reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej babeczki
poobiednio:-p
mamusia - u nas też rybka z pieca i szpinak---mam ostatnio wielką fazę na szpinak i mogłaby codziennie jeść - udanego wypadu! aaaa kurteczka fajna;-) ja tez zakupki na zime poczyniłam - a kurtke chyba jak bedi wzięłam tylko ze czarną;-)
madlen - ja w ogóle nie wierze w szczepienia - a tym bardziej te na grype---wręcz częsciej można chorować:sorry2:
asik - dzięki kochana - przykro mi z powodu Twojej babci--- moja właśnie jak w maju miała 2x operacje to pozniej lekarz przyznał ze myśłal ze babcia z tego nie wyjdzie---bo były komplikacje
natka - co tam m naskrobał?
katrinka - przykro mi ze z dziadziem nie zdążyłaś się pożegnać--- u mnie ciocia jedna teraz - poczekala az wnuki z angli przyjadą się pożegnać i też odeszła:-(
weroniczka - ładny avatarek;-)
bedi - suwaczek extra - i super ze m coś zaczyna myśleć:tak:

mam poczucie dzisiaj fajnego dnia---- chłopaki byli pokopać piłke - pozniej obaiadek naszykowaliśmy i pojechaliśmy nad jezioro szmaragdowe---dzieciaki wyganiane---corci fotki popstrykałam - teraz rybka upieczona- zjedzona- jeszcze poprasować - czaszke na jutro umyć - a wieczorkiem film z J Lo i M M POWIEDZ TAK - miły wieczorek;-)aaaaaaaaaa jeszcze mam tarte z jabłkami i kruszonką:-p:-p:-p:-p

miłego popołudnia i wieczorku babeczki

reklama
Hej!
Mamo - pyszności masz na obiad:tak:sosik chrzanowy.....mmmmmmmmm. Nie wiem czy ci już gratulowałam kredytu, bo śledzę na bieżąco ale czasem taka jestem do niczego...że sił braknie na odpisywanie. Gratulejszyn!!!!

joaś pośłuchaj Natkii bo dobrze dziewucha radzi

Asik - no i ci powiem że u mnie wszystkie dzieciaczki bez wyjątku były bardzo zadowolone z zegarków, ja kupowałam takie nie za drogie, w granicach 45zł na polskie, za to w zestawie z portfelem i łańcuszkiem albo portfel i breloczek, także dużó rzeczy w jednym:laugh2:

Hana, Katrina - współczuje wam:-( Ja się często o moją babcię boję dlatego staram się chociąż dzwonić a jak w PL jestem to jąodwiedzam jak tylko się da. Ona sama dość ruchliwa jest i w trakcie mojego 2 tygodniowego pobytu potrafi mnie 5 razy odwiedzić, dojedzie tramwajem i autobusem i naprzywozi mi rzeczy dla dzieci, ciuszki, łakocie, wszystko normalnie, dwie torby i plecak, ama swoje 75 lat:szok:

Madlen a jak u ciebie ze zdrowiem, jest ta cukrzyca?

Hana nie wiedziałam twojego posta poobiedniego, doczytam ale już idę na drzemkę. W kościele na dożynkach nudnawo było ale towarzystwo doborowe, znajomi przyszli z dzieciną 6 tygodniową - 7 lat się o drugie starali!!:tak: Cud się zdarzył i jest w końcu upragniony synek. Myśmy im powiedzieli że czwarte w drodze:szok: ale ciuszki będą zbierać:rolleyes:hahaha

lecę lulu...

Joaś ma nadzieje ze z tą kaską wszystko się wyjaśni

Hana spkoju dla Babci, żeby nie cierpiała, i przytulasy dla Ciebie

Natkaa to możemy sobie piątkę przebić , też się z M pożarłam, a miał być miły wieczór jak chłopcy zasną, a poźniej ma pretensje że ja nie mam ochoty na seksik, buc jeden.

No i zbliża się ten wtorek, chciałabym bardzo usłyszeć że antybiotyk nie potrzebny i mogę spać spokojnie.

Bedi fajnie że M w koncu mądrzeje, widzę że chwalisz się maleństwem, a ja jeszcze jakoś nie mogę, wie tylko mama i siostra M, i to tak przez przypadek, niby postanowiłam sobie że po wtorkowej wizycie zakładam obcisłą bluzkę i chwalę się brzuszkiem

pozdrawiam

ha suwak mi wskoczył w 4 miesiąc:-D

Hana to ty z mojego miasta jesteś??????????? jezioro szmaragdowe te w zdrojach ??????????????
si si si:-) puszcza bukowa - piękna i dużo ludu spacerującego--------- no prosze bedisku:happy:

o matko (nie Ty krzychna) - --- uporałam się z całą stertą prasowania- chatka ogarnięta---ale co z tego jak jutro syf wróci---mati tylko chodzi i zawsze coś pieprznie jak stoi--- walczę z tym!!!
czesc lenka - wszystko będzie dobrze!!!

