reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No to mama pyszności bedziesz robic!!!!
A ja właśnie pokroiłam dzieciom w plasterki dzieciom brzoskwinie, banany i arbuza... Maja teraz w trzech miseczkach do wyboru (taka alternatywa dla chrupków :) )
Zaraz ide z dziećmi po storczyka dla teściowej bo Anna i ma dziś imieniny. Aha AnnaS wszystkiego naj naj najlepszego w dniu twojego świeta!!!!
Musze jeszcze jakieś ciacho upiec na wieczór- bo pewnie bedziemy u nich siedzieć na dole :)

Leika rzeczywiście ty i cokies no i nasza AsiaKC powinnyście przekazywac brzuszki dalej- tzn Mamusi i zuz-Ince

No właśnie a cio sie dzieje z naszą ASia????

Bedismall a u ciebie???/ JUz tak dawno sie nie odzywałaś??? dobrze wszystko u was??? Starszaki dalej dają w kość?? Jak tam mały Patryczek???

reklama
Ewunia- przyjemności w wybieraniu storczyka :)
a ciasto....czekam na przepis tego z wisniami:)))

ja z kolei kupiłam dzis dzieciom mandarynki:)) zjedli po 2 a teraz czekaja przy stole na obiad-pachnie smakowicie..lepia plasteline i czekaja aż zupka przestygnie..

za godzine bedzie opiekunka.

no własnie ja juz ASIĘ nawoływałam,ale chyba przeprowadzką zajęta...

Bedi-jak na froncie??

Joaś-kochana jak u kosmetyczki????
jaki kolor masz manicuru?

Magda- a co Ty się 2 dzień nie odzywasz??wszystko si?????

ależ mnie @ zalewa...;/

Witam i ja z kawką,u mnie jak zwykle po staremu,stwierdziłam że nie mam o czym pisać dlatego raczej Was podczytuję.
Słońca u nas brak ale na szczęście nie pada,bylam z dziećmi w sklepie,muszę jeszcze zrobić porządek w szafie,schudłam i mnóstwo rzeczy mam za dużych,spakuję i zaniosę do PCK.

Ewunia współczuję bólu w krzyżu,mnie dzisiaj trochę mniej boli kolano nawet po schodach umiałam zejść a wczoraj to była kompletna porażka
Maureen trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło,żeby mąż znalazł pracę.
Cokies szkoda że szyjka jeszcze trzyma,ja Kacpra i Majkę urodziłam po terminie ale to pewnie przez leki na podtrzymanie bo u obojga za wcześnie mi się szyjka skracała.Trochę ruchu i może coś się ruszy.Trzymam kciuki za zebranie
Mama ja przy całej trójce miałam bóle krzyżowe,myślałam że umrę.
Przepis na ciastka wzięłam stąd Proste ciasteczka - troszkę go zmodyfikowałam bo dałam całe jaja i dodatkowo łyżeczkę proszku do pieczenia.Wyszły kruche nie za słodkie w sam raz do kawki.
Agatulka niestety w dzisiejszych czasach pracodawcy mają gdzieś to że kobieta jest w ciąży,niemało jest takich przypadków że są zwalniane.
Weroniczka trzymam kciuki za Tadeczka żeby wzrok był dobry.

Hej
Mamusiu a wszystko u mnie si,miłe to że się o mnie martwisz:rofl2:
Wczoraj odzwiedziła mne koleżanka bo chciała wyrwać się od swojej męskiej częsci rodzinki i poplotkowac zdrowo :-D.Więc całe popołudnie miałam takie babskie hihi
A dzis do południa nie maiłam za bardzo czasu na kompa bo mąż go okupował.Teraz jest w pracy a ja sama zostałam :) To mam troche dla Was czasu

A mogę Wam podesłać troche łódzkiego słonka
d020.gif

o010.gif

Witajcie - ja dopiero teraz dopchałam sie do kompa... ale może to i lepiej, bo ładnie na dworze to byłam z mała na spacerku, teraz pranko sie kręci.

mama - nie pastw sie tak nade mną - ja tu koperku juz nie widziałam ho ho, a może i dłużej!! tylko taki suszony (jak pojadę do polskiego sklepu, tak jak i biały ser), fasolka szparagowa taka żółta tez juz prawie zapomniałam jak wygląda i chodzą za mną kurki (grzybki)...... a Ty tu z takimi rarytasami wyjeżdżasz.

