reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej kochane.Zacznę od wiadomości, że Antoś słyszy!!!Pisałam mamie smsa ale chyba nie miałą czasu przekazac.Wyszło na to, ze mój syn jest leniwy i nie zamierza się za bardzo wysilac w kwesti nie interesujących go dzwięków.Ogólnie nhie jest pędziwiatrem nie przewraca się i nie podnosi na dłoniach chociaz wiele z tych rzeczy już jest zapisane w kalendarzu rozwoju.Poczekamy spokojnie. Jesteśmy tez
już po chrzcinach fotki w wiadomym miejscu.Wszystko udało sie znakomicie.
teraz zaczynam w koncu Normalne zycie i bez rewelacji proszę!!!!!!!!!!!!!1:tak:
bedi oj jakbym widziaął siebie i jedną z kolezanek, współczucie:baffled:
patik fajnie, ze syncio pospał

Dzięki dziewczyny za wsparcie

reklama
cześć babeczki ..
ja przez cały łikend w pracy...musiałam jechać do CH zrobić D.zdjęcia do legitymacji bo dziś ma pasowanie na pierwszaka i p.dyr.będzie wręczałą legitymacje..
bardzo mi to było nie po nosie bo miałam ruch w sobote i nie chciało mi sie dygać 25km w jedną stronę ,żeby zrobić te fotki ...ale cóż ..
wczoraj jeszcze dowieszalismy półki ,montowaliśmy sprzęt grający i inne rzeczy ...

jak dobrze,że dziś mam wolne----> siedzę na kanapie i napawam sie ciszą ....

zaraz rozwieszę pranie ..o 10.30 jadę na to pasowanie..potem do Gminy pozałatwiac w papierach ...
a jutro od 10.oo już klientki ..
zwariowane to wszystko ostatnioooooooooo..

pozdrawiam i postaram się poczytać jak wrócę .

Witam i ja po weekendzie. maz dalej w domu... Marysia mi w od wczoraj goraczkuje i brzydko kaszle, po poludniu ide z nia do lekarza.

Katrina ten samochod ma zamontowane uchwyty ale fotele przewaznie trzeba sobie dokupic, my tak mielismy przy sharanie

Mamo za interesy &&&&

Wisienka brawo za pozytywne myslenie i super ze u Antosia wszystko ok! Zaraz lece ogladac zdjecia

Pozdrawiam wszystkich i znikam :-)

Witam sie i ja jakos normalnie czasu brak :-) u nas wszystko ok mi ta jelitowka w koncu odpusciła,Patrycja nie złapała na szczescie :tak: pogoda nawet cieplusio ale liscie jakos hurtowo spadaja i łyso sie robi;-) dieta cwiczenia przez chorobe roznie:zawstydzona/y: ale obiecuje poprawe:-p

Wisienka superrrrrrrrrr :-)

Miłego dnia wszystkim mamusia :-)

A jesli mamy tu kogos z ciała pedagogicznego(nie pamietam:zawstydzona/y:) to wszystkiego najlepszego :-)

Zuzia - tutaj full babek jeździ suv-ami, bo rodziny są duże i żeby zmieścić cała gromadkę, to potrzebne są większe autka, ale wszystkie mają po 7 siedzeń. Dlatego tez byłam pewna, że to standard. Siostra mojego męża tez ma Zafirę i jest 5 miejsc plus dwa składane (stąd mój tok myślenia).

Wisienka wspaniałe wieści, wiedziałam, że będzie dobrze.

