reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Zuz Inkna- pikny suwaczek ;)
Katrina dzięki :)
ja równiez zadnych leków nie bralam to nie pomogę...

Ewunia-ciepłe tulaski dla Michałka
a055.gif
od e-cioci :)

Magda-1200zł!!!:szok: ło matko..ale jak ma miec wszystko na jednej wizycie to musisz przemysleć ,przeliczyc koszta...kurka siwa co za ceny!!!

u nas przestało lać-padało godzinę-mam przed domem na drodze rzekę:eek:ale był potrzebny deszcz więc miło ,ze popadało..

hej dziewczyny :-)
u nas pochmurno, duszno, ale bardzo wietrznie, czekam na deszczyk może spadnie choc pare kropel

a ja na allegro czatuje i licytuje aukcje dla dzieci i małego, fotelik graco udało mi sie wylicytować za 71 zł nowy powystawowy:happy::happy::happy:

jeszcze pościel (szukam w jednolitym kolorze moze być nawet biały!!) torba dla mamy i rogala i pewnie pare ciuszków jak coś wpadnie w oko

my z dzieciakami zaraz brykamy do sali zabaw

a słuchajcie macie jakiś przepis na ciasto (tylko nie drożdżowe) z brzoskwiniami z puszki moze być też na wierzchu piana z białek

zagłosowałam:)

Telfast jest na receptę

Ostatnia edycja:
Mama05 u nas własnie od 30min tak leje ze świata nie widać!!

ale od razu lepiej sie oddycha!!

A TY nie dzwigaj takich ciezarów!!:szok:

Cokies a u nas popadało .polało i znowu kropi juz druga godzine i jest miło bo w końcu jest czym oddychac..

wiecie co-kumpela mi rano napisała,ze została ciocią-jej brat został ojcem....przez całą ciążę ginek mówił ,ze córka a wczoraj urodziła i synek :)) bedzie Dominik :)
muszą przemalować ściany w pokoju,wymienic pościel i mesę ciuszków-sukienki mogą dać komuś w prezencie....

XXI wiek a jednak sprzęt nie zawsze dobrze pokażę...lub ludzkie oko zle wypatrzy...
ale najważniejsze,ze poród przebiegł bez komplikacji i Mały jest zdrowy :)
ale szok na porodówce był...

Sempe- no widzisz ja taka jestem jak Joaś -nie oglądam się na pomoc tylko robię i jak trzeba to 7 poty sie leją ,ale zrobię...
zaraz Ci wyslę mms'em moje dzieło :)

Ostatnia edycja:
mama - ja przy obudwóch ciążach do końca nie wiedziałam jakiej płci jest dziecko, przy starszej, bo jeszcze takiego sprzętu nie było, a przy drugiej ciąży... dzidzia była bardzo skryta i nie chciała pokazać, więc niespodzianka była do samego końca

A ja właśnie sie zabieram za ciacho z rabarbarem i truskawami!!!! jak do jutra wszystko wciągną to jutro bedzie biszkopcik z porzeczkami , agrestem i galaretka :)
Aha zapomniałam wam powiedziec ze jutro i w poniedziałek mam moje wyczekane praktyki na noworodkach!!! Bede szczepic!!!! Już sie doczekać nie moge choć zestresowana jestem bo nigdy jeszcze tego nie robiłam....

reklama
mama05 a moze jednak udalo sie zafasolkowac?:-) trzymam kciuki by tak, i by udalo sie donosic!!!

Przez tą pogoda mam dziwny nastrój,glowa mnie boli i wogole...:(
Dzis pierwsza noc Mikusia bez cyca, trzymajcie kciuki za nastepne!
JEsli mozecie zaglosujcie! Brzuszki jak motylki
Idziemy zaraz na dwór,miłego dnia!

zagłosowałam

hej mamusie!!!!

Zuz- inka kurcze no szkoda....... liczyłam na to że obie z Mamusia bedziecie miały fasolki w tym samym miesiącu.... No nić trza sie starać dalej!!! Na pewno sie uda!!! Zmuś męża do urlopu:-D

Mama ja nie sądzę ze brak @ to wina antybiotyków!!! A jak u ciebie z temperaturką??? Nadal wysoka??? Trzymam niezmiennie kciuki za ciebie i twoją dzidizunie!!!!

Sempe!!!! to choć do mnie do domu to przestaniesz narzekać;-)!!!! U mnie ciągle miedzy 30-34 stopni!! i naprawde udusic sie mozna......

Katrina ja odstawiłam wszystkie leki przeciwalergiczne jak byłam w ciąży mimo iz lekarz mówił ze moge brac.... zalecił ze jak mam brać coś to Telfast.

U mnie straszliwie leje i burza straszy!!!

Misio ma już sciągnety cewnik. Był bardzo dzielny!! teraz płacze przy siusianiu bo go bardzo piecze. Mam nadzeje ze bedzie coraz lepiej...

super ze udało sie z cewnikiem oby szybko przestało boleć

Ewunia,Mauren- dzięki kochane za &&& ,ale ja juz na ten cykl nie liczę..dziś pojechałam do składu kory i kamienia i kupiłam gres pod tuje-3 worki po 30 kg i jak przyjechałam to każdy dzwigałam zeby rozsypać...wczoraj 4 emki przywiozłam do ogrodzenia bo robimy jednak wyżej i właśnie 4 zabrakły a każda 20 kg i też wyciągałam z auta bo po 17 Tom robił a ja przecież do pracy pojechałam to musiałam wyjąć...także to na pewno od leków i choroby...
jak jutro nie przyjdzie to może w sobotę powtórzę test....

Sempe-lecę ,pędzę :))
u nas leje i przez chwilę nie było prądu ,ale juz jest git...

dokleiłam sobie kępki rzęs..
zrobiłam zdobienie na paznokciach u nóg i rąk-muszę ćwiczyć i poprzypominac sobie :)
no i wcinam arbuza:) komu???

a po ile jest gres?????

Hejka!
Wpadam i ja! Logopeda zaliczony. Zaluje ze dopiero teraz trafilam na te kobiete na prawde SUPER! ma swietne podejscie a cwiczenia sa forma zabawy bez zmudnego powtarzania cwiczen. Jeszcze jutro dentysta i mialabym na tydzien spokoj z lekarzami wiec moze do rodzicow smigne.

Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dzieki za wiesci od Joas

Ewunia
dzielny i bedny Michalek, ale teraz juz bedzie tylko lepiej!!!

Pozdrawiam!

Tak sobie zrobilam :-)

super ze logopeda dobra sie trafiła i rzeczowa
a suwaczek superrr

Do góry