reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Jestem i ja z herbatką :-)

Starszaki w szkole, Maciej sie już wysypał i teraz ładnie się goi. Wysypało go w 2 dni wszystko i teraz już tylko zasycha. Bierze normalnie leki antyhistaminowe i one są też anty-swędzące więc nawet się bardzo nie drapie. Teraz czekamy czy Marysię wysypie :confused2:
U moich dzieci też ciemiączko zarastało koło 1,5 roku. Marysia jeszcze ma niewielkie. Podobno nie dobrze jak za szybko zarasta.

Mój mąż przysłał mi wczoraj wieczorem sms o treści
KOCHAM AGE JAK ZAWSZE :baffled::eek::szok::-D

Natka rozkręcenia interesu, na początku jest zawsze ciężko!

Mamo udanego spotkania

Wisienka ja ostatnio męża zmusilam do pomocy przy skalniaku i już wszystko gotowe na zimę :-(

Weroniczka jak zdrowie na dzisiaj? "Leki" pomogły?

Pozdrawiam :-)

ZuzInka dobrze, ze młody zdrowieje. Oby szybko poszło, a Księżniczka też lekko przechorowała.
Kochana przecież AGE to CIE!!!! No tak sie spieszył, ze nie sprawdził na tel ;-)
No właśnie Weroniczka leki zadziałały?
Natkaaa - powoli, powoli się rozkręci. Nie martw się.

I ja witam z colą.

Dzięki, że pytacie. Dziś mam się dużo lepiej. Ale jestem słaba. Ledwo udało mi się dzieci porozprowadzać do szkół. W drodze powrotnej tempo mojego marszu było mega powolne. Ale doszłam :-) Mam tylko nadzieję ,że mie pozarażałam rodziny i ich to paskudztwo nie chwyci.

A teraz muszę wziąć się za odgruzowanie domu bo wystrczył jeden dzień mojego leżenia i jest jakaś masakra w mieszkaniu. Zwłaszcza w kuchi wygląda jakby tajfun przeszedł:crazy::crazy::crazy:

Nataka mam nadzieję, że interes Ci się rozkręci. Ja mam przygotowane kocyki dla dzieci ręcznie malowane przygotowane na sprzedaz i całkiem nie mam pomysłu i weny żeby je gdzieś wystawić.

witam sie i ja :-)

Natka dietka :zawstydzona/y: wczoraj nagrzeszyłam ale bardziej pora niz tym co zjadłam bo było ok 22:-p ale to przez @;-) cwiczyc cwicze aczkolwiek zakwasy mam ałaaa:szok:

Zuz-Inka dobre z tym sms :-D zdrowka dzieciaczkom:-)

Weroniczka oj dobrze ze juz lepiej:tak:

Mama05 miłych ploteczek z kumpela ;-)

Wisienka u nas tez złota polska jesien cudna :-)

A to moj uciekinier mały dzis na spacerku
1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg 1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg

Załączniki

• 1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg
    1393507_615048275219071_835670818_n[1].jpg
    44 KB · Wyświetleń: 49
  • 1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg
    1383148_615048111885754_1137283960_n[1].jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 49
Natka - tutaj jest przepis https://www.babyboom.pl/forum/rodze...omysly-na-pyszne-jedzonko-52765/#post10185079

Witam i dopijam kawke bo za chwilke zmykam do pracki. Mam tylko jedno dziecko w tym tygodniu bo Oli jest na tzw. Klasie Natury :tak: Pojechali sie pogrzebac w blocie i przerobic praktyczna lekcje przyrody gdzies do rezerwatu na polnocy Wiscosin. Vincentowi jest przykro ze nie ma starszego brata w domu, nudzi mu sie dobitnie i wczoraj caly wieczor marudzil:baffled: W sumie w ubieglym roku bylo calkiem podobnie. Strasznie przywiazane do siebie te moje dzieciska.

Weroniczka - szybkiego powrotu do zdrowia zycze, paskudne takie jelitowki zwlaszcza w ciazy.

Zuza mowisz ze Age kocha :-D Kiedys czytalam taka strone z pomylkami sms-owymi, tak sie smialam ze normalnie oddechu z placzu nie moglam zlapac. Nawet nie masz pojecia jakie ludzie bzdury wypisuja kompletnie nie zamierzajac.

Wisienka a Tobie kochana wytchnienia zycze, troche snu i mozliwosci relaksu. No i wywiazania sie ze zlecen w tym wszystkim ;-)

Usciski i smacznego ciasta cukiniowego :-)

Hej

Przepraszam nie nadrobię.

Dietę szlag trafił - ehh muszę się zebrać do kupy ...

Wszystkim życzę miłego dnia.

Korzystając z pogody mało nas w domu a zacznę ogarniać bb chyba od listopada ;-)

Kurtka na wacie napisałam posta i gdzie on jest????????
Dobrego dnia!!!! Cąłuski od Kluski,
Majqa - nie martw sie dietą, dasz radę :-)
Pawimi dzięki za przepis

reklama
Do góry