witam
Sempe - super ze Cie widze ;-), kobieta - herod zwija sie w bolu ale ciagnie swoj wielodzietny wozek bez grama kaprysu i czasu na pierd olki. U nas nie ma takich problemow z wyborem szkolnym bo dzieci ktore koncza 5 lat ida do zerowki za czym wszystkie 6 latki sa juz w pierwszej klasie. Wszystkiego najlepszego dla Angelinki, to juz 6 lat??? alez ten czas leci, a my tu sie "znamy" juz na watku kope lat! Jak stare dobre znajome kazda zna bolaczki, problemy i radosci dzieki temu ze tak dlugo watek istnieje.
Katrina juz pewnie nozkami przebierasz na przyjazd coreczki? az zazdroszcze! tak pozytywnie
Mamusiu - jeszcze raz tu napisze, jestem przeogromnie dumna z Twoich osiagniec i trzymam mocno kciuci za rozwoj biznesu. Zaluje ze dzieli nas wielka woda bo bylabym Twoja klientka VIP
Weroniczko jak tam pieczenie samokowitosci sie rozwija? masz juz w miare stala klientele? daleko jeszcze do konca remontu kuchni?
Joas a jak u Was z chorobskami na horyzoncie? lepiej juz sie czujecie? i wiesz co, zgubilam gdzies ten link do Twojego bloga - gdybys go mogla kochana podrzucic to chetnie zerkne na nowosci.
zuzinka - widze ze wdzialas szaty postne na dobre i przysypalas sie popiolem
Kiedy dokladnie Ania ma operacje, przypomnij mi ale to pewnie juz tuz , tuz...
Majqa , Azile - nie moge sie doszukac Waszych postow w tym gaszczu...ale mysle o Was i czekam ze cos skrobniecie w nawale obowiazkow.
hana - kochana sniegi mnie nie zasypaly, zyje i mam sie dobrze tylko zajeci bylismy dosc, pisalam kiedys ze luty bede miec bardzo intensywny.
Bedi - a co u Ciebie moje kwitnace slonko? tak jak Joas bodajze wspomniala tez mi sie wydaje ze to nie ostatni dzidzius u Was bedzie bo para z Was taka ze az seksem na odleglosc paruje
Ewunia, nasza dobra stara znajoma Ewunia zostawila fantastyczna wiadomosc na
, widze ze tez na FB ze nasza
Maureen kwitnie w swoim cukierniczym biznesiku a dziewczyny jej rosna na spore juz panny. Niedawno zakladala watek...Fajny byl kiedys ten watek z przecudowna atmosfera, ciekawe czy jeszcze kiedys odzyskamy ten 'nasz' klimat. Refleksyjnie pozdrawiam i wypatruje interesujacych wiesci moje kochane. Milego weekendu zycze!