kurz w słońcu się uwidocznił.....

cześć kochane..

Hana
no Tom juz lepiej ..nie leży od wczoraj ..ból głowy ,oczu i mięśni odpuścił.
co do Twojego bólu to może masz tak jak ja--> raz po raz odzywają sie zatoki????
ja robię inhalację z amolu
i łykam ibuprom zotoki
pomaga.
ściskam Cię i skroń masuję..wiem jak ten ból utrudnia na maxa życie:confused2:

Katrina
piekne pączki ma azalia...łeeee kochana to u Ciebie zupełnie inna aura niż u nas...my mamy zaypany snieg po kolana ..w nocy dziś -16...mgła taka że ledwo cos widać..
ale ........w dzień ma być 0:szok:
i ja się pytam JAK NAS MAJĄ GŁOWY NIE BOLEĆ PRZY TAKICH WAHANIACH ???????????????????????!!!!

Pawimi
smacznego obiadku;) czy Ty juz po :sorry:

Joaś ,Azile,Bedii,Sepme,Weroniczka
pamiętam ;*

Majqa
mój tata za młodu grał na saksofonie..
a potem sam nauczył sie na akordeonie--> ma ich 13 sztuk:szok::cool:
ale jak fajnie było jak robiliśmy ognisko--->ognisko,nie grilla..i tata grał a jezioro niosło nasz spiew :-D

miłego dnia babeczki moje ;*

EDIT
Wisieńka
no obym miała urwanie doopki bo jutro trzeba płacić wynajem a tu lipa..
współczuję niewyspania-->Emi w przedszkolu ? jeśli tak to odeśpisz w dzień -->&&&& za to:)
jak dekoder????

Ostatnia edycja:
wisienka - a czemu Ty wymiotowała:eek: -a moze przegapiłam wirusowke:eek: odespałaś już nocke?

zajadam pyszne sniadanko
odgruzowałąm chatke - bo jak matka zle się czuje to dom obrasta wszystkim-jeszcze szykuje obiad bo dzis szkolenie mam no i zeby mieli co do michy włożyć

mamusia - to zycze mega obrotów - zeby po zaplaceniu zostalo coś na waciki:-D
u nie równiez zawirowania z przedszko---na 80% mati pojdzie do pierwszej klasy jednak ---bo pani dyr powiedziala ze nie uzbiera się ich grupa i nie będzie przyjmowała zeby z początkiem roku została z 10 dzieciaczków i musiala zwalniac kadre-a szkola nasza przyjmuje tylko do 1 klasy rocznik '07:sorry: oswajam się i zaczynam widziec plusy.........

Ostatnia edycja:
Hana
mój Domi też idzie do szkoły -->jest z lipca 2007
także razem nasze chłopaki pomaszeruję ;))

dadzą sobie rade-zobaczysz ;-)
ja widzę plusy jak dałam Zu w wieku 6lat.

Witajcie
Dawno mnie nie bylo, ale w sumie powoli juz sobie ukladam zycie na nowo - za 2 tyg sprawa pierwsza...
Dzieciaki wariują no i jest oki, troszke tez chorowaly no ale cóz...

Mama, Hana a moj Daniel tez rocznik '07 ale nie idzie do pierwszej klasy tylko do zerówki, a tak glupio jest u mnie Bo Hania z rocnzika wczesniejszego i jakos tak nie widzialam tego by razem szli do pierwszej :dry: zobaczymy :tak:

Pozdrawiam Was mamuśki i postaram sie wbic powoli w wasz rytm... :tak:

mamusia jakim obiadku? jak Ty tu pisalas to ja sie na drugi bok w lozeczku przewracalam ;-) Obiadek to ja bede konsumowac jak Ty juz w lozku bedziesz :tak:

A ja wczoraj mialam indywidualne wywiadowki w szkole i wrocilam pekajac z dumy. Starszy wszystko dobrze, bardzo pilny i pracowity, widac u niego duze postepy od poczatku roku szkolnego i dojrzalosc. Natomiast mlodszy mnie zaskoczyl bo rosnie mi maly geniuszek geograficzno-naukowy. Podobno zna zna calutka mape, nie tylko orientuje sie jakie mamy polkule i kierunki oraz co gdzie lezy ale zna jakies smieszne male egzotyczne panstwa o ktorych ja nawet nie mialam pojecia. Do tego orientuje sie w strukturze geograficznej kazdego z tych panstw, ze sa gory, czy pustynie, czy ciagla zima albo nieustajace lato. Pani jest pod urokiem tak ogromnej wiedzy w tej malenkiej mlodziutkiej przeciez glowce bo to ledwie 5 lat skonczylo miesiac temu a operuje globusem lepiej niz nie jeden szescioklasista. Moj Oli byl calkiem inny, przy tym to wydaje mi sie jakis opozniony ;-):-D No i interesuja go fizyczne zjawiska, jakies magnesy, tworzenie pradu, wczoraj sobie nawet wybral taka dziwna ksiazke na kiermaszu ktory zawsze towarzyszy wywiadowkom....naukowe pojecie elektromagnetyzmu i generowanie elektrycznosci hahahahaha co prawda ksiazka podparta obrazkami dla mlodszych czytelnikow ale jaki tytul i tematyka :nerd: Padlam.

No to sie pochwaliam i sobie ide....do pozniej, buziaki

witajcie

Na prawde u nas juz widać wiosnę, tylko niestety pogoda w Irlandii jest bardzo zmienna. Jak wychodziłam dzis z Kubą na spacerek to było piękne słoneczko i cieplutko. W trakcie spacerowania - zwrot o 180 stopni, deszcze i zimny wiatr, aż mi ręce zgrabiały. I tak tutaj jest często, żeby nie powiedzieć, że codziennie.
W ciagu dnia po kilka razy potrafi się zmieniać pogoda, więc folię na wózek trzeba mieć obowiązkowo i nawet jak jest słońce to kurtkę p/deszczową.

reklama
Pawimi
no pięknie sie pochwaliłaś kochana :-) też bym była dumna na Twoim miejscu:) ja mam zebranie u Zu w środę ---> sie okaże jaka genialna :-D:-D
ja niedługo się kłade więc Tobie smacznego obiadku :-p

Katrina
no pogoda zmienna jak to ...kobieta :-D
ale doczekamy sie wiosny ...w końcu Hanowy suwaczek pokazuje ,że jeszcze ino tydzień :rofl2:

Liza
powodzenia na rozprawie...się porobiło,ale widzę dzielna jesteś i dajesz radę .

u nas mróz ,że ja pierdziu :eek:

Do góry