katrina115
Potrójna Mama
Zuz-Inka - trzymam kciuki!!
mama05 - za Ciebie też!
mama05 - za Ciebie też!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!
Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!
hej mamusie!!!!
Zuz- inka kurcze no szkoda....... liczyłam na to że obie z Mamusia bedziecie miały fasolki w tym samym miesiącu.... No nić trza sie starać dalej!!! Na pewno sie uda!!! Zmuś męża do urlopu
Mama ja nie sądzę ze brak @ to wina antybiotyków!!! A jak u ciebie z temperaturką??? Nadal wysoka??? Trzymam niezmiennie kciuki za ciebie i twoją dzidizunie!!!!
Sempe!!!! to choć do mnie do domu to przestaniesz narzekać;-)!!!! U mnie ciągle miedzy 30-34 stopni!! i naprawde udusic sie mozna......
Katrina ja odstawiłam wszystkie leki przeciwalergiczne jak byłam w ciąży mimo iz lekarz mówił ze moge brac.... zalecił ze jak mam brać coś to Telfast.
U mnie straszliwie leje i burza straszy!!!
Misio ma już sciągnety cewnik. Był bardzo dzielny!! teraz płacze przy siusianiu bo go bardzo piecze. Mam nadzeje ze bedzie coraz lepiej...
Ewunia,Mauren- dzięki kochane za &&& ,ale ja juz na ten cykl nie liczę..dziś pojechałam do składu kory i kamienia i kupiłam gres pod tuje-3 worki po 30 kg i jak przyjechałam to każdy dzwigałam zeby rozsypać...wczoraj 4 emki przywiozłam do ogrodzenia bo robimy jednak wyżej i właśnie 4 zabrakły a każda 20 kg i też wyciągałam z auta bo po 17 Tom robił a ja przecież do pracy pojechałam to musiałam wyjąć...także to na pewno od leków i choroby...
jak jutro nie przyjdzie to może w sobotę powtórzę test....
Sempe-lecę ,pędzę )
u nas leje i przez chwilę nie było prądu ,ale juz jest git...
dokleiłam sobie kępki rzęs..
zrobiłam zdobienie na paznokciach u nóg i rąk-muszę ćwiczyć i poprzypominac sobie
no i wcinam arbuza komu???
Hejka!
Wpadam i ja! Logopeda zaliczony. Zaluje ze dopiero teraz trafilam na te kobiete na prawde SUPER! ma swietne podejscie a cwiczenia sa forma zabawy bez zmudnego powtarzania cwiczen. Jeszcze jutro dentysta i mialabym na tydzien spokoj z lekarzami wiec moze do rodzicow smigne.
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dzieki za wiesci od Joas
Ewunia dzielny i bedny Michalek, ale teraz juz bedzie tylko lepiej!!!
Pozdrawiam!