mama05
prrrryy szaaaalona :))
ale tu pusto caly dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pawimi miałam taką samą sytuacje jak byłam 6misiącu ciąży, kłótnia przepychanki az w koncu popchnął mnie tak ze upadlam........ mąz mój go wziął i wytargał za ubranie na klatke schodową, miał ochote mu tak w*******ić ze szok!!! nie broniłam gnojka wtedy ani troszke... dopiero na drugi dzien wymusiłam na nim przeprosiny ale kare i tak dostał tydzien bez kompa i ma powiedziane ze jezeli jeszcze raz podniesie na mnie rękę do w domu nie ma co szukać, jestem zdesperowana i wiem ze gdyby taka sytuacja zaistniała musiałabym to zrobić....Z moim najstarszym sie nie oddzywam bo....az wstyd sie przyznac ale w wyniku wczorajszej klotni slownej probowal grabie na mnie podniesc.....myslalam ze mu wyrwe ta lape z zawiasami tak mnie wkurzyl, dzis go ignorowalam przez caly dzien i udawalam ze nie widze.....szczerze to wiem ze czeka nas rozmowa a zupelnie nie wiem co mam powiedziec...wiem, powinnam, madrze zabrzmiec a tu pustka w glowie, hmmmm dlaczego macierzynstwo musi byc takie trudne????
Witam wszystkie mamuśki
A ja mam problem jak oduczyć obgryzania paznokci moją młodszą córkę (8 lat),proszę ,tłumaczę ,błagam i nic .....
Macie może jakieś sprawdzone metody aby temu zapobiec???
Czy Wasze dzieci też obgryzały pazurki?