Mama u mnie podobnie z pracą, nie wiem w co ręce włożyć, jutro przyjdzie mi towar i muszę przygotować go do wstawienia na stronę, bo będę ją miała dopiero pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego. Dzisiaj byłam w ZUSie, złożyłam wczoraj do US PCC oczywiście dzwonili dziś że cena auta zaniżona i trzeba dopłacić, albo przynieść wycenę rzeczoznawcy, przerejestrowałam auto, przepisałam na siebie polisę, wyrejestrowałam się z UP, pojechałam do hurtowni, założyłam konto, później całe popołudnie w necie, założyłam nawet ostatnio stronkę na fb, na razie taka "biedna" ale muszę się dokształcić w tej kwestii bo szkoda mi kasy na jej prowadzenie przez agencję reklamową.
Oto co udało mi sie stworzyć:-)
https://www.facebook.com/pages/Maluszki24/539983659420428
może ktoś polubi:-)

Fasolka dobrze, że już Cię puściło, wracaj do diety.

U mnie na wadze 57,7kg powoli idzie, ale do celu niedaleko. Jutro będę miała test z silnej woli bo chłopcy mają pasowanie na przedszkolaka i później jest poczęstunek, ciasta, cukierki, itp itd

Zuz inka jak po wizycie?

Weroniczka jak brzuszek?

Pawimi u Ciebie ciągle lato?

Patik jak remont?

Pozdrowionka dla Wszystkich

Witam sie i ja za oknem noc jeszcze:-p ale maz dzis szybciej do pracy i obudziłam sie o 5 i spac nie moge:-p

Natka padłam:szok: z czego ty sie kobito odchudzasz przy takiej wadze :rolleyes2:ja przy tobie to waga super ciezka wiele kg wiecej:eek: dietka cały czas u mnie tylko cwiczyc nie bardzo cwicz bo ta jelitowka tam mnie przeczołgała ze ledwo na nogach stałam ale juz wracam na dobre tory:-pa i oczywiscie lajkniete na fb ;-)

Miłego dnia mamuski i kawka bo dzis bedzie chyba litrami potrzebna patrzac za okno:szok:

Zobacz załącznik 588159

heloł..

Fasolka
zgadza sie ...dzis kroplówka z kawy potrzebna jak nic...oczy się same zamykają :cool:

Natkaa
mam taka samą wagę jak Ty-57 kg..i co najważniejsze-od roku mi sie utrzymuje :tak:
powodzenia z urzędowymi sprawami..ze stroną na fb-ja też mam..ale jeszcze pod kontem branży nie ruszyłam --> ciągle kuźwa czasuuuu brak!!

Zuz inka
dzięki za &&&& :)
ja też czymam za pracę Twego męża!

ide ogarnąć dom bo za godzinę jadę do pracy..
miłego wszystkim życzę i ...nie dajmy się pogodzie !!!:-D

Hej
Wpadam na chwilę
Wisieńka ja wiedziałam , że tak będzie!!!!! Bardzo się cieszę
Natkaa - nie mam konta na fb, gratuluję biznesu, zasuwasz jak mały samochodzik
Fasolka - ja też waga ciężka, ale trudno
ZuzInka - niech zdrowieje Wam Mała a małż pracę zdobędzie
Mamo05 u nas pasowanie na ucznia 26 października, będzie się działo ;-)
U mnie dużo się dzieje, bo dzieci dużo i zawsze coś :-D W sb wyjechaliśmy z mężem sami na imprezę do znajomych na dwie 40tki. Po raz pierwszy od 11 lat spędziliśmy sami - bez dzieci noc. W dodatku w hotelu. Było fajnie, tańczyłam, śmiałam się i generalnie cieszyłam się z tego czego doznaję. Dzieci przeżyły, nasza pani Asia też, mówiła, że może jeszcze zostawać z dziećmi. Nie było nas dobę :-D Dla kogoś mało a dla mas mega dużo.
Uciekam, dobrego dnia wszystkim życzę!!!! I słonecznego tak jak u mnie.

reklama
Witam!
Natka lajkniete!
Katrina z tymi fotelami w aucie to powinna byc norma ale nie zawsze jestt bo niektorzy auto sprzedadza a fotel na allegro i dodatkowa kasa jest ;-) taka mentalnosc Polaka

Marysia ma angine wiec zastrzyki ale juz widac ze wraca do zycia

Pozdrawiam

Do góry