reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jak ja sie ciesze ze juz piatek:happy2::happy2:

mamusiu - a powiedz kochana co się dzieje--- wszyscy zdrowi?---co trapi Twoją pogodna duszyczke???
joasia - połoweczka a brzunio jeszcze malutkie - ładnie:tak: odpoczywaj
katrinka - super ze prawko zdane - ze sprawy zalatwione i mam nadzieje ze z ALinka oki;-)
paticzku - obys znalazla troszke czasu dla siebie;-)
natka, fasolka???
i reszta bandy??
zuzia -
jak humorek?ale mi dzis przyszlo z pracy w warunkach extremalnych wracac--- bylam szczesliwa jak pod dom zajechalam bezpiecznie--- bo dopiero jutro opony zmieniam:cool2:
buziaki i pozdrawiam
bu

reklama
Hej laseczki :-) wracam powoli do zywych przeziebienie odpuszcza u młodej na katarku sie skonczyło i oby sie skonczył bo we wtorek wizyta u audiologa i musi zdrowa byc bo inaczej bede musiała przekładac :dry: U mnie dalej doł ale juz wizyte mam umowiona bo na lekach pewnie sie skonczy ,myslałam ze po roku leczenia france depreche pogoniłam bo był spokoj dwa lata ale jednak chyba nie :dry:
Jotemka pieknie jak bym nie wiedziała to nie powiedziała bym ze w ciazy jestes:-) gratki ksieciunia :-)

witajcie

Jotemka - dokładnie rozumiemy, staraj się odpoczywać jak najwięcej.

Hania - z Alinką juz w porządku. Oby jak najmniej takich atrakcji mi zapewniała.

hej słonka,ja na chwilę ..

Hana
a tak jakoś mi :sorry2: godność swoją trzeba mieć-ile można gonić wenę ...dałam za wygraną i uciekła-straciłam ja z oczu...
może wróci bo.....gdzie jej będzie lepiej jak nie ze mnom :eek::sorry2:
dzieci zdrowe i ogólnie wsio oki...a mi tak jakoś nijako:blink:

Katrina
nooo,zalatany dzień miałaś..

Fasolka
dobrze żeś już zdrowa:tak:

Natkaa
jak handel??

Jotemka
i prawidłowo!!! brawo dla męża za prezent dla żonki :tak:

u nas tak pewnie jaku Was-masakra pogodowa,wieje,sypie,zaspy,brak prądu dziś przez pól dnia-musiałysmy klientki odmawiać :-(
na drodze jeden lód-ani piachem nie sypali ,ani solą -JEDEN LÓD! jazda 15 na godzinę to max bo ślisko w pień i do tego zamieć śnieżna -makabra:cool:
niedawno nam prąd włączyli bo jak nie mamy prądu to i ogrzewania brak bo piec gazowy musi być włączony do prądu ...no ,ale już mamy ciepło.

jak spotkacie moją wenę to każcie jej wracać

Cześć wszystkim zalatanym!!!!
Kochane, pusto tu i nie dziwne, ze nasza mama smucioszek. Zaraz lecę na badania do gina, zobaczymy jak nasz Bąbel się czuje.
W tamtym tygodniu - w piątek się wyłożyłam na zamarznietej kałuży i mam strasznie poobijane kolano, strup mega i właśnie zaczął się babrać :-(
Odebrałam wyniki i całkiem niezłe poza malutką anemią i jakąs infekcją wirusową, która wychodzi z rozmazu krwi...
Ściskam Was ciepło. Napiszę coś więcej później....

Mama, Jotemka witam i ja zza krzaków.
U nas znów choróbsko,w pn u lekarza plus sprawy urzędowe, wczoraj w domku bo mojej mamy nie było, dziś na rynku do bani, w ogóle ostatnio moje wyjazdy kończą się tym że nie zarabiam tylko dokładam. Ruch prawie zerowy, a myślałam że grudzień będzie lepszy,ale na zus pewnie dam radę zarobić :-)

Jotemka daj znać jak dzidzia

Mama u Ciebie jaki ruch w interesach?

reklama
Do góry