dobrej nocki babeczki

Ostatnia edycja:
jestem wieczorkiem ;))

spotkanie z kumpelą udane ;)) żeśmy sie nagadały ..podpowiedziała mi pare rzeczy ..trochę sobie pozapisywałam ---> Ona też mi powiedziała,że na bank mi sie uda ;)))

Hana
kawał pracy zrobiłaś --> brawo ;)) się czekoladka należy hahahaa
fajny dzionek mieliście :)

Bedii
dziękuję kochana :*
no i fajnie,że masz już ciuszki zaklepana --> widzisz ..wszystko się ułoży ..jak zawsze:tak:
czarny nigdy nie jest tak czarny jak się wydaje ;))

Lenka
gratki 4tego kwadracika :)))

Madlen
no kiedy Ty usiądziesz spokojnie ??? czy po przeprowadzce już posprzątane ??

ściskam Was wszystkie :tak:
mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej bo teraz cały dzień mamy mleko--> taka mgła,że na prawdę nic nie widać :baffled:

wlatuje i ja
maz uspiony :-p;-):tak: a dzieciom pozwolilam do wpol do dziewiatej bajki ogladac wiec komp wolny:-D pisze z marysia na rekach wiec sorki za styl:sorry2:

joas kurcze zglos to koniecznie!!! oby sie wszystko wyjasnilo &&&
mamo piekna kurtka to bedziesz zadawac szyku
bedi super ze maz zaczyna madrzec
hana ja tez sie zawsze wkurzam w poniedzialek rano dzieci do szkoly to ja sprzatam, wroca i juz syf...a jak maz jest to 2 razy wiekszy:baffled::angry:
lenka za wtorkowa wizyte &&&& oby wszystko bylo ok

pozdrawiam :-)

Hana, poszło o to, że na weekend M. miał zaplanowane zaciąganie tarasu, bo został mu kawałek a przed zimą trzeba to zrobić, popołudniami mu się nie chce to obiecał dokończyć w weekend, a ten nie pytając mnie o zdanie pojechał wczoraj do szwagra na budowę pomóc, pomyślałam no dobra ma jeszcze całą niedzielę, a wiadomo jak to faceci na budowie, pogaduszki, piwko i tak mu się spodobało, że po powrocie oznajmił mi, że jedzie też na całą niedzielę. Ja się wkurzyłam i nawet szwagrowi powiedziałam, że M nie pojedzie bo w domu ma dużo do zrobienia, a ten cwaniak pojechał jak ja byłam w kościele. Także u nas po raz kolejny nic nie ruszone, a ja cały weekend z dzieciakami, ale M. zadowolony, że u szwagra zrobione. Palant jeden. Ja rozumie, ze chciał pomóc, ale nie naszym kosztem, szwagier to zajrzał do nas na budowę jak już mieszkaliśmy i nigdy się nie rwał z pomocą,ech naprawdę szkoda gadać.

Lenka a no widać, że faceci to dziwnie rozumują, mój M. też zawsze zdziwiony jak nie mam ochoty na seks jak mnie wcześniej wnerwi, jakoś ciężko im to przetrawić.

Mama fajnie, że masz taką kumpelę co może Ci doradzić w sprawach biznesowych, to naprawdę nieoceniona pomoc.

Zuz inka, bałagan to chyba odwieczny problem w domu z dziećmi, ja też ciesze się czystym domkiem najdłużej do południa,a wieczorem zanim wezmę sie za sprzątanie to nie ma gdzie nogi postawić, po cichu liczę na to, ze jak chłopacy trochę podrosną to będą trzymali swój bałagan w swoich pokojach a salon trochę odżyje, ale jeśli tak nie jest to od razu sprowadźcie mnie na ziemię, co bym się nie łudziła niepotrzebnie:-)

Dobra zmykam się kąpać i odpocząć troszkę.

Ostatnia edycja:
Zuz inka
weszłam wczoraj na all. przegladac kurtki na zimę i ta mi wpadła w oko i dalej nie szukałam ..patrzę --> 1,5 h do końca licytacji ..no to kocie oczy ze Shreka do Toma i mi wylicytował hahahahaa
bo przecież wiadomo,że ja nie umiem :sorry2::-p

Natka
lać to mało ...ehhh te chłopy!!

wcale się nie dziwie ,że tak Cie to ruszyło .....

masz rację ...taka kumpela to skarb ;)) ale Ona zawsze była mi życzliwa ;)

Lenka
i ja ..i ja zaciskam &&&&&&&&&&& za wizytę !!!

reklama
Do góry