reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
poczytałam ale odpisywac nie mam sily.
Weroniczka, piekne masz nowe suwaczki:tak:
Asik a mialam ci pisac ze ja ostatnio hurtowo zegarki kupowalam na urodzinki dla 8 i 7-latek
Mamo No! I tak trzymaj!
Joas super ze znalazlas chwilke
Majqa i ty tez....jak robota idzie?
azile?
no i Hana nas zaszczycila swoja osoba....;-)

My się na Dożynki jutr wybieramy i na mszę, trzeba trochę poplotkować ze znajomymi Polakami, haha. Właśnie mąż mi powiedział o pomyśle żębyśmy spędzili Halloween na zabawie....eeeeeeee tam:no: Jak ja nie cierpie tego święta!!!

Buziaki dla wszystkich!

no krzychna --od razu lepiej się czyta---kocyk rozłożony - sadzać szanowną i siedzieć jak dobrze---tylko ciacho wez!!! i super ze kredyt jest:-):happy:

bedi - co zaszczyciła co zaszczyciła---jezdem ino czasu mało:eek:
ala ale....dzisiaj pana z lidla widzialam:-D:-D i nawet uczesana byłam:-D

joasia - jak to---ktoś kaskę zajumał????

a tak poważnie dziewczynki wcale mi nie do śmiechu---odsuwam te myśłi ale przyjdzie i tak isę zmierzyć z tym co nie uniknione----------- moja babcia pomału odchodzi:-:)-:)-( zżera ją raczycho - coraz słabsza - ale jesteśmy z nią--- troszczymy - dbamy - prawie jak już z dzieckiem - bo do łazienki trzeba przypilnować-z jedzeniem - piciem - leży prawie cały czas- ale jak przychodzi moja mama - czy ja z dzieciakami - jakieś zycie w nią wstpuje---ciesze się kazdym dniem

pozdrawiam babeczki wieczornie bo musze dzieciarnie ogarnąć

Wpadam na chwile.
DOmis juz w południe szalał i brykał. Czyli antybiotyk pomógł.
Marta mega marudna, mam tylko nadzieje ze jej nic nie ruszy:(
Buziaczki na więcej nie mam czasu.

wlatuje wieczorkiem ;)

Joaś
&&&&&&&& a wyjasnienie sprawy z forsą ..kurka siwa..
współczuję ..

Azile
trzymaj się dzielnie..dobrze,że lek działa!!

Bedii
postaram sie trzymać ;)
piękny suwaczek;-)

Weroniczka
piękne suwaczki ;)
piękny avatarek
nonono ...jesienne zmiany widzę :-)

Hana
kochana...najpierw sie uśmiałam ...a ciasta i pana z Lidla:-D
a potem jak doczytałam o babci to smutno się zrobiło--> widać ,że kochasz babcie i jest Ci bliska....
jestem z Tobą ......

ja zaraz sie kładę ..przemarzłam trochę na tym naszym spacerze i jakoś rozgrzać sie nie mogę ...
mąż mi wylicytował na zimę :

Śliczna Zimowa Kurtka Płaszczyk beż 38 M /395 (2722283672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dobranoc kochane..
spokojnej nocki..
zdrówka dla chorowitków..
i odsapnięcia po całym dniu..

Hana - ja Ci zazdroszczę tego, że możesz być przy babci, widzieć ją na co dzień, masz szansę sie w pewien sposób pożegnać.
My dwa lata temu byliśmy w Polsce (mój mąż wtedy był w Pl po raz pierwszy od wyjazdu do IRL). 1 listopada wracaliśmy do siebie i w życiu bym nie pomyślała, że mojego dziadka widziałam wtedy po raz ostatni. Był taki jak zwykle - uśmiechnięty, wesoły, kochany.
A tuz przed świętami BN mama mi powiedziała, że raczycho "ruszyło" i nie trwało to długo - dziadek poczekał jeszcze az się urodzi mój bratanek (urodził się 2 stycznia), następnego dnia mój brat wysłał rodzicom fotki synka, dziadek je zobaczył, po czym stwierdził, ze jest następca i on już może odejść - zmarł 5 stycznia, a ja miałam bilety do Pl zarezerwowane na chyba 28 stycznia. Niestety nie zdążyłam sie z nim pożegnać, ani nawet nie zdążyłam na pogrzeb.

Mój brat dał synkowi na imię Edward - tak jak miał dziadek. Edi ma teraz ponad 1,5 roku.

