reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mojej znajomej synek tez sie cieszyl na rodzenstwo, ale jak sie urodzilo i podroslo na tyle by mu rozrzucac zabawki to tylko slyszy 'idz stad!', albo 'mamooooo weeez go!' :-D
MADZIARA- hej-takie zachowanie jest normalne-wszystkie dzieci tak sie zachowuja:))ale najwazniejsze,ze chcą i czekaja na kolejnego czlonka rodzinki,choc ja tez mialam dola po porodzie z Domisiem i tez sie tego boje.......

reklama
MADZIARA- hej-takie zachowanie jest normalne-wszystkie dzieci tak sie zachowuja:))ale najwazniejsze,ze chcą i czekaja na kolejnego czlonka rodzinki,choc ja tez mialam dola po porodzie z Domisiem i tez sie tego boje.......

no niestety to sa hormony i duze zmeczenie wiec w sumie to nic dziwnego...
tak jak napisalas najwazniejsze to 'krasc' chwile dla siebie np. na sen jak spi dzidzius no i tez pomoc innych jest nieoceniona, jak sie da zaangazowac rodzinke to jest lzej, ja liczylam na rodzinke ale 'nie bardzo' mieli czas, najbardziej oczywiscie pomogl kochany maz, ale on tez juz chwilami byl na wyczerpaniu,
dlatego chce odpoczac przed kolejnym babelkiem, nabrac sily i optymizmu, moze pozniej bedzie lzej ;)
i tez wydaje mi sie, ze doswiadczenie duzo daje bo juz sie ma pomysl jak zorganizowac zycie z niemowlakiem
badzmy dobrej mysli Mamusiu 05 :)
sprawdzaj dzis jajeczko :)

Hej dziewczynki.
Ja dziś jestem tak skasowana że masakra jakaś. I nie wiem dlaczego:/ Ledwo się na nogach trzymam z senności.Ach...

Mama trzymam kciuki za ciebie dziś o 18.
Madziara nie pisz kochana postów jednego pod drugim tylko edytuj jak chcesz coś jeszcze dopisać do poprzedniego posta bo to wbrew regulaminowi i mogą cię wyrzucić a po co? Przecież chcesz być jedną z nas mam gromadki dzieci a my chcemy Ci kibicować w tym :)
I tyle bo Tadzik mnie wzywa.

Hej dziewczynki.
Ja dziś jestem tak skasowana że masakra jakaś. I nie wiem dlaczego:/ Ledwo się na nogach trzymam z senności.Ach...

Mama trzymam kciuki za ciebie dziś o 18.
Madziara nie pisz kochana postów jednego pod drugim tylko edytuj jak chcesz coś jeszcze dopisać do poprzedniego posta bo to wbrew regulaminowi i mogą cię wyrzucić a po co? Przecież chcesz być jedną z nas mam gromadki dzieci a my chcemy Ci kibicować w tym :)
I tyle bo Tadzik mnie wzywa.

Hej Weroniczko, zgodze sie, ze pisanie w jednym poscie jest czytelniejsze i praktyczniejsze, ale pisanie kilku pokolei nie jest zabronione :)
pozdrawiam :)

No właśnie madziara jest zabronione w regulaminie :tak::tak: Przecież inaczej bym ci tego nie pisała.

a to widzisz, kilka miesiecy tak pisze i moje kolezanki tak pisza na innym forum :)
nigdy moderator nie zwrocil nam uwagi

faktycznie jest punkt 2:
Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

ok, musze zmienic przyzwyczajenia

Ostatnia edycja:
Madziara - u nas na lubelskim wątku nasza modka wrzuciła w regulamin info, że będze bezlitośnie łączyć posty jak będzie ktoś pisał jeden pod drugim, nikt nie protestował, zasady to zasady, tak więc uwaga: zmiana przyzwyczajeń:-)

Chłopcy śpią, muszę poogarniać ten sajgon (czyt: bułka na podłodze, zabawki po całym salonie, pranie w pralce od wczoraj, naczynia kipią ze zlewu), dobrze, że pada bo miałabym wyrzuty sumienia, że nie wyszłam na dwór....

no kochane moje ,ja zaraz zmykam-maz bedzie za 30 min-wiec ogarniam sie ,jestem po prysnicu,zaraz maluje oko i jade zmierzyc sie z prawda..takze prosze i &&&& dam zanc po 21.00

reklama
Do góry