reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
Wpadam powiedzieć że żyję, ale czasu brak i możliwości na pisanie:sorry: Spoglądam na Was z telefonu, teraz jak jeszcze słoneczko pięknie świeci to chcemy troszkę skorzystać z pogody, i tym bardziej mi czasu na wszystko brakuje:-p

Wczoraj mieliśmy próbę generalną z kominkiem:) Paliło się pięknie:tak:

Wszystkim zdrówka życzę i ciepełka jak najdłużej!!! Jak się ogarnę to zajrzę na dłużej, obiecuje:tak:

reklama
Witam sie z rana pogoda sie :eek: leje od rana ,a tak pieknie było :-p.No ale coz nie ma tego złego ,troszke chałupka zarosła :zawstydzona/y: bo w taka pogode to na dworze siedziałysmy duzo wiec dzis porzadki nadganiac bedziemy ;-).Nie wiem czy pisałam ale młodej w ciagu ostatnich dni wszystkie 4 wyszły i dziecko sie uspokoiło i spi ładnie mam nadzieje ze odpoczniemy przed nastepnym zabkowaniem:cool2:

Pawim dzieki nie wiedziałam ze stronka taka z przepisami jest:-)

Zuz-Inka jak tam dzis humorek :-)

Patik my tez ostatnie dni na dworze ;-)

Miłego dnia mamuski ,ja koncze kawke i na szmacie ide polatac:-p:-)

Witam i ja :-)
Humor lepszy bo i pogoda lepsza wiec zaraz z Marysia na spacerek wybywamy poki jeszcze nie zakropkowana ;-) Mackowi pieknie sie goi wiec mysle ze w poniedzialek juz go bedzie mozna do zerowki poscic. Starszaki w szkole. Jutro zaczynaja rozbiorke mostu kolo nas ktorym dzieciaki chodza do szkoly i zamiast kilometra beda mialy 4 km:szok:
Rodzice apelowali zeby zorganizowac jakis transport ale gmina nie ma kasy i na tym dyskusja sie skonczyla. Trzeba bedzie samemu wozic...tyle ze bede jak kursowy autobus bo dzieciaki maja na rozne godziny a jest przeciez jeszcze w domu Marysia, bede z nia jezdzic tam i nazad?

Pozdrawiam i bede wlatywac bo mam dzisiaj lajcik ;-)

Cisza, wszyscy zapracowani, wczoraj byłam po kombinezony i kurtki, cały dzień w trasie, wyjechałam o 4 rano wróciłam po 16.

Patik cieszę się razem z Tobą z tego kominka.

Pawimi dziękuję za przepis, jeszcze nie robiłam bo czasu brak.

Fasolka a u mnie jak chałupka zarosła, na nic nie ma czasu.

Mama jak u Ciebie interesik? Dużo nowych klientek?

Lecę, weekend znów pracowity pewnie zajrzę w poniedziałek jak będę na rynku:-)

Hej!

Naatka - dużego utargu życzę:)))
fasolka - to szybko się uporała córeczka z czwórkami, to jeszcze 5 i będzie z głowy;-)
Zuz-Inka - może od nowego roku jakaś kasa się znajdzie na ten transport? współczuję tym dzieciaczkom:( to takie bezmyślne decyzje, przecież nie każdy ma też auto żeby dziecko dowieźć, ale kogo to obchodzi wrrr

moja chałupa też zarośnięta a ja mam takiego lenia, że szok:zawstydzona/y:

miłego weekendu!

reklama
Witam sie i ja:-)Ja jak sie wziełam za odgruzowanie to w szfkach okna itp ledwo sie ruszam bo mnie zawiało gdzies przy tych oknach i nie moge głowy w prawo skrecic :no: ale chałupka na cacy ..tylko ciekawe na jak długo ;-)u nas dzis pieknie ciepło wiec juz na spacerze byłysmy teraz obiadosa robie :-)

Patik tylko ze ona trojke tylko jedna ma ma wszystkie 1,2,4 i jedna trojke tak jej smiesznie wychodza :-)

Miłego wekendu mamuski:-)

Do góry