Cześć kobitki! Witam w ten nieziemsko zamglony dzień. Gdzie to słońce o którym trąbią od samego rana??:confused:

My wczoraj posiedzieliśmy u babci na imieninkach. Pyszności było co niemiara więc dziś ledwo się ruszam z obżarstwa:zawstydzona/y: Ale co tam- na diecie będę od poniedziałku;-):-D

Joaś- o kurczaki a ja myślałam, że o takich rzeczach tylko mówią w TV ale że to się nie zdarza. Kurcze mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. Dwie stówki piechotą nie chodzą:-(

bedismall- śliczniutki suwaczek z niespodziankiem :tak: Nawet mi przez myśl nie przeszło żeby poszukać zegarka na prezent a faktycznie jest tego teraz mnóstwo w zajefajnych wzorach i kolorach- będę pamiętać na przyszłość:tak: Ja w końcu kupiłam skarbonkę i portfelik od jednego i pamiętnik z długopisem od drugiego. Mam nadzieję, że się podobało. A to wyjście na wspólną imprezę z małżem to może nie taki zły pomysł, może już zupełnie mu foch minie ;-) A i życzę udanych dożynek, zwłaszcza tej części z plotkami;-):-D

hana współczuję choroby babci :-( Moja babcia poszła tylko na badania do szpitala a po 6 dniach już jej z nami nie było. Okazało się, że rak i jak wprowadzili leki tak raz dwa i babcia odeszła:-( Totalne zaskoczenie. Eh do dzisiaj mnie to rusza. Mało pocieszające ale masz przynajmniej szansę pożegnać się z babcią. Trzymaj się cieplutko.

azile- to super, że tak szybko pozbyliście się tego paskustwa!!

Ok uciekam, bo mojego bąbla zaczyna parzyć łóżeczko;-):-) I nadal nie wiem gdzie to słońce?????

kochane ..miłej i rodzinnej niedzieli życzę ..
smacznego obiadu i relaksu przy kawce ..

u nas dzis łosoś z pieca w ziołach i sosie chranowym
duszony groszek z marchewką na maśle
i ziemniaczki ..

zjemy i jedziemy do znajomej która pracuje w świetnym salonie kosmetycznym obgadać pare spraw..
a znamy się ze studiów socjologicznych to będzie o czym gadać :)

wlece wieczorem ..
buziaki i uściski for all--->

zagladam na chwile,nie wiem kiedy bede na stale :sorry2:
jakos te dni za szybko uciekaja ,a doba zdecydowanie za krotka
ale ostatnio udaje mi sie was czytac na bierzaco ,dobre i to..:tak:,jednak na pisanie juz czasu brak :zawstydzona/y:
Hana tule mocno..:**
Bedi jak mdlosci,mocno dokuczaja ?nie zazdraszczam..ja z tym walczylam w kazdej ciazy..z synem najmniej..ale dziewczynki daly o sobie znac..ojjj..ciezko bylo ,do teraz mam odruchy wymiotne..feee
Wisienka ciesze sie,ze Fasol zaklimatyzowac sie :happy: &&&&& aby wsio bylo dobrze ;-)
Mama no wkoncu zmadrzala nasza dziewczynka i prosze wiecej takich dziwnych pomyslow nie miec !!!
Zuza dobrze,ze nasza Mame opierniczylas,czasami taki zimny prysznic sie przydaje :tak:
Katrina mam pyt.czy ty sie szczepilas w ciazy na grype ??
Azalie dobrze,ze antyb pomogl no i &&& aby Marte nic nie chwycilo :no:;-)
milej niedzieli mamuski :-)

reklama
Joaś miałam dwa razy taki przypadek, że zawinęli mi kasę z konta. Raz 2000zł a innym razem 3000zł, to było w czasach jak się budowaliśmy i wypłacałam często takie większe kwoty, może myśleli że się uda i nie zauważę, ale ja na bieżąco przeglądam konto. Zgłoś reklamacje, u nas bez gadania wrócili, ale na rozpatrzenie reklamacji mają dwa tygodnie.

Azile fajnie, że Synuś już lepiej.

Asik dieta od poniedziałku:-) ach te nasze babskie podejście:-)

Mama fajna kurteczka, tak na mój styl:-) a podrzuć trochę rybki na obiadek:-) ja zrobiłam kluchy ziemniaczane z kapustą, dawno nie jadłam i tak mnie naszło:-)

Madlen mi kiedyś lekarz powiedział, że jak nie pracuje się w ciąży w jakimś bardzo ruchliwym miejscu to nie powinno się szczepić, ale jak wiadomo co lekarz to inna opinia, ja się nie szczepię, biorę oscillococinum i do tej pory mnie nie zawiódł ten lek.

Wisienka, jak samopoczucie?

Biedismall, M przejawia odruchy ludzkości:-) może zamiast imprezki w halloween spędzicie ten wieczór razem w dobrej atmosferze.

Mnie M. wczoraj wnerwił na maksa, ale nawet szkoda pisać.

Udanego popołudnia:-)

Do góry