reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
No to dzieci spią a my lecimy nad wode!!!- żeby nie było to nasze pierwsze wyjscie odkąd w ciąży byłam..... Rodzice zgodzili sie zaglądać do maluchów!!! Lece:-) Buziaki dla was i miłego wieczorku!!!!

ewunia - mnie jak z prawego, z tym, że jak brałam piguły, to nic nie czułam, a teraz..... ło matko! nie chcę sobie wyobrażać jak może być przy trudnych dniach!

Ewunia- gratki kochana !!!!!!!!!!! wiedziałam :)):tak::tak::tak:

Cokies- witaj kochana,Ty już jedną noga na porodówce:-D

Maureen-jak samopoczucie??podaje herbate z cytrynka:tak:

kochane wleciałam wieczornie ,zeby pożegnać sie na 4 dni..
wlecę w niedzielę wieczorem.

Zuz Inka- &&&&&&&&&&&& cała masa!!

zmykam,pa..

Hejka!
Dzis zaszalalam i umylam okna w calym domu, popralam firany zaslony...i bede miala spokoj do swiat ;-) Wisnie przerobione czesc kompot a czesc dzem. Ogorki sie u mnie zaczynaja wiec Ewunia dzieki za przepis z carry ten z musztarda mam pycha!!! I gratuluje zdania egzaminu :tak: Mama udanego wyjazdu...ale Wam dobrze :-) Weroniczka wspolczuje nocy, to Cie dzieci wymeczyly

Mojego Maciusia ugryzla mrowka i oczywiscie cala szyja wysypana juz podalam wapno i antyhistamine ale dalej go boli juz mu pozwolilam spac u mnie w lozku co chwile placze ze go boli wiec przykladam mokra szmatke i tak kimie. Mam nadzieje ze mi bardziej nie spuchnie bo nie mam w domu dexsawenu :-(

Pozdrawiam!

zuz-inka współczuje tych alergicznym reakcji

mamo udanego wyjazdu!

efuniaf oj dzięki za przepisy, GRATULACJE!!! :-)

Ja za książki dla obu zapłaciłam 420 zł. do tego używany podręcznik z religii i niemieckiego dla Wiktorii pewnie około 20 zł., + ćwiczenia dla obu prawie 40 zł...... czyli łącznie zamknę sie w kwocie 500 zł :baffled: do tego wyprawka około 200 zł. dla obu, dobrze, że to tylko raz w roku, wcześniej podobną kwote płaciłam za obie w przedszkolu, więc i tak nie jest źle ;-)

Witam sie :)

Mama życze wam szerokiej drogi i wspaniale spedzonego czasu!!!! Wracaj do nas szybciutko!!!

AnnaS ja dzisiaj sie za kolejne ogórasy zabieram!!! a jeśli chodzi o ksiązki i wyprawki do rzeczywiście strasznie drogo to wychodzi....

Zuz-Inka kurcze biedny Maciuś.... a miewasz czasem w domu dexaven?? w ampułkach czy w jakiejs innej postaci??

zaraz wracam bo hania :/.........

Ja za książki dla obu zapłaciłam 420 zł. do tego używany podręcznik z religii i niemieckiego dla Wiktorii pewnie około 20 zł., + ćwiczenia dla obu prawie 40 zł...... czyli łącznie zamknę sie w kwocie 500 zł :baffled: do tego wyprawka około 200 zł. dla obu, dobrze, że to tylko raz w roku, wcześniej podobną kwote płaciłam za obie w przedszkolu, więc i tak nie jest źle ;-)
No to podobnie jak u mnie :)
Ewunia gartuluje!!!!
Mama udanej zabawy i wypoczynku
Zuzinka o kurcze współczuje takiej reakcji allergicznej.I ereaguje tylko tak na mrówki czy na wszytsko co ugryzie?

reklama
witam
znów zakręcona jak baranie rogi:-D

ewunia jak randka się udała?
mama miłego wyjazdu i wypoczynku
zuzinka oby na tym sie skonczyło, zebyś nie musiala podawać dexavenu

a ja szurnięta mam wózek z którego jestem zadowolona (Graco quatro de luxe) super sie sprawdził jako spacerówka, głęboki tez jest ale wąski tzn wkładka jest dla niemowlaka i tak w sumie mi sie marzy wózek głęboki typowy taki tradycyjny coś jak inglesina bądź marita także szukam coś w używanych może uda mi coś znaleźć niedrogiego

Do góry