reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wczoraj i dziś wreszcie dało sie wyjść, bo calutki piątek i sobote u nas lało bez przerw :cool: wrrr.... wczoraj byliśmy u teściowej a dziś u koleżanki, która na dniach stanie sie wielodzietną (ma 2 chłopców a teraz dziewczynka), jutro Oliwia rusza do pobliskiego przedszkola na dyżur, Wiktoria też by chciała, ale pewnie "szkolniaków" nie przyjmują, zapytam...
poza tym nuda.....

reklama
DZIŚ ząbe mniej dokucza troszke ćmi.No nie wiem jak z tym dentysta będzie bo mamy bardzo napięty teraz budżet a koleżanki na moim ciążowym wątku mówiły że moge dostać znieczulenie bo teraz są duzo lepsze jakościowo i nie szkodza tak jak kiedyś.
U nas w Łodzi w końcu słonko się pokazuje i nawet nie jest az tak zimno jak wczoraj ;-)

magda - spokojnie może Ci dentysta dać znieczulenie, tylko rentgena robić w ciąży nie można, ale to na pewno sama wiesz, powodzenia!

w pierwszych dwoch trymestrach mozna wszystko oprocz rtg, dopiero w ostatnim trymestrze, zwlaszcza w 9 mc dentysci stronia od wykonywania jakichkolwiek dentystycznych zabiegow. A gdzie nasza mama? ??????

a w ogole to zapraszam na dzisiejszego grilla ;-)

Ostatnia edycja:
nie no pawimi ja ci tu dam z tymi fotkami z żarciem:no:, chcesz żebym uschła?

ja padam na pysk, wreszcie koniec remontu w pokoju u dzieci teraz sprzątanie wycieranie itd...

no właśnie gdzie mama i Maureen? meldować się

witam sie wieczornie..wróciłam z pracy i zadzwonił do mnie przyjaciel-rozmawialismy połtorej godziny...
teraz juz pada na pyszczek..dziś w pracy si-znowu dostałam 5 zł napiwku od klientki:))rozpuszczą mnie te babki:)

Sciskam Was babeczki-Anna.s,Cokies,Pawimi,Katrina,Magda-miłego wieczorku:))

a reszta????Izulka,Weroniczka,Maureen,Ewunia,Leika,Zuz Inka ,Sempe i reszta gangu-co u Was?????????

mama - witaj, witaj!
pawimi
- oj fajnie było..... jutro juz koniec laby, do roboty!
Najgorsze to wstawanie rano, ale nie jest źle. W Polsce na 7.30 musiałam być w pracy, tutaj o tej wstaję.
Mam tylko problem z małą - przez 4 miesiące załatwiała wszystkie swoje potrzeby do toalety, bez najmniejszego problemu, a teraz od tygodnia nie nadążam z praniem. Dziecku coś się odmieniło i robi w majtki! Na prawdę nie bardzo wiem, jak od Niej wyegzekwować, żeby z powrotem robiła do wc. I wie, że źle robi, ale jak pytam dlaczego zrobiła w majtki, to mi odpowiada, bo tak lubię. Ręce mi opadają....

reklama
hejka
pawimi pysznosci jak zwykle slinka leci
mama gratuluje nowej pracy i sukcesow

maly mi placze wiec nie popisze
mam goscia z polski
to maz kolezanki,poznalismy sie tu w anglii,wrocilido polski a teraz chca zjechac na stale tuwiec im pomagam jak moge....
Patrys rosnie, duzy jest strasznie, dostalam w koncu ta recepte na nutramigen, praktycznie wysypka mu zeszla,kupki sie unormowaly ale powiedz to angielskim lekarzom to nie uwierza...wciskali mi kity ze to wirusowa biegunka, wysypka tez wirusowa
pozdrawiam was wszystkie moze pozniej wlece

Do góry