Wiecie na prawdę jak się nie ma takich rzeczy, które są codziennością w Polsce to się docenia choćby te malutkie. No ale cóż, coś za coś.

hej Babolki,

wpadam w przelocie, bylam z dzieciakami u kolezanki, bo ma dzis urodziny ( co prawda w sobote robi imprezke, ale ja lubie tak wpasc z kwiatami i zyczeniami dokladnie w dniu urodzin ). Spacer w 1 strone to prawie godzina :baffled:

Od weekendu wlasnie zapowiada sie imprezowo - w sobote te urodziny, w poniedzialek jedziemy na ta wycieczke, o ktorej wam wspomnialam z dzieciakami na caly dzien, w srode wyprawiam Amelce urodzinki, a wczwartek idziemy na urodziny jej malej kolezanki :-D Szalenstwo :-D

Mama05,

to Ty jutro kochana swietujesz :tak: A zupka.. pychotka.

Katrina,

ja kupuje swiezy koperek w Sainsbury'm ( jest u Was ten sklep ? ) albo u Pakistanczykow w zieleniakach, tam zawsze jest duzo zieleninki - koperek, pietruszka..

Pawimi,

powodzenia na wyjezdzie i dzieki za tulaski ;-)

AnnaS,

wszystkiego naj, naj, naj.. z okazji imienin !!!!

bukiet.gif

no i popisalam, musze leciec na ogrodek interweniowac, bo dzieciaki sie przepychaja :angry:

jestem po pracy;))
KOBIETKA BYŁA TAK ZADOWOLONA Z HENNY I KSZTAŁTU BRWI JAKI jEJ ZROBIŁAM ,ZE DOSTAŁAM 10ZŁ NAPIWKU :)) A JA UWIEEELBIAM ROBIC BRWI-TO TAKIE MOJE MAŁĘ dzieła sztuki:)

Magda- to dobrze,ze u Ciebie wszystko dobrze :) bo wiesz...jak którejś ciężarówki długo nie ma to zaraz myslę ,ze może porodówka....a my tu chcemy za Was &&&&& trzymac i przeć razem z Wami dlatgo proszę się meldowac ;)))

Justyna- dzięki zaraz oblukam przepis:)
ja tez czasem nie mam co pisać ,ale zawsze jak się z Wami przywitam to "taki mi jakoś lepiej" ;))

Maureen- no tak,jutro stuknie mi 32 lata...to znaczy skończę 32 ...myślałam,ze do tego czasu doczekam się
f030.gif
ale lipa....

ściskam Was wszystki wieczornie kobietki:))
Katrina- może bedzie zielenina tam gdzie Maureen pisze-nie chciałam spowodowac ślinotoku u Ciebie :))

Witajcie wieczornie!

Wszystkim Annom wszystkiego najlepszego!!!

Nie mam kiedy czytać co u Was. Pracuję nad najistotniejszymi sprawami w moim życiu. Dziękuję za pozaforumowe wsparcie 3 kobietkom: niezawodnej Mama05 oraz dwóm moim czerwcówkom wielodzietnym: Azile i Iwosz.
Babeczki trzymam się jakoś i wierzę w lepsze jutro, które zaczyna się dziś. Trzymajcie kciuki niezmiennie.
Pozdrawiam ciepło.
J.

Joaś kochana moja siostro-NIE MA SPRAWY!!
ZAWSZE będę Cię wspierać i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& ...
będzie dobrze!! bedzie bo walczysz!!

jesteś w moich myślach i jak tylko potrzebujesz to pisz smski..

no włąsnie-IWOSZ-jak tam ciężaróweczko??
AZILE- Ty tez 100 lat tu nie wlatywałaś...
Ewusek- a u Ciebie jak?????

reklama
He he ja sie tez z Mama i Ewunia zsynchronizowalam dostalam @ test nie klamal :-(
I wlasciwie nie wiem co robic bo mowilismy z M ze raz i tylke...a teraz nam zal ze nie wyszlo :-(

Ewunia
mnie kregoslup i bez ciazy nawala jak sie dluzej pozginam albo cos ponosze, rehabilitantka do ktorej chodze z Ania mowila ze i mnie by sie rehabilitacja sprzydala...ale na NFZ terminy...a prywatnie kasy teraz nie mam bo poczatek szkoly, swietny pomysl z watkiem przepisowym ja myslalam aby na :ninja2: otworzyc
Joas pracuj nad osobistymi sprawami i trzymaj sie!

Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry