reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hej ..heloł
my wczoraj po pracy pojechalismy z dziecmi na "Krainę lodu" do kina-my i 4 małżeństw i w sumie 10 dzieci. było miło i rodzinnie.
potem pojechaliśmy do jednych z nich na chatę hahaa na żarełko ..mielismy 2 domowe grille -mięska całą masę ,sałatek i ciasta ,że hoho..a potem spontanicznie wyszła impra taneczna ,że hej..i my i dzieci i chyba wszyscy sąsiedzi wkoło
pospałam ,teraz kawkę piję i czas zacząć dzień .miłego i Was kobietki )
Katrina
powodzeniu z prawkiem &&
Natkaa
ja jak pomyję okna to na drugi dzień pada
Jotemka
najważniejsze,że pamiętasz ,żeby się nie forsować i do tego jeszcze wszystko inne ogarniasz.
wlecę wieczorkiem -paaa:-)
my wczoraj po pracy pojechalismy z dziecmi na "Krainę lodu" do kina-my i 4 małżeństw i w sumie 10 dzieci. było miło i rodzinnie.
potem pojechaliśmy do jednych z nich na chatę hahaa na żarełko ..mielismy 2 domowe grille -mięska całą masę ,sałatek i ciasta ,że hoho..a potem spontanicznie wyszła impra taneczna ,że hej..i my i dzieci i chyba wszyscy sąsiedzi wkoło
pospałam ,teraz kawkę piję i czas zacząć dzień .miłego i Was kobietki )
Katrina
powodzeniu z prawkiem &&
Natkaa
ja jak pomyję okna to na drugi dzień pada
Jotemka
najważniejsze,że pamiętasz ,żeby się nie forsować i do tego jeszcze wszystko inne ogarniasz.
wlecę wieczorkiem -paaa:-)
Mama to Ci się imprezka trafiła :-)
Ja dziś w domku, wiatr niesamowity i nie pojechałam na targ, namiot pewnie by mi pofrunął, ale nie ma tego złego, wystawiam kombinezony, kurtki i ocieplane spodnie na allegro, bo jakoś ciągle na to czasu brak.
Miłej niedzieli
Ja dziś w domku, wiatr niesamowity i nie pojechałam na targ, namiot pewnie by mi pofrunął, ale nie ma tego złego, wystawiam kombinezony, kurtki i ocieplane spodnie na allegro, bo jakoś ciągle na to czasu brak.
Miłej niedzieli
mama05
cześć
miłego dnia babeczki.
miłego dnia babeczki.
patik80
Fanka BB :)
Hej!
Słońce za oknem, jedna pobudka nocna Jaśka, i planowane wspólne wyjście na zakupy i na tę chwilę więcej do szczęścia mi nie brakuje
Natkaa, Jotemka - pracowite mróweczki:-) ja to przy Was to leń
katrina - &&&& za prawo jazdy
mama - jaki dzień sie zapowiada? dużo klientek zapisanych czy będzie spokojny poniedziałek?
Słońce za oknem, jedna pobudka nocna Jaśka, i planowane wspólne wyjście na zakupy i na tę chwilę więcej do szczęścia mi nie brakuje
Natkaa, Jotemka - pracowite mróweczki:-) ja to przy Was to leń
katrina - &&&& za prawo jazdy
mama - jaki dzień sie zapowiada? dużo klientek zapisanych czy będzie spokojny poniedziałek?
mama05
Patik
dziś byłam w hurtowni kosm.na zakupach ..potem po dzieci do szkoły .
wracając nabralismy ochoty na spacer bo słonko taki było w dzień ,że milusio bardzo..wzięliśmy więc naszego przyjaciela i poszliśmy pod lasek na spacer
po powrocie dzieci do lekcji ja do garów a później ponieważ słonko jakoś tak mnie nastroiło to pomyłam 4 okna na dole..
klienta mam dziś domowego na 17.30 więc za 1,5 do Niego jadę .
fajnie,że u Was nocka do przodu
a w ogóle to jakiś taki humor mam do bańki
dziś byłam w hurtowni kosm.na zakupach ..potem po dzieci do szkoły .
wracając nabralismy ochoty na spacer bo słonko taki było w dzień ,że milusio bardzo..wzięliśmy więc naszego przyjaciela i poszliśmy pod lasek na spacer
po powrocie dzieci do lekcji ja do garów a później ponieważ słonko jakoś tak mnie nastroiło to pomyłam 4 okna na dole..
klienta mam dziś domowego na 17.30 więc za 1,5 do Niego jadę .
fajnie,że u Was nocka do przodu
a w ogóle to jakiś taki humor mam do bańki
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Miałam dziś zabiegany dzień. Po szkole Alinki szybko do domku, zjedlismy obiad, zrobiłam z córcia lekcje i z powrotem do szkoły, bo był Mikołaj. Kuba oczywiście bał się, ale dostał czekoladowego lizaka i szybko zapomniał o istnieniu Mikołaja.
Miałam dziś zabiegany dzień. Po szkole Alinki szybko do domku, zjedlismy obiad, zrobiłam z córcia lekcje i z powrotem do szkoły, bo był Mikołaj. Kuba oczywiście bał się, ale dostał czekoladowego lizaka i szybko zapomniał o istnieniu Mikołaja.
mama05
a co tu znowu za przestój
pizzę zostawiam po kawałku dla każdej
miłego i ciepłego dnia
pizzę zostawiam po kawałku dla każdej
miłego i ciepłego dnia
reklama