reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam sie kochane-Adusia, Joaś- WITAJCIE:tak:
Ja mieszkam niecale 15 km od Poznania wiec my jestesmy bezpieczni ale wcale nie jest mi z tym lzej:no:pewnie,ze strach o najbliższych jest uzasadniony a ja na zalanych terenach nie mam rodziny a i tak lzy leca jak ogladam co sie dzieje:shocked2::shocked2:tragedia ogromna dosięgla tych ludzi,przeogromne straty,tyle zwierzat zginelo,plony,dobytek calego zycie-ludzie slabsi psychicznie moga odbierac sobie zycie nie widzac wyjscia z sytuacji-slow brak zeby okreslic rozmiar tej kleski.....
TASZKA- trzymasz sie???jak u Ciebie sytuacja???

mam nadzieje i tego zycze,zeby dzis nie padalo i zebyscie mialy udany dzien:tak:
Zuza juz w przedszkolu po tygodniowej nieobecności a ja dzis sama z Domisiem-siedzi kolo mnie,je jogobule i puszcza mi oczko-moj uroczy synek!!;-)

reklama
. U nas, w Wawrze, nie ma kanalizacji, wybijają szamba, nie wiadomo co będzie z zagrożeniem epidemiologicznym. Póki co zagrożenia nie ma, ale jak potrwa kilka dni to będzie poważne...

No to nie ciekawie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(....oby tylko teraz mocno nie padalo:no::no::no::no:....bo woda nie ma w co wsiąkać.....

ANIA- u mnie tez pogoda w kratkę:sorry2: rano Domi byl na ogrodzie 3 gzodziny ,potem po 13 zaczelo padac i bylismy juz w domu ,po 1,5 godzinie przestalo ,ale wszystko jest mokre i bylismy w domu,pol godz.temu bylismy po Zuze do przedszkola i zaraz siadamy do obiadu.dzis na 18.00 mam zebranie w przedszkolu w sprawie 3 latków bo Domi idzie od wrzesnia:tak:

ja mieszkam po drugiej stronie oceanu a tez wcale mi nie fajnie, caly czas mysle o tych ludziach ktorych dotknela powodz :-( a u mnie taaaaaaaaki mega upal....wlasnie lecimy do parku z malym bo pozniej w poludnie nie da sie pewnie wyjsc, juz teraz rano o 8 bylo prawie 35 stopni a co dopiero za kilka godzin kiedy sloneczko stanie wysoko....Trzymajcie sie dzielnie!

wlasnie lecimy do parku z malym bo pozniej w poludnie nie da sie pewnie wyjsc, juz teraz rano o 8 bylo prawie 35 stopni a co dopiero za kilka godzin kiedy sloneczko stanie wysoko....Trzymajcie sie dzielnie!
Za was tez trzymam kciuki....oby do nieco chłodniejszego wieczora....

dobranoc

kobietki piszcie co tam u was.....jak sie nie pojawiacie to mysle ze was zalalo :-( u mnie upal dalej....niemilosierny, wypilam dzisiaj moze z 10 litrow wody ....

No piszę piszę....Hejka!!!

Od rana padalo teraz przestalo.To dobrze bo nie lubię chodzić do żłobka jak pada deszcz:eek::eek::eek:.Wieczorkiem byliśmy u lekarza z Konstancją bo dostała wysypki na całym ciele,tylko plecy miała czyste:no::no::no::no:....to TYLKO alergia nie wiatrówka:sorry2::sorry2::sorry2: ale od czego?????

Miłego dnia życzę jednym słonka a innych nieco chłodu;-);-);-);-);-)

reklama
Witam dziewczyny:)
U nas dziś zimno .,pochmurno,i tak jakoś beznadziejnie.
Ja do 7tyg ciąży czułam się cudownie ,zero jakichkolwiek dolegliwości ,a teraz jest 9tydzień i czuje się nie za ciekawie.Mam uczucie jakby mi ktoś żołądek zawiązał na supeł tak jakoś mi ciężko,ale całe szczęście ,że nie wymiotuję.W pierwszej ciąży do 6msc chyba wymiotowałam ,w drugiej w ogóle,no i teraz zobaczymy w trzeciej .Jutro jadę do szkoły do mojej najmłodszej córki (8lat) na przedstawienie z okazji Dnia Matki ,mam nadzieję ,że samopoczucie będzie lepsze.
Pozdrawiam wszystkie tu obecne mamusie:)

Dziewczyny jako,że jestem tu nowa i nie bardzo jeszcze wdrożona ,to mam do Was pytanko,co mam zrobić aby mieć na dole tak jak Wy umieszczony wiek swoich dzieci ,naprawdę zachodzę w głowę i nie wiem jak to poczynić???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry