reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SORKI ŻE SIĘ ZDUBLUJE ALE NAPISZE TYLKO: MAMA05 PUKNIJ SIĘ W GŁOWE I NIE WYMYŚLAJ!!!!!!!CO???NIE CHCE SIĘ JUZ Z NAMI PISAĆ I SZUKAMY WYMÓWKI!!!A WRACAJ MI TU ZARAZ!!!!!!

mama raz dwa trzy witaj

reklama
czesc kobietki
mamuska - normalnie spadłam z kanapy i nie moge się wygrzebać:baffled: co Ty wygadujesz!!!!!!!!!! wypnij się to kopa zasadze---zgadzam się z bedi---w jakieś ramy się wsadziłaś???a co z ludzmi - z dziewczynami które tutaj są --- mysąłam ze to się liczy:sorry2:

wisienka - no własnie miałam pisać zebyś się nie martwiła ze to keszcze wczesna ciąża i seruszko lada chwila się pojawi---wszystko będzie dobrze---ciesz się mdłościami:-p

witam nowa mamę123

pozdrawiam wszystkie babeczki

Wpadam na chwilke! Byla moja mama wiec mnie nie bylo, dzis jestem bo M w pracy odrabiaja piatek po Wszystkich Swietych. Uspie Marysie i wracam...tylko jedno:

Mamo nie wygaduj bzdur chyba ze Ci juz z nami nie po drodze bisneswoman jedna!!! Przeciez Ty jestes nasza, filar i stala kadra!!! A my pamietamy ze jestes mama wielodzietna Zuzi, Dominika i 2 Aniolkow!!! Wracaj mi tu zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!!!
Mamo- gdzie ty ???????????
Witam nowe mamusie:)
Wczoraj cieszylam sie ze Domis 2 tygodnie chodzil do przedszkola. Dzis mamy angine , 39 temperatury i antybiotyk:(

jestem

matko....dostałam zrypkę od Zuzy na PW to muszę wpaść bo jeszcze mnie znajdzie i w doopke nakopie :sorry2:

kochane ...mnie nie o to sie rozchodziło ,że nie pasuję ilością dzieci ...
bo jest tak jak Zuza napisała--->jestem mamą 4ki dzieci i NIGDY o tym nie zapomnę ...
chodziło mi o to ,że jak wieczorem przeczytałam ostatnią stronę to było tak ....
najpierw piszę ,że u Wisieńki smutne wieści bo nie ma serduszka ...

później dostaje info od Toma o kredycie ,że się udało i z radością wlatuję .......

i tak poczułam ,że moja radość tu nie na miejscu ....

i tylko o to mi sie rozchodziło ..........
nie chcę,żebyście pomyślały ,że Wy martwcie się o swoje bączki w brzuszkach a ja tu z uśmiechem na twarzy o swoich sprawach ......

kurka---> mam nadzieję ,że wiecie o co mi chodzi :sorry2:

Tomi mnie tu nalewką 80% raczy i mam nadzieję ,że składnie pisze bo literki mi skaczą na klawiaturze ...

kurka siwa jak poczytałam ile kopów od Was dostałam to normalnie się wzruszyłam ....

NIGDY NIE BĘDĘ MIAŁA WAS DOŚĆ
NIGDY NIE CHCIAŁAM ,ŻEBY WYGLĄDAŁO ,ŻE SIĘ NA WAS WYPIĘŁAM

NIE CHCIAŁAM,ŻEBYŚCIE MYŚLAŁY JAK ZUZiNKA NAPISAŁA,ŻE BIZNES ŁOMEN ZE MNIE OD 7 BOLEŚCI I GŁOWĘ WYSOKO NOSZĘ..

NIE...to nie tak ...
po prostu ja już o dziecko starać się nie będę a nie wiem czy mój biznes będzie Was interesował....:sorry2:

jasny gwint ...nie będę się pogrążać bo już tak zamotałam ,że masakra hahaaaaaa...przyjdę jutro jak wytrzeźwieję ...

Zuza miło taką zrypkę dostać :**************

DZIĘKUJĘ KOCHANE ,ŻE MOGĘ SIĘ CZUĆ JEDNĄ Z WAS ...

Krzysia ale my chcemy cieszyć się twoim szczęściem.Bardzo nas interesuje co się u Ciebie dzieje kochana. I bardzo chcemy z Tobą dzielić nasze smutki i radości. Przecież na tym polega przyjaźń :-)

Krzysiu- Od razu mam chumorek super. Dobrze z esie odezwalas. A twoj biznesik tak jak pisze Weroniczka interesuje i to bardzo. Fajnie sie czyta wiesci o twoich planach i zmianach. Na prawde nie musimy ciagle mowic tylko o dzieciach. A ty tu naszym sloneczkiem jestes:)

Noooo widze ze zrypka podzialala :-D takie jest zycie raz radosc raz smutek...ale jak sie dzieli to razem z osobami o ktorych wiem ze im na mnie zalezy to lzej. Rodzina nie wie o mnie tylu rzeczy co Wy!!!:tak::-)

A tak na marginesie to chyba nie pisalam ze przy chrzcinach Marysi na rodzine sie wypielismy i na chrzestnych wzielismy bardzo dobrego kumpla z wojska mojego M (mieszka kolo Poznania) i moja bliska kumpele

Dzieci spia a ja sama nie mam sie do kogo przytulic to wole z Wami na BB posiadziec

Azile
wspolczuje choroby!!! Maciej 2 tygodnie pochodzil i ma katar, mam nadzieje ze przez weekend nic wiecej sie z tego nie rozwinie

Pawimi tak to jest ze jak sie czyta o cudzych problemach to nasze nie wydaja sie nam juz takie straszne :ninja2: A post Ci wyszedl mega dlugi ;-)

Wisienka po co idziesz na badanie w 6 tygodniu??? ja tak poszlam z Krzysiem i tez mnie nastraszyla ze jeszcze nic nie slyszy. Bedzie dobrze! MUSI!!!

Mamo1-2-3
witaj u nas. Spokojnej ciazy!!!

Pozdrawiam

Zuza - bo Wisieńka z tej radości już wysiedzieć nie może i drepcze, nogami przebiera pod stołem:-D
Wisieńka ja i ty mamy podobny wiek ciąży. Mnie też mdłości dopadają a pierwsze USG mam dopiero w grudniu:sorry2:taka tu jest opieka i mi to nie przeszkadza. Nikt nie bada nawet na pierwszej ani na żadnej wizycie, chyba że jesteś w grupie ryzyka...głowa do góry a cycki do przodu, ja też myślę że fasol się zagnieździł.:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamo Boże kochany! Kamień z serca....jednak nas troszkę kochasz, cio?:sorry2:twoje posty są dla nas taką właśnie odskocznią od codzienności, od 'bejbulkowa'

Asik ,mama1-2-3 śpicie?
Mój małżonek zaczyna przejawiać jakieś przebłyski rozsądku........choć daleko mu do empatii. Ma dziś wychodne, z kumplami grają w Fife 2013, kupiłam mu wczoraj. A oni tak pogrywają co tydzień.........NUDA!!!:dry:

Dobranoc!!

reklama
witam wieczorową porą!!!!

Mamusiu - Ty jedna Ty!!!! Ja tez już tak średnio tu pasuję, bo jedno dziecko to już nie dziecko i przy mnie tylko dwójka, ale chyba nikt mnie z tego powodu stąd nie wykopie, bo dobrze mi z Wami i nie wyobrażam sobie tego wątku bez CIEBIE!!!!!

I nigdy nie mów NIGDY!!!

Mama - 1-2-3 - witaj!

Do góry