reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamafiu fiu ładny zastrzyk gotówki za 3 dni ;-)
cokies u mnie tez najstarsza bardziej czeka na dzidziusia.Chce go karmic przewijac itp.Zobaczymy jak to bedzie jak maluszek będzie z nami ;-)
Ewunia super że jutro synek juz będzie calkiem swobodny i oby po zdjęciu żadnych niespodzianek nie było ;-)

jeeejku mam nadzieje że z tym zwolnieniem załatwie wszystko bo jak nie to bedę drżała czy dostane kasę na czas:crazy:

reklama
To i ja jestem jak zwykle wieczorkiem!
Agatulka zazdroszcze!!! Szczegolnie ze u nas od 2 dni leje i tylko 12'C brrrrrr co za lato
Mauren &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak sie ulozylo!
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby sie udalo!!!
Ewunia oby wyciaganie cewnika poszlo sprawnie i bylo wszysko ok!
Cokies bo BB to nalog ;-) i bez neta nie da rady
Joas oby goraczka byla tylko z emocji i mogli spokojnie cieszyc sie urlopem

a ja dostalam @...wlasciwie to tak czulam bo naprawde w tym cyklu nie bylo kiedy ale juz bysmy sie nie szarpali...

Pozdrawiam!

Zuz Inka- ....dzięki .

szkoda,ze @ przyszła,ale skoro mało działaliscie to teraz trzeba się przyłozyc:))
a o szarpaniu się to ja coś wiem;/;/
17 miesiąc idzie........

mąż wrócił z siatki..zmykam :)
do jutr-spokojnej nocki wszystkim...

Mamo u nas szarpanie jest w troche innym sensie...tak jak pisalam bardzo chcemy Malucha...ale smiejemy sie ze chyba juz jestesmy za starzy bo mlodzi ida na zywiol a my sie zastanawiamy jak to bedzie...no i jeszcze to ze Tomek poza domem :-( wiec powinno sie nam trafic jak Asi czy Agatulce i juz bysmy nie rozmyslali...
No a teraz to maz powinien wziasc urlop bo sie mi termin przesunal i w weekend ciezko bedzie trafic

Witajcie kochane mamuski-u nas słonko-dzieci na ogrodzie ,ja przy kawie,ale zaraz jadę do piekarni i na pocztę..

Zuz Inka- no tak,Ty inne szarpanie masz na mysli...i co to znaczy ,ze Wy za starzy ??:))))

ja nadal bez @ nie wiem o co chodzi kurka bo zawsze 25-27 dni a tu 28 dni i cisza...może w dzień dostanę -choć ja zawsze mam nad ranem(5.oo ,6.oo)...

ściskam i przyjemności :)

mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!

Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...:(
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!

reklama
Do góry