mama05
prrrryy szaaaalona :))
BEDISMALL- dzieki;-)a Tobie zycze poprawy nastrojumam nadzieje,ze homor i wena do pisania szybko wroca...mąż dzwonil ,ze zaraz bedzie takze leeeece
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!'
hmmm skad bierzecie takie obrazki? nie ma ich w zaawansowanej edycji
MOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy
takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)
i co ja mam teraz zrobic????????????????