reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wpadam się przywitać weekendowo i uciekam zbierać się na spacerek z młodym- pogoda przepiękna więc trzeba ją wykorzystać na maksa:-) Chłopaki z małżem pojechali do lasu na jakąś zorganizowaną imprezkę więc mam nadzieję, że też się wyhasają:-)

mama ufff widzę, że dziewczyny skutecznie zażegnały kryzysik i wybiły ci dziwaczne pomysły z głowy ;-) super, że jednak zostajesz:-)

bedismall ja wczoraj padłam jak niemowle o 21:szok: Nalatałam się po całym mieście za tymi prezentami urodzinowymi i wieczorem po ogarnięciu całej gromady wymiękłam. A swoją drogą nawet nie wiecie ile problemu sprawiło mi kupienie prezentu dla dziewczynki:szok: Super, że twój małż mądrzeje;-) może potrzebował chwili żeby się otrząsnąć. Teraz będzie już tylko lepiej.

A my dziś wieczorkiem biegniemy na imieniny do babci- jak zawsze będzie coś dobrego do przekąszenia;-)

Pozdrawiam

reklama
Hello!!
Witam nowe mamy!!! Kocyk tradycyjnie polecam mimo, ze bywam ostatnio rzadko.
MAMO - no rzesz kurka siwa, jak CI dokopię w te chude dupsko, to Ci w końcu rozum wskoczy na właściwe miejsce, czyli do mózgu!!!!!!! Moja droga najmilsza, dla mnie Twój biznes, Twoje wyskoki z Tom'ym, Twoje urzadzania domu, Twoje ogrody i Twoje przeżycia są inspirujące, ja Ci juz TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYle razy mówiłam: nie waż się uciekać z tego wątku. To jest JEDYNY wątek na który zaglądam na BB, m.in ze względu na Ciebie! No nie znamy się osobiście, ale moja droga, najmilsza, kiedy ja byłam z malutkim Artim przy piersi w szpitalu, Ty przeżywałaś co bedzie z życiem Twojego Maleństwa pod sercem. Przeżywałam to razem z Tobą!!!!!!! I teraz co???? Chcesz zwinąć kocyk??? Ot tak???? Bo kura siwa, nie zauważył ktoś Twojego postu o kredycie? Kochana moja, ZAZDRASZCZAM Ci biznesu!!!!!!!!!!!!! to też będzie Twoje "dziecko". Zazdraszczam marzeń i ich realizacji! I jestem niemożliwie z Ciebie dumna, z odwagi która masz, że masz koleżankę z którą Ci się ten biznes uda poprowadzić. I mam nadzieję rozwijać się w zazdrości, kiedy zaczniesz nam donosić o kolejnych postępach m.in w dewastacji lokalu przed nowymi zmianami! No i tyle, napisałam jak nie wiem co długo. Bom się wkurzyła.
Aziel - zdrówka młodemu a Tobie sił, resztę wiesz
Zuz-Inka - dzięki za opiórcz naszej Mamy - wdzięcznam Ci bardzo!
Weroniczka - mnie też kręcą Twoje biznesy
Bedi, Wisienka i inne ciężarówki wątkowe - zdrowych ciąż Wam życzę.
Wisienka - ja odpuszczam badania przed 9 tyg ciaży - się juz kiedyś nasłuchałam, ze 6 tydz a chyba sie ciąza nie rozwija. No ta ciaża nierozwinięta ma 8 lat :-) Biega skacze, śpiewa, fruwa ;-)
No a teraz kończę bo mi chałupkę dzieciska rozniosą ;-)
Dobrej soboty i niedzieli.

oj Mamuś, aleś namotała, dobrze dziewczyny piszą, ale widzę że TY też już zmądrzałaś.I takiego posta walnęłas ze mi się ryczeć zachciało, hormony , co zrobić, mam nadzieję ze trzeźwiejesz i już głupot nie będziesz pisać, mordko Ty kochana:-D

a tak w ogóle zgaga mnie dopada

jeryyyyyy
masarka jakaś :szok:
czuję się zbita hahahahaaaa..

Joaś
ale mi pocisnęłaś :-D
wiem kochana ,że już kawał życia my tu razem spędziłysmy ..że wiele łez wylane ze smutku i ze śmiechu ..
i nie chodziło mi czy ktoś zauważył wpis o kredycie czy nie...
chodziło mi o sprzeczność uczuć :
Wasz -świeżych ciężarówek- strach o dzidzie
i moją radość bo coś tam kolejnego mi sie udało ...

poczułam ,że nie na miejscu to jest z mojej strony ...

no dobra,dobra ----> ale skoro piszecie ,że na miejscu to będą pisać i informować co i jak :)

Azile
Zuz Inka
Joaś
Weroniczka
Katrina
Bedii
Lenka
Asik
Hana
Pawimi
Liza
i reszta Gangu Olsena.......

dziękuję za wsparcie ...
i przepraszam za zamieszanie..
wy moje psiapsiółki kochane --->

Kochana, Mamo, droga jak nie wiem co :-) - posłodziąłm żeby nie było
To nie wątek ciężarówkowy... Jeśli tak, to ja się muszę wypisać też ;-P Bo nie jestem i wierzę że już nie będę w ciąży
A u nas tez pikne słońce jak ta lala :-) Idę wieszać... podobnie jak wiele z nas, no i jak mnie weźmie to i kremówkę zrobie -wiecie tak na serio to napoleonkę :-)
Napisałam 2 słowa na :ninja2:

mama - No widzę, że wracasz na dobrą drogę bo też miałam ochotę wybić Ci ten pomysł z głowy

joaś - też bym się cieszyła na Twoim miejscu, że w ciąży nie jesteś - mam nadzieję, że i ja wkrótce też będę się cieszyć i uda się mi nie być (jeszcze tylko z 6 miesięcy ... :-D)

bedi - no oby chłopina Twój zmądrzał :tak:

pozdrawiam Was gorąco :)

byliśmy ponad 2 h na basenie ..
teraz obiad zjedzony--> jajka sadzone ze szczypiorkiem ,mizeria i ziemniaki tłuczone z masłem ..
wczoraj zrobiłąm ciasto czekoladowe więc teraz kawa i ciacho...

Joaś ;**

Majqa
ałaaaa:-p

ściskam na płasko ;)

reklama
Cholera, weszłam na konto w banku. Ściagnieta kasa - ponad 200zł, rzekomo płaciłam tam gdzie na bank mnie nie było... Przerażajace...

Do góry