reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczko link do bloga Joasi byl kiedys w jej sygnaturce ale pewnie z przybyciem tylu obcych usunela zdjecie i podpis.
Swieta Wielkanocne pewnie bedziesz miala zajete pieczeniem. Tego zycze! I fakt, teraz sobie przypomnialam ze Zuza pisala cos o polowie lutego chyba...kurcze nie moge odnalesc jej wpisu w tonie tych bzdur a szkoda. No nic, trzymamy kciuki za powodzenie operacji i jak najmniejszy stres.

reklama
Pawimi - uwielbiam Twoje posty :-) i dziękuję u nas ok; zaczynam się bać bo zostało mi 9 tygodni a wszystko w rozsypce. Boję się jak mąż da radę sobie z dziećmi beze mnie itp. Obiady mu zamówię w przedszkolu więc wiem, że coś ciepłego i on i Marek zjedzą. Nie wiem jak najmłodszy zniesie rozłąkę ze mną bo dziewczynki ostatnio spisały się na medal i teraz pewnie też. Mam nadzieję, że poród pójdzie szybko i bez komplikacji i góra po trzech dniach wrócę do domu ...

majqa - czuje sie zaszczycona ze tak napisalas :tak: az mi sie cieplo na serduszku zrobilo. Dasz rade..wszystko bedzie dobrze, zobacz jak Joas i Sempe sobie radza, z bolem i trudem ale bojowo przez zycie ;-) Maz tez sobie poradzi....Dobrej nocy!

ehh pawini ja mam pomysł na odzyskanie dawnego klimatu: nie wpuszczać nowych, a Tych nowo wpuszczony wyprosić ! albo najlepiej zamknać wątek i przejść na priv .. wtedy ominiesz czytanie *******etów itp.. od kąd tu jestem ciągle czytam aluzje, że piszemy bzdety, aż przykro, bo to jest nasze życie które z pewnością nie uznaje za pierdołe..

Kto jest za ??

Witam weekendowo.

Pawimi, to może napisz nam jeszcze listę dozwolonych tematów, żebyśmy przypadkiem Cię nie zanudziły. Wydaje mi się, że każdy pisze, o tym co jest dla niego ważne, nie koniecznie musi być to interesujące dla Ciebie.
Stefaa ma 100% rację, jeśli jest więcej osób, które uważają, że ktoś zaśmieca wątek, to może napisać to wprost i pożegnać się w normalnej atmosferze a nie pisać w taki sposób.

Bardzo przykro się czyta, że to co piszesz to tona bzdur :-( Każda nowa zostaje miło przywitana, pojawiąją się miłe słowa " witaj, rozgość się, rozkładaj swój kocyk".. a potem od czasu do czasu Ktoś wypomina, że pojawiają się OBCY którzy zaśmiecają wątek, nikt na wstępie nie napisał jakie są reguły jakie są zasady, co można pisać a czego nie. Dla mnie to forum jest chwilą odskoczni od codzienności, chwila na wymianę swoich doświadczeń a przede wszystkim fajnie rozmawia się z ludźmi którzy wiedzą jaki to trud wychowanie dzieci. Jedne z Was są na etapie noworodków inne mają już dorosłe dzieci ale każda z nas boryka się z tymi samymi problemami .. Poprostu ROZMOWA

myślałam, że to ma na celu to forum, że to jest klimat tej grupy ale chyba jednak nie dokońca tak jest :(

reklama
Jezeli moge zabrac glos.. nikt nie ma prawa nazucac nam o czym mamy pisac..Jezeli nie odpowiada komus tresc postow poprostu moze ich nie czytac.
Pozdrawiam

Do góry