reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

joaś współczuje tempa w twoim odmiennym stanie, trzymam kciuki żeby dało sie odpocząć :tak:
a co do Karoliny, posyłasz ją do I klasy czy do zerówki w szkole?

reklama
witam Was kochane
jutro mam ginek-kolejna wizyta i kaze sie czy moj pecherzyk rsnie i czy bedzie owulka takze prosze trzymac kciuki:tak:
JOAŚ- dziekuje,czuje sie dobrze i mam nadzieje,ze uda sie zajsc jak nie teraz to w nastepnym cyklu z Clo:tak:;-)

ANIA- jak tam u Ciebie z dziecmi-zdrwe:confused:;-)
SEMPE- jak tam na froncie:confused:

PAWIMI - jak tam nadal tak cieplo:confused:

TASZKA- daj znac co u Ciebie:confused:

Hej.
Wreszcie mam chwilkę dla siebie. Ależmoje dzieci są od kilku dni absorbujące. Nie mam w ogóle czasu nawet na kawę. Ale przynajmniej Staś miał udane urodziny i podostawał wiele wymarzonych prezentów.
Przepraszam że Wam nie podpisuję ale jestem potwornie zmęczona i nie mam siły. Ale zapewniam że trzymam kciuki za pozytywne zakończenie waszych problemów.

Dobry wieczor Bebaby!
Bylam dzis z Maciejem u pulmunologa, oczywiscie prywatnie bo na NFZ to terminy na pazdziernik :szok; Uspokoila mnie ze oskrzela ok, to znaczy sa jeszcze zmiany ale po inhalacjach powinno byc ok. Goraczka byla z zapalenia gardla. Nie jest to jeszcze nic groznego ale dala klacid bo u macieja to nieleczone i tak pojdzie w pluca. Kazala pokazac sie po weekendzie

Maz dostal przedluzenie umowy i hotel blizej budowy wiec ma do roboty 15 minut spacerkiem a nie jak mial ze godzine autobusem

Tyle u mnie! Ide poczytac co u Was

Pozdrawiam!

zuskus to super, że z synkiem ku lepszemu :-) no i ta szybka droga męża do pracy, pewnie zadowolony, a na którą godzine chodzi do pracy? zawsze to chwilka spania dłużej ;-)

joaś a uświadom mnie proszę co w praktyce oznacza klasa startowa? :confused:

A ja schudłam kolejne 0,5 kg. :-) jupi :-)

mamo kciuki już bolą ;-) oczywiście daj znać po wizycie, a co do moich dzieciaków to dziękuje, w porządku, maszerują co dzień do przedszkola a mały ćwiczy siadanie i ślinienie :-D wczoraj byliśmy w sprawie mieszkania, może coś dostaniemy...ech...
a jak Dominik, wykurował sie już, a córcia chodzi do przedszkola? moja starsza pociecha kończy przedszkole 24. ech, ale zleciało....

maureendaj znać jak sytuacja na twoim froncie ;-)

taszka jak sytuacja z wodą?

weronisia fajnie, że zajrzałaś :happy2: popisz w wolnej chwili

no właśnie pawimipopisz o tym ciepełku, bo my tu zimnice mamy i deszcz...wrrr...

Cześć dziewczyny!!!

Kilka dni mnie nie było i doczytłam nareszcie....ale nie pamiętam co komu:eek::eek::eek::eek:.Komunia udana,Oliwia zadowolona my też....

Pawimi dawaj to ciepełko do nas!!!!

Sampe:no::no::no::no::no::no: co mu cholera odbiło?????

AAa i Tina dostała trzeciego zęba prawą górną czwórkę...ma jeszcze dwie lewe jedynki:eek::eek::eek:..kolejność fest po zbóju:sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego dnia i spokoju....szczególnie dla Joaś

Hej.
Przez tą pogodę łapie mnie jakaś chandra i cały ranek jestem jakaś płaczliwa:/ Pewnie spływają ze mnie emocje z wczorajszego pechowego dnia i poprzednich zresztą też przeplatanych pechowymi sytuacjami.

ANNA.S..-dzieki za kciuki:tak:kochana jestes;-)a Domi juz dawno wyleczny,Zunia tez i poki co to tylk jak statnio chrowala to 5 dni Jej nie bylo w przedszkolu a tak caly czas chodzi:tak:wczoraj mieli wycieczke dść dalek za Poznan,ale jak zapytalam jak bylo to co dopowiedziala...FAJNIE:tak::-D:-D:-Dot i wszystko,nic wiecej:eek:

WERONICZKA- a co to za smutki i pech u Ciebie ,napisz nam jesli chcesz sie wyzalić:sorry2:mi tez ta pogoda dokucza no ile mozna:dry::dry:

ja dzis po wizycie i szalu nie ma:no:czekam teraz 2 tyg na @ i jak dostane to od 5 do 9 dnia cyklu mam brać Clo i w 12 d.c. mam iść d ginek.na usg i zobaczymy czy bedzie jakis pecherzyk w tej chwili jajniki sa puuuuste:eek::eek:mimo ,ze bralam te hormony:shocked2:
tak wiec teraz nadziej w Clo wiec bardzo prosze jak zaczne brac to trzymajcie kciuki bo juz powoli brak mi optymizmu:blink::dry:

SEMPE- jak tam u Ciebie??ja wciąż mysle jak ogarnelas tą sytuacje:confused:

TASZKA,BODZIO,JOAŚ,ZUZKUS,PAWINI- pozdrawiam i Was i sciskam:tak:

JOAS- kiedy masz wizyte u ginek??

ADUSIE- gratuluje ząbków co po chińsku wychodzą:-D:-D:-D

Sempe wspolczuje! I wlasciwie nie wiem co mam napisac :-(

Taszka jak u Ciebie poziom wody?!

Aneta
witaj na watku

Joas chwili odpoczynku!!!Zobacz załącznik 251771Zobacz załącznik 251771 relaks.gif

Mamo
&&& kciuki.gif

Weronika poprawy nastroju!!!groovy_smile.gif

Aniu gratki zbicia wagi puchar.gifMoj M wstawal 5.30 a teraz sobie do 6.15 pospi

Ostatnia edycja:
reklama
ZUZKUS-Dziękuje!!!! mam nadzieje ,ze ten Clo cos pomoze i sie uda bo juz czuje sie naszpikowana tymi lekami a efektów brak:sorry2:ale jeszcze walcze:tak:

MAUREEN- jak tam sobie radzisz?????jak Amelka-jest jeszcze zabrcza??

Do góry