reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jedno dziecie wrocilo z rekolekcji i poszlo do kolezanki a drugie polecialo wlasnie do kosciola, Maciej w przedszkolu a marysia sie bawi wiec chwila dla mnie!

Cos was tu ostatnio malo :szok:

Wisienka ja zawsze podziwiam te umiejetnosc u facetow ze dziecko im sie drze nad uchem a oni spia i najwyzej glosniej chrapia:baffled::confused:

Pozdrawiam!

reklama
witam się z pracy ..
miałam jedną panią na hybrydowy rano a teraz ciszaaaa..
chyba dlatego ,że Wisieńka śpi ...

Wisieńka
walnij kuksańca P.ode mnie !! co to ma znaczyć kurka....niech wstanie raz ,drugi do córy..
odeśpij kochana..
współczuję wymiotów.

Zuz inka
mało coś babki piszą ..choć ja też mnie zaglądam ..teraz w pracy mam więcej czasu bo luz..a w domu --> chory monż,dzieci,pies..

Katrina
to i u Was sypnęło śniegiem ...
oby kwiaty nasze przeżyły..

Pawimi
jak tam -->odespałaś tą ukradzioną godzinę ???:-p

Hana
tu się tęskni .....
zostaw męża i napisz co u Was:-p

Bedii??????????

Sempe???????????

Majqa
jak zdrowie dzieci?

MADLEN,Patik
jak u Was mamuśki???

pozdrawiam i ściskam na płasko:-)

mama - wlasnie dzis zaspalam, chyba chcialam sobie odebrac ta skradziona godzinke :-D
mam wiadomosc od natki - "mam już swojego Skarba po tej stronie brzuszka
biggrin.gif
wczoraj wróciliśmy do domu. Urodził się 10 marca, waga 3850g 56cm. Jak na razie grzeczny jak Aniołek, je i śpi, czasem pomruczy
biggrin.gif
". Serdeczne gratulacje od wszystkich na watku !!!

Pawimi
dzięki z info od Natki.

Natka
no to gratki zdrowego i grzecznego krasnala ..
niech rosnie zdrowo i będzie pociechą dla rodziców:-)

Pawimi
a Ty odespałas bo ...sie należało jak psu zupa :-D
jak synowi idzie granie na saksofonie???:-p

a gra, gra...dobrze gra, ostatnio zdobyl zloty medal w kompetycjach miedzyszkolnych ;-) a co tak Ci sie przypomnialo ni z gruszki ni z pietruszki?

Pięknie Katrina...oczy nacieszyłam ;))ślicznie będzie jak rozkwitnie wszystko ;))

Pawimi
bo ja love saksofon i pamiętam ,że Twój syn gra i tak zapytałam :-)
gratki dla Niego :)
ja ciągle myślę i myślę i mam nadzieję ,że kiedyś uda mi się nauczyć grać:-p

babki -----> gdzie Wy som???:nerd:

reklama
mama - mój tata nauczył się grać na alcie w wieku 56 lat a jak miał 57 to już i na tenorze śmigał :-):tak:. Ale początki ciężkie były ...:-D

Do góry