reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam Was kochane
jutro mam ginek-kolejna wizyta i kaze sie czy moj pecherzyk rsnie i czy bedzie owulka takze prosze trzymac kciuki
JOAŚ- dziekuje,czuje sie dobrze i mam nadzieje,ze uda sie zajsc jak nie teraz to w nastepnym cyklu z Clo;-)
ANIA- jak tam u Ciebie z dziecmi-zdrwe;-)
SEMPE- jak tam na froncie
PAWIMI - jak tam nadal tak cieplo
TASZKA- daj znac co u Ciebie
jutro mam ginek-kolejna wizyta i kaze sie czy moj pecherzyk rsnie i czy bedzie owulka takze prosze trzymac kciuki
JOAŚ- dziekuje,czuje sie dobrze i mam nadzieje,ze uda sie zajsc jak nie teraz to w nastepnym cyklu z Clo;-)
ANIA- jak tam u Ciebie z dziecmi-zdrwe;-)
SEMPE- jak tam na froncie
PAWIMI - jak tam nadal tak cieplo
TASZKA- daj znac co u Ciebie
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
Wreszcie mam chwilkę dla siebie. Ależmoje dzieci są od kilku dni absorbujące. Nie mam w ogóle czasu nawet na kawę. Ale przynajmniej Staś miał udane urodziny i podostawał wiele wymarzonych prezentów.
Przepraszam że Wam nie podpisuję ale jestem potwornie zmęczona i nie mam siły. Ale zapewniam że trzymam kciuki za pozytywne zakończenie waszych problemów.
Wreszcie mam chwilkę dla siebie. Ależmoje dzieci są od kilku dni absorbujące. Nie mam w ogóle czasu nawet na kawę. Ale przynajmniej Staś miał udane urodziny i podostawał wiele wymarzonych prezentów.
Przepraszam że Wam nie podpisuję ale jestem potwornie zmęczona i nie mam siły. Ale zapewniam że trzymam kciuki za pozytywne zakończenie waszych problemów.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Dobry wieczor Bebaby!
Bylam dzis z Maciejem u pulmunologa, oczywiscie prywatnie bo na NFZ to terminy na pazdziernik :szok; Uspokoila mnie ze oskrzela ok, to znaczy sa jeszcze zmiany ale po inhalacjach powinno byc ok. Goraczka byla z zapalenia gardla. Nie jest to jeszcze nic groznego ale dala klacid bo u macieja to nieleczone i tak pojdzie w pluca. Kazala pokazac sie po weekendzie
Maz dostal przedluzenie umowy i hotel blizej budowy wiec ma do roboty 15 minut spacerkiem a nie jak mial ze godzine autobusem
Tyle u mnie! Ide poczytac co u Was
Pozdrawiam!
Bylam dzis z Maciejem u pulmunologa, oczywiscie prywatnie bo na NFZ to terminy na pazdziernik :szok; Uspokoila mnie ze oskrzela ok, to znaczy sa jeszcze zmiany ale po inhalacjach powinno byc ok. Goraczka byla z zapalenia gardla. Nie jest to jeszcze nic groznego ale dala klacid bo u macieja to nieleczone i tak pojdzie w pluca. Kazala pokazac sie po weekendzie
Maz dostal przedluzenie umowy i hotel blizej budowy wiec ma do roboty 15 minut spacerkiem a nie jak mial ze godzine autobusem
Tyle u mnie! Ide poczytac co u Was
Pozdrawiam!
zuskus to super, że z synkiem ku lepszemu :-) no i ta szybka droga męża do pracy, pewnie zadowolony, a na którą godzine chodzi do pracy? zawsze to chwilka spania dłużej ;-)
joaś a uświadom mnie proszę co w praktyce oznacza klasa startowa?
A ja schudłam kolejne 0,5 kg. :-) jupi :-)
mamo kciuki już bolą ;-) oczywiście daj znać po wizycie, a co do moich dzieciaków to dziękuje, w porządku, maszerują co dzień do przedszkola a mały ćwiczy siadanie i ślinienie wczoraj byliśmy w sprawie mieszkania, może coś dostaniemy...ech...
a jak Dominik, wykurował sie już, a córcia chodzi do przedszkola? moja starsza pociecha kończy przedszkole 24. ech, ale zleciało....
maureendaj znać jak sytuacja na twoim froncie ;-)
taszka jak sytuacja z wodą?
weronisia fajnie, że zajrzałaś popisz w wolnej chwili
no właśnie pawimipopisz o tym ciepełku, bo my tu zimnice mamy i deszcz...wrrr...
joaś a uświadom mnie proszę co w praktyce oznacza klasa startowa?
A ja schudłam kolejne 0,5 kg. :-) jupi :-)
mamo kciuki już bolą ;-) oczywiście daj znać po wizycie, a co do moich dzieciaków to dziękuje, w porządku, maszerują co dzień do przedszkola a mały ćwiczy siadanie i ślinienie wczoraj byliśmy w sprawie mieszkania, może coś dostaniemy...ech...
a jak Dominik, wykurował sie już, a córcia chodzi do przedszkola? moja starsza pociecha kończy przedszkole 24. ech, ale zleciało....
maureendaj znać jak sytuacja na twoim froncie ;-)
taszka jak sytuacja z wodą?
weronisia fajnie, że zajrzałaś popisz w wolnej chwili
no właśnie pawimipopisz o tym ciepełku, bo my tu zimnice mamy i deszcz...wrrr...
