reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hejka! Jestem...tylko moj komp dzis tak muli ze mu zaraz chyba skopie procesor wrrrr.
Ale sprobuje cos napisac...

Dostalam @...i wlasciwie tyle w tym temacie. A szkoda bo tak swiadomie to sie chyba nie zdecydujemy. Z jednej strony baaardzo chcemy czwartego maluszka i wiem ze damy rade, ale...samotna ciaza i porod ktorego bardzo sie boje bo po Macku mam mega traume...no nic zobaczymy. W swoje urodziny T bedzie mnie musial opic a wtedy wiadomo "baba piana d*** sprzedana" :-D

mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!' :-D

He he he ja to slysze codziennie kilkadziesiat razy lup.gif36_1_21.gif

hmmm skad bierzecie takie obrazki? nie ma ich w zaawansowanej edycji :huh:

Cosgan.de - Animierte Smilies und Gifs

Mamo &&& i czekam na wiadomosc!!!!
Anaklim swietny pomysl na uczczenie dnia ojca. Moje maja przygotowane laurki a wczoraj zyczenia przez telefon skladali
Mauren ja to powinnam miec 2 pary szelek bo Krzys nadpobudliwy, a Maciej za nim malpuje.
Weroniczka sennosc to pewno z tej pogody :tak:

Pozdrawiam i zagladne wieczorem

MOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!:szok::szok::szok::szok:i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy

takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)

i co ja mam teraz zrobic????????????????

MOJE KOCHANE-przesadzilyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa wyglada tak ,ze mam w obu jajnikach pecherzyki po 16mm kazdy i jesli oba beda nadal rowno rosly to wiadomo co z tego moze wyjsc-blizniaki!!:szok::szok::szok::szok:i gin mi to dzis wyyyyrazie powiedzial!!!ide do niego w sobote na kolejne usg i sie okaze czy rosna rowno czy ktorys bedzie wiekszy

takze chyba troche za mocno trzymalyscie te &&&&&&&&&&&;-);-);-);-):-):-)

i co ja mam teraz zrobic????????????????

mamo05 - po prostu umarlam czytajac Twojego ostatniego posta:rofl2: jak widac skutecznosc naszych kciukow jest solidna, obiecalysmy ze bedziemy trzymac to i efekty sa :tak: Jak to co zrobisz? po prostu bedziemy podwojnymi ciotkami...no to teraz jeszcze bardziej zaciskamy...piesci:-D mialam rodzince obiad gotowac ale w takim ukladzie chyba zrezygnuje i trzymam do soboty hahahaha....
Dzisiaj mojemu koledze z pracy rodza sie blizniaki...
A tak w ogole to witam, miedzy kilkoma tornadami i szalonymi burzami udalo mi sie w koncu doleciec do domku, moj maz przedwczorajsza noc spedzil z dziecmi w piwnicy w ramach ewakuacji przed zblizajacym sie tornado.

Witam wieczorowa pora!
Mamo no pieknie! Za jednym razem i wiekszosc przegonisz :-D ale tak powaznie chyba tez mialabym lekki zgryz.
Joas Ty sie kobieto oszczedzaj a nie meble przerabiaj. A opis niedlugo bedziesz miala nie czworokatna tylko cztery katy i piec piaty...
Pawimi widze ze z urlopu powrocilas :-) Nooo pogode macie rzeczywiscie super...a u nas spokojnie, temperatura wiosenna w porywach max do 15'C...i to maja byc wakacje???
Bedismal podalam link do @ gdzie mamy zdjecia

A ja dziwnie sie czuje bo poszlismy na calosc w 14 dniu cyklu (zapomnielismy sie:-p) i bylismy wlasciwie pewni ze jestem w ciazy. W nocy dostalam @ i...zal mi bo swiadomie ciezko sie mi bedzie zdecydowac...praca moja, meza, znowu samotna ciaza, porod...a szpital z zoo dalej w remoncie

No nic zobaczymy co zycie przyniesie

Ahhha jutro zjezdza M wiec moge przez lipiec pojawiac sie zadko ale na pewno przynajmniej postaram sie lukac co u Was.

Pozdrawiam!

PAWIMI,JOAS- dziekuje Wam,ale jesli faktycznie sie uda i beda blizniaki to ja nie wiem,nie ogarniam tego-co z autem-Joas jakie Wy macie???chyba by musial byc van:)) po2ne foteliki,wozek,lozeczka-pieluchy-cala sterta pieluch i nie moglabym pwenie karmic piersia.....o matko,nie wiem czy dzis zasne z wrazenia.....

ZUZKUS- tule,ze @ przylazla.......zycze ,zebyscie sie czesciej zapominali i pewnego razu @ nie przyjdzie:):))))

Ostatnia edycja:
Joas masz tzw lekkie pioro, Twoje pisanie jest lekkie pelne tresci, super. Pamietam jak czytalam Twoj opis porodow...a Gwiazda piecioramienna tez pieknie :tak:
Ja tez lubie zmiany, wiecznie cos mebluje przestawiam a jak teraz M bedzie to mi sypialnie wyremontuje

Mamo my tez sie smiejemy ze trzebaby bylo auto na wieksze zamienic :-D ale to by byl pewno VW T4 bo juz mielismy i dzieci sie mieszcza i wozki i bagaz

Ostatnia edycja:
reklama
JOAS- ja jutro poczytam czworokąta bo dzis to takie emocje ,ze musze sie przespac bo nie moge sie skupic na niczym-musimy podjac decyzje i dzialac bo owulka ma byc w ndz lub poniedzialek...

dobranoc-jutro wlece!!

Do góry