reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Liza,Leika- eeee,nie ! pewnie przez chorobę i antybiotyk tak się poprzesuwało...

Katrina- Tobie również miłego dnia:))

ja już byłam po gres-rozłożyłam na ogrodzie pod tujami..

Joas napisała,ze Marcinek nadal gorączkuje..Ona wstaje po 5 rano i jest juz bardzo zmęczona..
napisałam ,ze Asia bedzie miala córcie to napisała,ze super,ze bardzo się cieszy!!
napisała też ,ze jeszcze nie wyjechała z Biołogóry a już tęskni-ze lubi tamto miejsce...a Arti znów do piersi się dossał i od 5 rano już 5 razy jadł i piersi Ją bolą....

reklama
witajcie,

u nas 35 stopni a w domu mam 28!!! idzie zdęchnąć...wiatrak chodzi na pełnych obrotach ale i tak ledwo dycham...

Mama05 zostawiłam coś:cool2::ninja2: z wakacji!!

Mam pytanie - czy któraś z Was będąc w ciąży brała leki odczulające i jakie?

Sempe - chciałabym, żeby u nas było 20 stopni (to tutaj wystarczająco, żeby się wygrzać), ale tak chociaż przez 2 tyg. non stop.

hej mamusie!!!!

Zuz- inka kurcze no szkoda....... liczyłam na to że obie z Mamusia bedziecie miały fasolki w tym samym miesiącu.... No nić trza sie starać dalej!!! Na pewno sie uda!!! Zmuś męża do urlopu:-D

Mama ja nie sądzę ze brak @ to wina antybiotyków!!! A jak u ciebie z temperaturką??? Nadal wysoka??? Trzymam niezmiennie kciuki za ciebie i twoją dzidizunie!!!!

Sempe!!!! to choć do mnie do domu to przestaniesz narzekać;-)!!!! U mnie ciągle miedzy 30-34 stopni!! i naprawde udusic sie mozna......

Katrina ja odstawiłam wszystkie leki przeciwalergiczne jak byłam w ciąży mimo iz lekarz mówił ze moge brac.... zalecił ze jak mam brać coś to Telfast.

U mnie straszliwie leje i burza straszy!!!

Misio ma już sciągnety cewnik. Był bardzo dzielny!! teraz płacze przy siusianiu bo go bardzo piecze. Mam nadzeje ze bedzie coraz lepiej...

Hej kochane,

ja tylko wskakuje sie przywitac, bo dzis mam malo czasu, a kilka spraw do zrobienia..

Mama05,

ja nic nie powiem wiecej, tylko kciuki mocniej zacisne !!!!!!!!! ;-)

Ewuniaf,

dzielny Michalek jest bardzo, oby szybko minal ten pierwszy, najgorszy okres i zeby juz nie bolalo..

Sempe,

jestes kochana, buziak ogromny..

Pawimi,

gdzie znowu zniklas ??? Napisz choc slowko, bom sie zmartwila :-(

Bedismall,

kochana, wszystko w porzadku ????

Przepraszam, ze nie kazdej odpisalam Dziewczynki, musze uciekac na jednej nodze, buzka dla wszystkich

Ewunia,Mauren- dzięki kochane za &&& ,ale ja juz na ten cykl nie liczę..dziś pojechałam do składu kory i kamienia i kupiłam gres pod tuje-3 worki po 30 kg i jak przyjechałam to każdy dzwigałam zeby rozsypać...wczoraj 4 emki przywiozłam do ogrodzenia bo robimy jednak wyżej i właśnie 4 zabrakły a każda 20 kg i też wyciągałam z auta bo po 17 Tom robił a ja przecież do pracy pojechałam to musiałam wyjąć...także to na pewno od leków i choroby...
jak jutro nie przyjdzie to może w sobotę powtórzę test....

Sempe-lecę ,pędzę :))
u nas leje i przez chwilę nie było prądu ,ale juz jest git...

dokleiłam sobie kępki rzęs..
zrobiłam zdobienie na paznokciach u nóg i rąk-muszę ćwiczyć i poprzypominac sobie :)
no i wcinam arbuza:) komu???

Ostatnia edycja:
Hejka!
Wpadam i ja! Logopeda zaliczony. Zaluje ze dopiero teraz trafilam na te kobiete na prawde SUPER! ma swietne podejscie a cwiczenia sa forma zabawy bez zmudnego powtarzania cwiczen. Jeszcze jutro dentysta i mialabym na tydzien spokoj z lekarzami wiec moze do rodzicow smigne.

Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dzieki za wiesci od Joas

Ewunia
dzielny i bedny Michalek, ale teraz juz bedzie tylko lepiej!!!

Pozdrawiam!

Mam pytanie - czy któraś z Was będąc w ciąży brała leki odczulające i jakie?

Sempe - chciałabym, żeby u nas było 20 stopni (to tutaj wystarczająco, żeby się wygrzać), ale tak chociaż przez 2 tyg. non stop.
Ja nie pomoge bo nigdy nic nie musaiam łykac.
Zu-inka no szkoda ze małpiatko Cie nawiedziło.
Mama to trzymam kciuki nadal
ewunia no innej opcji nie ma i bedzie lepiej ;-)
Ja z młoda bylam u dentysty na lakierowaniu kolejnym i dentystka uświadomiła nam własnie że u Kasi wchodzi wyleczenie zebów pod narkozą i koszt tego wynosi ok 1200 zl:szok: .Polega to na jednej wizycie i pod czas narkozy za jednym zamachem zrobili by jej wszystko.Maiła tez później zaległe szczepienie a za tydzień mam z nia jechcac na zrobienie testów alergicznych

Ewuniaf - a czy można je kupić bez recepty? Ja w ciąży z Alinką brałam 1 tabl. w tyg. Loratadyny (ale tu nie kupię). Biorę teraz Neoclarityn, ale jakby co.... to tego brać nie będę mogła.

A wolę się wcześniej przygotować...

reklama
Do góry