Cześć dziewczyny!!!
Kilka dni mnie nie było i doczytłam nareszcie....ale nie pamiętam co komu.Komunia udana,Oliwia zadowolona my też....
Pawimi dawaj to ciepełko do nas!!!!
Sampe co mu cholera odbiło?????
AAa i Tina dostała trzeciego zęba prawą górną czwórkę...ma jeszcze dwie lewe jedynki..kolejność fest po zbóju
Miłego dnia i spokoju....szczególnie dla Joaś
Kilka dni mnie nie było i doczytłam nareszcie....ale nie pamiętam co komu.Komunia udana,Oliwia zadowolona my też....
Pawimi dawaj to ciepełko do nas!!!!
Sampe co mu cholera odbiło?????
AAa i Tina dostała trzeciego zęba prawą górną czwórkę...ma jeszcze dwie lewe jedynki..kolejność fest po zbóju
Miłego dnia i spokoju....szczególnie dla Joaś
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
Przez tą pogodę łapie mnie jakaś chandra i cały ranek jestem jakaś płaczliwa:/ Pewnie spływają ze mnie emocje z wczorajszego pechowego dnia i poprzednich zresztą też przeplatanych pechowymi sytuacjami.
Przez tą pogodę łapie mnie jakaś chandra i cały ranek jestem jakaś płaczliwa:/ Pewnie spływają ze mnie emocje z wczorajszego pechowego dnia i poprzednich zresztą też przeplatanych pechowymi sytuacjami.
mama05
ANNA.S..-dzieki za kciukikochana jestes;-)a Domi juz dawno wyleczny,Zunia tez i poki co to tylk jak statnio chrowala to 5 dni Jej nie bylo w przedszkolu a tak caly czas chodziwczoraj mieli wycieczke dść dalek za Poznan,ale jak zapytalam jak bylo to co dopowiedziala...FAJNIEot i wszystko,nic wiecej
WERONICZKA- a co to za smutki i pech u Ciebie ,napisz nam jesli chcesz sie wyzalićmi tez ta pogoda dokucza no ile mozna
ja dzis po wizycie i szalu nie maczekam teraz 2 tyg na @ i jak dostane to od 5 do 9 dnia cyklu mam brać Clo i w 12 d.c. mam iść d ginek.na usg i zobaczymy czy bedzie jakis pecherzyk w tej chwili jajniki sa puuuustemimo ,ze bralam te hormony
tak wiec teraz nadziej w Clo wiec bardzo prosze jak zaczne brac to trzymajcie kciuki bo juz powoli brak mi optymizmu
SEMPE- jak tam u Ciebie??ja wciąż mysle jak ogarnelas tą sytuacje
TASZKA,BODZIO,JOAŚ,ZUZKUS,PAWINI- pozdrawiam i Was i sciskam
JOAS- kiedy masz wizyte u ginek??
ADUSIE- gratuluje ząbków co po chińsku wychodzą
WERONICZKA- a co to za smutki i pech u Ciebie ,napisz nam jesli chcesz sie wyzalićmi tez ta pogoda dokucza no ile mozna
ja dzis po wizycie i szalu nie maczekam teraz 2 tyg na @ i jak dostane to od 5 do 9 dnia cyklu mam brać Clo i w 12 d.c. mam iść d ginek.na usg i zobaczymy czy bedzie jakis pecherzyk w tej chwili jajniki sa puuuustemimo ,ze bralam te hormony
tak wiec teraz nadziej w Clo wiec bardzo prosze jak zaczne brac to trzymajcie kciuki bo juz powoli brak mi optymizmu
SEMPE- jak tam u Ciebie??ja wciąż mysle jak ogarnelas tą sytuacje
TASZKA,BODZIO,JOAŚ,ZUZKUS,PAWINI- pozdrawiam i Was i sciskam
JOAS- kiedy masz wizyte u ginek??
ADUSIE- gratuluje ząbków co po chińsku wychodzą
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Sempe wspolczuje! I wlasciwie nie wiem co mam napisac :-(
Taszka jak u Ciebie poziom wody?!
Aneta witaj na watku
Joas chwili odpoczynku!!!Zobacz załącznik 251771Zobacz załącznik 251771
Mamo &&&
Weronika poprawy nastroju!!!
Aniu gratki zbicia wagi Moj M wstawal 5.30 a teraz sobie do 6.15 pospi
Taszka jak u Ciebie poziom wody?!
Aneta witaj na watku
Joas chwili odpoczynku!!!Zobacz załącznik 251771Zobacz załącznik 251771
Mamo &&&
Weronika poprawy nastroju!!!
Aniu gratki zbicia wagi Moj M wstawal 5.30 a teraz sobie do 6.15 pospi
Ostatnia edycja:
reklama
mama05
ZUZKUS-Dziękuje!!!! mam nadzieje ,ze ten Clo cos pomoze i sie uda bo juz czuje sie naszpikowana tymi lekami a efektów brakale jeszcze walcze
MAUREEN- jak tam sobie radzisz?????jak Amelka-jest jeszcze zabrcza??
MAUREEN- jak tam sobie radzisz?????jak Amelka-jest jeszcze zabrcza??