reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

I ja witam.
U mnie dziś dzień pod kątem pieczenia bo jutro Stasiowe urodziny. Właśnie upikła się jedna część tortu wulkanu a teraz w piekarniku piecze się druga.
A przez to pieczenie jestem praktycznie dziś uziemiona bo muszę wszystko dziś porobić bo jutro rano zabieram chłopców do kina. A za oknem bezchmurne niebo i na termometrze 16 stopni.

U Stasia w przedszkolu nie było żadnych występów z okazji dnia matki :-( Dzieci tylko porobiły torebeczki z papieru z serduszkiem i pani kupiła po różyczce dla każdej mamy. Dziwnie bo z okazji dnia babci czy dziadka zawsze są występy. Trochę mi szkoda bo nie ma to jak taki występ ( jak dla mnie dużo lepsze niż prezent :eek:

reklama
witam

AnnaS znajomi jak najbardziej mogą być, choc moja tesciowa uwaza ze kuzynostwo to nie dobry materiał na chrzestnych ale ja mam ją gdzie:-)

mama05 działaj działaj i trzymam mocno kciuki, koniecznie musimy się spotkać przy którejś Twojej wizycie w Poznaniu:-)

a nas powoli zalewa.. Warta juz osiągnęła 6metrów, zalane mamy ujecie wody naszej dzielnicy, dzis prądu nie było i kazali piwnice zabezpieczyć!!!
Alicja zapalenie spojówek ma i strasznie wygląda..

dobranoc mamuski ide do kuchni, pierniczek się piecze, czekam na męża jak wróci z delegacji i na Rafałka, bedzie ok 24.00 wraca dzos z zielonej szkoły.
Pa

Witam jestem mamą trojki dzieci 6 lat 4 lata i 3 latka rowniez bylam przerazona jak sie dowiedzialam ze jestem trzeci raz w ciąży a moja córka miala skonczone 7msc byłam wściekla rozżalona dlaczego mi sie to przytrafilo również sie bałam że sobie nie poradze ale jak mój synek sie urodził to jakoś wszystko szlo jak z platka:-) radziłam sobie sama bo mąż cały dzień w pracy i teraz ciesze sie że mam troje dzieci i nie żałuje że tak jest bo dzieci są miloscia mojego życia:-D. tak więc głowa do góry POZDRAWIAM:-D:-D:-D:-D

WITAM SIE my dzis prace w ogrodzie mamy w planie bo piekna pogoda a jutro ma padac-Tomi zamocowal mate bambusowa do odrodzenia-kupilismy taka brazowa wiec pieknie sie prezentuja nasze tuje na tle brazu tymbardziej,ze mam je podsypane kora:tak:;-)
zaraz biore sie za obiad i zycze wszystkim laseczkom milego i slonecznego weekendu:tak::-D

witam nasza nowa e-kolezanke;-)zagladaj czesto i rozgość sie u nas na wątku:-)

witaj Aneta!!!

siedze i rycze...
czuje w sobie porazke, Starszy wyszedł ok 21.30 wrócił ok 1.30, pijany zazygał łazienke w nocy, teraz wyszedł powiedział to co powiedział i wyszedł..
nie mogę pozwolic by TAKI CZŁOWIEK był pod moim dachem, by młodsze dzieci to widziały...

Alicja nadal gorączkuje
czuje bezradnosc

Sempe - wspolczuje, brak slow doslownie, tule mocno i glowa do gory, w sumie to jego zycie, jak go sobie chce tak niszczyc to jego wybor....po prostu mu podziekujesz za wspolprace jak tylko skonczy 18 lat (bo wczesniej chyba nie mozesz tak?). A Twoj maz? jak zareagowal? nie ma zadnego wplywu? Bo moj by nie wpuscil do domu w takiej sytuacji, zadzwonilby pewnie na policje zeby go sobie zatrzymali do wytrzezwienia ....nie wiem zreszta, nie wiadomo jak tu zareagowac, widze ze moje problemy z moja nastoletnia latorosla sa niczym w porownaniu z tym co Ty tam przechodzisz.... moj wie ze nie moze takich numerow robic bo to przekresli mu wojsko...inaczej niewiadomo co by moglo sie dziac. Zaczne chyba dziekowac na kolanach za to jego wojsko ;-) Trzymaj sie kochana, sciskam mocno i ....to nie Twoja wina, on jest prawie dorosly, to sa jego wybory niestety juz nie masz na to wplywu jak on zyje....

Witam jest mi bardzo miło napewno w wolnej chwili będe zaglądać a napewno wieczorem jak dzieci bedą spały. Mój syn Dominik urodził sie też w lipcu 2007 ale siedemnastego:-).pozdrawiam i jest mi bardzo miło że moge z kimś porozmawiać.

Sempe-nie wiem co mam ci poradzić ja jeszcze nie mam takiego problemu. Ale znając mój charakter to bym płazem takiego zachowania nie popuściła brak slów jest mi smutno ale ja jak by nie było innego wyjścia wytrzymała bym do jego osiemnastki i dała ultimatum albo mieszkasz i robisz tak jak obowiazuja w naszym domu zasady albo dowidzenia bedzie pelnoletni to niech zobaczy ze zycie to nie bajka ani miod i maliny. Trzymaj sie mocno pozdrawiam i sciskam.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ANETA- no to obie mamy Dominika:tak:i obie z lipca i z tego samego roku;-)fajnie:tak:

SEMPE-tule z calych sil-nie masz lekko:no:wierze ze znajdzie sie jakies wyjscie i podejmiesz wlasciwe dzialania:sorry2:

dobranoc kobietki ja po calym dniu prac w ogrodzie padam na twarz:tak:
widzialyscie pgode???????od jutra caly nastepny tydzien ma lac:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
semppeJa również nie mam jeszcze tak dużych dzieci, ale chyba bym tak samo zrobiła, poczekała do 18-nastki i dowidzenia, bolałoby jak cholera ale cóż...ech...chciałaby sie jak najlepiej a czesem nie wychodzi...buźka i przytulam cie mocno, mam nadzieje, że jednak dojdzie do rozumu, trzymaj sie!!

mamo jak ja zazdroszczę wam tego ogrodu ech....

Do góry